Fix: Nexus Mod Manager kunne ikke få versjonsinformasjon fra oppdateringsserveren

Nexus Mod Manager er et program med åpen kildekode assosiert med Nexus Mods. Programmet er tilgjengelig for Windows, og det lar brukerne automatisk laste ned og implementere mods til spillene sine. Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om brukerne som ikke klarer å hente oppdateringer til applikasjonen. Programmet viser feilen “Nexus Mod Manager Updater: Kunne ikke få versjonsinformasjon fra oppdateringsserveren” mens du prøver å oppdatere.

Hva forårsaker Nexus Mod Manager-oppdateringsfeilen?

Etter at vi hadde undersøkt saken, utviklet vi et sett med løsninger som løste feilen for de fleste av brukerne våre. Vi så også på årsakene til problemet, og noen av de vanligste er oppført nedenfor.

 • Administrative rettigheter: I noen tilfeller kan denne feilen oppstå på grunn av at applikasjonen ikke har tilstrekkelige tillatelser. Når bæreraketten prøver å ta kontakt med serverne og skrive på harddisken, forhindrer den ikke tilstrekkelige tillatelser fra å gjøre det.
 • Brannmur: Noen ganger kan Windows-brannmuren blokkere visse elementer i applikasjonen fra å komme i kontakt med serverne. Dette kan forhindre at klienten oppdaterer seg, noe som kan føre til denne feilen.
 • Protokollfeil: I de forrige versjonene av applikasjonen ble HTTP-protokollen brukt. I de nyere versjonene brukes imidlertid HTTP-protokollen. HTTP-protokollen er nødvendig på grunn av de nylige lovene som er vedtatt i Europa, og som alle nettsteder må bruke HTTP-protokollen. Nexus Mods ble også oppdatert til HTTP-protokollen. Derfor kan de eldre versjonene av applikasjonen ikke lenger koble til.
 • Utdatert applikasjon: I noen tilfeller ble denne feilen også rapportert å forekomme i de nyere versjonene av applikasjonen. Derfor ble en ny versjon av applikasjonen gitt ut for å fikse denne feilen, men Nexus Mods-nettstedet oppdaterte ikke databasen sin til den nyere versjonen av applikasjonen. Oppdateringen er imidlertid tilgjengelig på Git Hub-nettstedet.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Det er viktig at du implementerer disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de er gitt i.

Løsning 1: Innvilge administrative privilegier.

I noen tilfeller kan denne feilen oppstå på grunn av at applikasjonen ikke har tilstrekkelige tillatelser. Når bæreraketten prøver å ta kontakt med serverne og skrive på harddisken, hindrer den ikke tilstrekkelige tillatelser fra å gjøre det. Derfor, i dette trinnet, skal vi gi applikasjonen administrative rettigheter. For det:

 1. Høyreklikkprogramkjørbare filer.
 2. Velg “ Egenskaper ”.
 3. Klikk på " Kompatibilitet " -fanen og merk av i " Kjør som administrator " -boksen.
 4. Prøv å kjøre applikasjonen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Gi tilgang i brannmur.

Noen ganger kan Windows-brannmuren blokkere visse elementer i applikasjonen fra å komme i kontakt med serverne. Dette kan forhindre at klienten oppdateres, og det kan føre til denne feilen. Derfor, i dette trinnet, skal vi gi søknaden en ekskludering i Windows-brannmuren. For det:

 1. KlikkStart- menyen og velg " Innstillinger " -ikonet.
 2. Inne i innstillingene, klikk på alternativet " Oppdateringer og sikkerhet ".
 3. Velg alternativet " Windows Security " fra venstre rute.
 4. Klikk på alternativet " Brannmur og nettverksbeskyttelse ".
 5. Velg alternativet " Tillat et program gjennom brannmur ".
 6. Klikk på " Endre innstillinger " for å gi de nødvendige tillatelsene .
 7. Tillat “ Nexus Mod Manager ” og alle NMM- relaterte applikasjoner gjennom både “ Offentlige ” og “ Private ” nettverk.
 8. Klikk på “ OK ”, kjør applikasjonen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Oppdatering av applikasjonen.

Det var en feil med den eldre versjonen av applikasjonen som skyldte feilen. Også de eldre versjonene av applikasjonen brukte HTTP-protokollen i stedet for HTTP-protokollen. Siden Nexus Mods oppgraderte serverne sine for å bruke "HTTPs" -protokollen, ble de eldre versjonene gjort ubrukelige. Derfor, i dette trinnet, skal vi fikse begge disse problemene ved å oppdatere applikasjonen til den nyeste versjonen.

 1. Avinstaller den Nexus Mod Manager- .
 2. Klikk her for å laste ned den nyeste versjonen av applikasjonen .
 3. Når programmet er lastet ned , installerer du det.
 4. Prøv å kjøre Nexus Mod Manager og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det