Korriger: PUBG starter ikke

PlayerUnknown's Battlegrounds ellers kjent som PUBG er et online multiplayer-kamp-kongelig spill som ble utviklet og publisert av PUBG Corporation. Spillet ble utgitt i desember 2017 og ble øyeblikkelig ganske populært for sin unike spillform. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter om brukere som ikke klarer å starte spillet. Når det kjørbare spillet kjøres, skjer det ingenting, og spillet vises ikke i oppgavebehandling.

Hva forhindrer PUBG i å starte?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke saken og utviklet et sett med løsninger som løste problemet for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at feilen ble utløst, og oppførte dem nedenfor.

 • Manglende filer: Spillet krever at alle filene er til stede og intakte for å fungere riktig. Hvis visse filer mangler eller har blitt ødelagt, vil ikke spillet kunne starte riktig.
 • Korrupte "Content" -filer: Det er visse filer inne i " Content> Paks " -mappen som forårsaker konflikter med spillet og forhindrer at spillet starter.
 • Affinitet: På grunn av en feil i spillet, starter spillet noen ganger ikke riktig hvis alle CPU-kjernene brukes under lanseringen.
 • Overklokking: Visse konflikter er forårsaket i spillet hvis grafikkortet på datamaskinen eller CPU-en er overklokket. Spillet starter ikke riktig hvis verken GPU eller CPU er overklokket og dermed utløser problemet.
 • VC Redist C ++: Spillet krever at alle versjoner av programvaren er installert og fungerer riktig. Hvis noen av versjonene mangler på datamaskinen din, vil ikke spillet kjøre ordentlig.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Det anbefales at du prøver disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de leveres i.

Løsning 1: Bekreft manglende filer

Spillet krever at alle filene er til stede og intakte for å fungere riktig. Hvis visse filer mangler eller har blitt ødelagt, vil ikke spillet kunne starte riktig.

 1. Åpne den Steam -klienten og logg på kontoen din.
 2. Klikk på “ Library ” og høyre - klikk på spillet fra listen i den venstre ruten.
 3. Velg " Egenskaper " og klikk på " Lokale filer " -fanen.
 4. Klikk på " Bekreft integriteten til spillfiler " og vent på at klienten skal fullføre prosessen.
 5. Kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Slette konfigurasjonsfiler

Det er visse filer inne i "Innhold> Paks" -mappen som forårsaker konflikter med spillet og hindrer spillet i å starte. Derfor, i dette trinnet, vil vi slette noen filer i "Paks" -mappen. For det:

 1. Naviger til spillet installasjonsmappen.
 2. Åpne mappen " Tslgame " og deretter " Innhold " -mappen.
 3. Åpne nå mappen " Paks " og slett alle filer der inne som ikke starter med " Pakchunk ". Slik kan filstien se ut i ditt tilfelle:
  PUBG> TslGame> Innhold> Paks

  Merk: Forsikre deg om at du ikke sletter filer som har "Pakchunk" i navnet.

 4. Åpne damp , logg inn på kontoen din og gjenta bekreftelsesprosessen for spillet som angitt i forrige trinn.
 5. Kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Endring av tilhørighet

På grunn av en feil i spillet starter spillet noen ganger ikke ordentlig hvis alle CPU-kjernene brukes under lanseringen. Derfor vil vi i dette trinnet endre "tilhørigheten" i spillet.

 1. Åpne “ Task Manager- ” ved å høyreklikke på oppgavelinjen og velge “ Task Manager- “.
 2. Klikk på " Detaljer " -fanen for å åpne appbruksdetaljene.
 3. Åpne steam klienten og logg på kontoen din.
 4. Klikk på “ bibliotek ” og deretter på PUBG.
 5. Klikk på " spill " og følg oppgavelederen nøye.
 6. Så snart “ TslGame . exe ”dukker opp med høyreklikk på den og velger“ Set Affinity “.
 7. Fjern merket for " Alle prosessorer " og merk av for " CPU 0 ".

  Merk: Du må være rask med denne prosessen og fullføre før spillet starter.

 8. La spillet begynne og sjekke for å se om problemet vedvarer.
 9. Hvis spillet lanseres normalt, la det komme til hovedmenyen og deretter igjen gå til “ oppgave leder “, til høyre - klikk på “ TslGame . exe "i detaljer og velg" Set Affinity ".
 10. Sjekk “ Alle prosessorer ” igjen.
 11. Nå kan du spille spillet normalt og starte en kamp, men du må være forsiktig med å endre den affinitet tilbake til “ CPU 0før du forlater den kampen .

Løsning 4: Installere VC Redist C ++

Spillet krever at alle versjoner av programvaren er installert og fungerer riktig. Hvis noen av versjonene mangler på datamaskinen din, vil ikke spillet kjøre ordentlig. Derfor vil vi i dette trinnet laste ned og installere VC Redist C ++.

 1. Du kan laste ned Visual Studio 2017 herfra hvis du bruker et 64 - biters operativsystem og herfra hvis du bruker et 32 - biters operativsystem.
 2. Installer programvaren etter at du har lastet den ned, eller erstatt den hvis du allerede har den installert på systemet.
 3. Du kan laste ned Visual Studio 2015 herfra og installere den når nedlastingen er fullført.
 4. Etter at begge programvarene er installert, kjør spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 5: Deaktivering av overklokking

Hvis du har overklokket enten CPUen eller GPUen din, anbefales det at du fjerner overklokking og prøver å starte spillet. Hvis problemet er løst, må du spille spillet uten overklokking, fordi i noen tilfeller forårsaker overklokking problemer og konflikter med visse elementer i spillet, og det starter ikke riktig.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det