Hvordan fikse & lsquo; US / DS Light Blinking & rsquo; på Xfinity Internett-tilkobling

Xfinity er et handelsnavn for Comcast Cable-kommunikasjonen, som er en av de største Internett-leverandørene i USA. Selskapet har eksistert i mer enn 50 år og har det nest største kabelnettet i verden. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter der brukere ikke klarer å koble seg til internett og " US / DS-lampen " på ruterne blinker.

US / DS lys Blinker

Når lyset er stabilt, betyr det at forbindelsen er opprettet og internettilgang er gitt. Når lyset blinker, betyr det imidlertid at forbindelsen ikke blir opprettet riktig. Husk også at lyset blinker kontinuerlig under en firmwareoppdatering. I denne artikkelen vil vi gi deg levedyktige løsninger for å løse dette problemet, og også informere deg om årsakene til at denne feilen er utløst.

Hva får US / DS-lampen til å blinke ved Xfinity-internettforbindelse?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger som utryddet problemet for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem nedenfor:

  • Splitterproblem: De fleste tilkoblinger bruker en splitter som deler den innkommende forbindelsen i 3. Splitteren gir tilkoblingen til TV, telefon og Wifi-modem. Hvis denne splitteren ikke fungerer som den skal eller er skadet, kan den ende opp med å forhindre tilkoblingen.
  • Serviceavbrudd: I noen tilfeller er det en serviceavbrudd på ISP-enden som indikerer at lampene på US / DS-indikatoren blinker. Du kan alltid se etter eventuelle forhåndsplanlagte serviceavbrudd eller aktuelle serviceavbrudd via selskapets nettside.
  • Defekt modem: Det er mulig at Xfinity-modemet du bruker er defekt og forårsaker dette problemet. Noen ganger, på grunn av strømstøt, kan modemet miste noe av funksjonaliteten, og dette kan forhindre at internettforbindelsen blir etablert.
  • Løse ledninger: Forsikre deg om at alle ledningene er koblet riktig til modemet i de riktige sporene. Noen ganger kan en løs kabel ende opp med å forhindre internettforbindelsen.

Nå som du har en grunnleggende ide om problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i.

Løsning 1: Reinitialisering av internettmodem

Det mest grunnleggende feilsøkingstrinnet du kan ta mens du prøver å fikse dette problemet er å starte enheten på nytt helt ved å sykle den. For det:

  1. Koble strømmen fra Internett-ruteren.
  2. Trykk og hold inne " Strøm " -knappen på Internett-ruteren.
  3. Plugg strøm tilbake og vente på Internett-tjenester til å starte.
  4. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Koble direkte til

I noen tilfeller kan Splitter som brukes til å dele internettkabelen være defekt, og det kan forhindre at forbindelsen blir etablert. Derfor anbefales det å koble den kabelen direkte inn i internett modem og sjekke for å se om problemet vedvarer. Hvis den forsvinner, betyr det at splitteren som brukes ikke virket som den skal.

Løsning 3: Kontakt kundestøtte

Hvis problemet fortsatt vedvarer etter å ha prøvd de grunnleggende feilsøkingsmetodene som er angitt ovenfor, betyr det at problemet sannsynligvis er hos nettleverandørene. Derfor anbefales det å kontakte din ISP og få dem til å sende en tekniker for å finne og rette opp problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det