Fix: PS4-kontroller blinker hvitt

PS4-kontrolleren har sin fulle andel problemer. Fra å ikke kunne koble til konsollen til å koble mellom, har det vært mange opp- og nedturer i kontrollerens historie. Et av de mest irriterende problemene er hvor PS4-kontrolleren går i en tilstand som ikke svarer og blinker hvit farge.

Dette fenomenet forekommer ganske ofte, og det er enkle måter å løse dette problemet på. Det oppstår vanligvis når enten batteriet på kontrolleren er lavt eller når kontrolleren ikke kan koble til konsollen på grunn av ukjente årsaker. Start med den første løsningen og arbeid deg nedover deretter.

Løsning 1: Tilbakestille kontrolleren

PS4-kontrollere har en liten tilbakestillingsknapp på ryggen. Du trenger en liten pinne for å sette inn i hullet og trykk på knappen. Dette er for å sikre at ingen ved et uhell tilbakestiller kontrolleren. Det er bestilt trinn som du må følge for å tilbakestille kontrolleren helt slik at du kan koble til.

 1. Ta en liten pinne og trykk på reset-knappen på kontrolleren i 3 sekunder. PS4-en din skal være på og det hvite lyset skal blinke når du gjør dette.

 1. Når du har tilbakestilt kontrolleren, slå PS4 helt av . Vent i 2-3 minutter.
 2. Slå på PS4 og prøv å koble kontrolleren til konsollen. Sjekk om du kan bruke den riktig.

Løsning 2: Bruke mikro-USB-kabler

I tillegg til å koble PS4-kontrolleren din trådløst, kan du også bruke en Micro USB-kabel. Micro USB-kabelen kan brukes til å opprette en forbindelse først, og når forbindelsen er opprettet, kan du enkelt bytte tilbake til Bluetooth. Her vil vi prøve å strømforsyne kontrolleren din, så hvis det er feil konfigurasjoner, blir de også tilbakestilt.

 1. Slå av PS4- enheten din fra forsiden av konsollen og sett den i hvilemodus.
 2. Når alle lampene fra konsollen forsvinner, trekker du strømledningen ut av stikkontakten.
 3. trykker dustrømknappen på PS4 i 30 sekunder for å sikre at all makt er drenert.
 4. Koble nå kontrolleren til PS4 med en mikro-USB-kabel . Avfyr konsollen og trykk på hvilken som helst knapp. Forhåpentligvis vil kontrolleren bli oppdaget og fungere som forventet.

Hvis sistnevnte ikke fungerer med din nåværende USB-kabel, bør du prøve å bytte USB-kabelen. Mange smarttelefoner har i dag en mikro-USB-kabel for tilkoblingen. Du kan prøve å koble dem til og se om dette gjør susen.

Løsning 3: Bruk en annen kontroller

En annen løsning som fungerer for mange mennesker bruker den andre kontrolleren. Vi vil bruke den andre kontrolleren til å gjøre noen endringer i innstillingene og deretter prøve å koble til den originale kontrolleren som blinker hvitt. Hvis du ikke har en annen kontroller, kan du låne den fra vennen din fordi denne løsningen ikke fungerer uten den.

 1. Koble den andre kontrolleren til konsollen riktig og sørg for at den fungerer. Bruk nå den andre kontrolleren til å gå til Innstillinger> Enheter> Bluetooth-enheter . Forsikre deg om at bare den fungerende kontrolleren er til stede i dette vinduet.

 1. Nå på kontrolleren som ikke fungerer, trykker du på Del-knappen i fem sekunder eller så. Trykk også på PS-knappen samtidig til du ser lysfeltet blinke to ganger hvert sekund eller så.
 2. Etter å ha fulgt begge trinnene, vil du nå se begge kontrollerne (Working: Greenlight, Connected; Not-working: No green light).
 3. Nå bruker du den fungerende kontrolleren, velger du den ikke-fungerende kontrolleren, og den vil prøve å koble til enheten (den vil vise 'Vennligst vent').
 4. Du blir bedt om å koble til den nye enheten. Trykk på Ja , så er du ferdig.

Løsning 4: Trykk på PS4 og del-knappen

Det er en annen løsning som vi kan prøve før vi går over til å starte systemet i sikkermodus. Denne løsningen dukket opp etter at brukerne utførte test og prøving og ble delt over internett. Følg trinnene nedenfor.

 1. Trykk og holdPS og delingsknappen samtidig

 1. Fortsett å trykke på begge knappene til Play Station 4 slås på .
 2. Når PS4 er slått på, sjekk om alle kontrollene fungerer, og om konsollen svarer på hver kommando fra kontrolleren.

Løsning 5: Bruke sikkermodus

Sikker modus er tilstede i nesten alle konsoller eller datamaskiner for å gjøre det mulig for brukeren å utføre avansert diagnostikk og hjelp til å oppgradere fastvare, tilbakestille databaser osv. Siden du ikke kan bruke Play Station fordi kontrolleren din ikke fungerer, kan du aktivere Sikker modus og prøve noen av de følgende løsningene listet opp nedenfor.

Her er trinnene for å gå inn i sikker modus:

 1. Trykk på av / på-knappen på PS4-frontpanelet for å slå den av. Indikatoren vil blinke et par ganger.
 2. Etter at du har slått av PS4, holder du inne av / på-knappen og holder den nede til du hører to pip . Det første pipet vil vanligvis høres når du trykker på det først, og det andre pipet når du fortsetter å trykke på det (i rundt 7 sekunder).
 3. kobler den PS4 kontrolleren med en USB-kabel og trykker på Play Station knappen til stede på kontrolleren. Du er nå vellykket i sikkermodus.
 4. Når du er i sikker modus, velger du det femte alternativet “ Gjenoppbygg database ”. Dette alternativet skanner hele stasjonen og oppretter effektivt en ny database med innholdet. Vent til prosessen er fullført (det kan ta litt tid, avhengig av datamengden).

Merk: Dette alternativet kan slette alle dataene og konfigurasjonene på Play Station 4. Husk å lagre dataene dine riktig før du fortsetter med denne løsningen.

Hvis det ikke hjelper å gjenoppbygge databasen, kan du fortsette og oppdatere systemprogramvaren. Det er mulig at det er en oppdatering tilgjengelig for programvaren av Sony som løser eventuelle feil eller problemer du måtte oppleve. Bare velg det tredje alternativet etter oppstart i sikker modus.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det