Slik løser du & lsquo; Mislykket-forbudt & rsquo; Feil ved nedlasting fra Google Disk?

Google Drive er en tjeneste utviklet av Google som brukes til fillagring og synkronisering. Denne tjenesten ble først introdusert i 2012. Google Drive har utviklet et program som kan brukes på flere plattformer, og det har også en webversjon. Tjenesten tilbyr opptil 15 GB gratis lagringsplass per bruker og opptil 30 terabyte lagring med betalte planer.

Ganske nylig har det kommet mange rapporter der brukere ikke kan laste ned en fil fra sin egen Google Drive-konto, og feilen " Mislyktes - forbudt " observeres mens de prøver å gjøre det. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen kan utløses, og også gi deg levedyktige løsninger for å fikse det helt.

Hva forårsaker feilen "Mislyktes - forbudt"?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at dette problemet ble utløst, og listet dem opp som følger.

 • Maskinvareakselerasjon: I noen tilfeller kan det være en feil med maskinvareakselerasjonsfunksjonen i nettleseren du bruker. Hvis maskinvareakselerasjon er slått på, kan det noen ganger forhindre at visse filer lastes ned av sikkerhetsmessige årsaker.
 • Sikkerhetsgrunner: I visse scenarier kan Google Drive forutse at sikkerhetsprotokollene brytes av andre brukere i nettverket eller i nettleserens database. Det kan også bli spooked og forhindre nedlastingsprosessen hvis nettleseren sporer historikken din gjennom bufrede data.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Slå inkognitomodus på

Chrome inkluderer en håndfull funksjon der brukeren kan slå på "Incognito" -modus som forhindrer nettleseren fra å spore brukerens internettaktivitet. Dette er nyttig fordi det i denne situasjonen vil forhindre nettstedet i å spore andre brukere i nettleseren. For å aktivere inkognitomodus:

 1. Åpne Chrome og start en ny fane.
 2. Trykk “ Ctrl ” + “ Skift ” + “ N ” for å åpne en inkognitofane.
 3. Logg på Google Drive, prøv å laste ned filen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Deaktivering av andre kontoer

Noen ganger opplever Google Drive en feil der nedlastingen forhindres hvis flere brukere er logget inn i nettleseren mens de starter den. Derfor anbefales det at du logger av alle andre kontoer på datamaskinen før du prøver å laste ned filen fra Google Drive. For det:

 1. Åpne nettleseren og klikk på " Konto " -ikonet på høyre side.
 2. Velg en konto som ikke er tilknyttet Google Disk.
 3. Klikk på " Konto " -ikonet igjen og velg " Logg ut ".
 4. Gjenta denne prosessen for alle kontoer unntatt den som er tilknyttet Google Drive.
 5. Når alle kontoene er logget av, logger du Google Drive og prøver å laste ned filen.
 6. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Bruke delbar lenke

Det er en løsning på denne situasjonen der brukeren kan skaffe seg en lenke som kan brukes til direkte nedlasting av den aktuelle filen. For å gjøre det:

 1. Logg Google Disk.
 2. Høyreklikk på filen som må lastes ned.
 3. Velg alternativet " delbar lenke ".
 4. Denne lenken kopieres automatisk til utklippstavlen.
 5. Lim denne lenken i en ny fane, og filen kan lastes ned direkte.

Løsning 4: Deaktivering av maskinvareakselerasjon

Det har vært rapporter om maskinvareakselerasjonsfunksjonen som forårsaker problemer med nedlastinger via Google Drive. Derfor deaktiverer vi det i dette trinnet. For det:

 1. Åpne Chrome og start en ny fane.
 2. Klikk på " Three Dots " øverst til høyre.
 3. Velg " Innstillinger " fra listen, bla nedover og klikk på " Avansert " -knappen.
 4. Under " System " -overskriften klikker du på " Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig " for å slå den av.
 5. Prøv å laste ned filen fra Google Disk og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det