Fix: S7 batteri tømmes for raskt

Samsung Galaxy S7 er det syvende tilskuddet til Samsungs Galaxy Line up, som fungerer som deres flaggskip lineup for hvert år. Galaxy S7 introduserte mange forbedringer i forhold til sin etterfølger Galaxy S6, som ble hardt kritisert for sitt svakere batteri og mindre skjerm til tider. Galaxy S7 ga en mye bedre batteribrukopplevelse med batteriet som varer en hel dag på en lading under normal bruk. Men ganske nylig har mange brukere opplevd at telefonen deres ikke varer så lenge som før, og tømmer batteriet raskere.

Hva forårsaker et raskt batteridrift på Samsungs Galaxy S7?

Etter å ha mottatt en rekke rapporter om problemet, bestemte vi oss for å undersøke problemet, og basert på rapportene våre dannet vi en liste over løsninger som løste problemet for de fleste av våre brukere og forbedret deres opplevelse av batteridreneringen. Vi samlet også opp og listet opp årsakene til at problemet oppstod.

 • Feil applikasjon: Det er mulig at et bestemt program på mobiltelefonen kan føre til at batteriet tappes ved å løpe i bakgrunnen og til og med bruke dataene mens du gjør det. Hvis et bestemt program har lagret mye cache på enheten, kan det også bruke opp batteriet raskt.
 • Utdatert programvare: Hvis Android på enheten din ikke er oppdatert til den nyeste versjonen, kan det hende at telefonen bruker mer batteri fordi alle applikasjoner krever den nyeste versjonen av Android for bedre kompatibilitet og ekstra funksjonalitet. Derfor kan eldre programvare føre til at noen applikasjoner bruker mer batteri og dermed forårsaker dreneringsproblemer.
 • Utdaterte applikasjoner: Hvis noen applikasjoner ikke er oppdatert til den nyeste versjonen, bruker de mer strøm enn nødvendig og forårsaker batteridrenering. Derfor må alle applikasjonene oppdateres til de nyeste versjonene fra utviklerne.
 • Feil lademetoder : Hvis du bruker en ladekabel eller en adapter som ikke offisielt er merket av Samsung, kan det også forårsake problemer med telefonens ladning. Telefonen lader seg best hvis du velger utstyr som følger med for å lade telefonen.
 • Cache: Cache lagres av applikasjoner for å redusere lastetiden og gi brukerne en jevnere opplevelse. Men hvis et program lagrer mye cache på enheten, kan det bli tregt og kreve mer strøm for å fungere, noe som resulterer i et batteritrekk som er større enn det normale.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. For å forhindre konflikter, sørg for å implementere disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de er oppført i.

Løsning 1: Identifisere problemet

For å identifisere applikasjonen som bruker mest strøm fra mobilen, vil vi sjekke statistikken, men først må vi sørge for at problemet ikke ligger i maskinvaren. For det vil vi kjøre mobilen i sikkermodus. For det:

 1. Trykk på strømknappen og velg alternativet “ Slå AV ”.
 2. Når enheten er slått helt av, slår du den på ved å holde av /- knappen i 2 sekunder.
 3. Når Samsung animasjon logo skjermer holde nede “ Volume Down ” -knappen.

 4. Ordet “ Safe Mode ” må vises i nedre venstre hjørne av skjermen hvis prosessen var vellykket.
 5. Fortsett å bruke telefonen og sjekk om batteritidene endres dramatisk. Hvis du bare ser en forbedring av batteritidene med 20 eller 30 minutter, kan det være et problem med telefonens batterihelse, og det faktiske batteriet må byttes ut.
 6. Imidlertid, hvis batteritidene øker med mer enn 40 minutter, ble batteriet brukt raskt på grunn av et programvareproblem, og du kan fortsette med guiden nedenfor når du har startet opp i sikker modus.

Løsning 2: Slette feil applikasjoner

Etter å ha identifisert at problemet faktisk ligger i programvaren, vil vi isolere applikasjonene som bruker mye batteri og slette dem. For det:

 1. Dra ned varslingslinjen og klikk på " Innstillinger " -knappen.
 2. Inne i Innstillinger, trykk på “ Battery ” og klikk deretter på “ Battery Usage ” -knappen.
 3. Inne i batteribruksdetaljene, identifiser et program som bruker mye batteri, og husk hvor lang tid du brukte programmet.
 4. Slett applikasjonen som bruker mest batteri og som ikke ble brukt så mye.
 5. Sjekk for å se om batteriet drenering b er løst ved å gjøre det.
 6. Hvis problemet ikke er løst, kan du prøve å slette flere applikasjoner som bruker mye batteri.
 7. Hvis problemet fortsatt vedvarer ved å slette disse applikasjonene, går du videre til neste trinn.

Løsning 3: Se etter programoppdateringer

Hvis noen applikasjoner ikke er oppdatert til den nyeste versjonen, bruker de mer strøm enn nødvendig og forårsaker drenering av batteriet. Derfor vil vi i dette trinnet se etter oppdateringer til alle installerte applikasjoner og bruke dem hvis tilgjengelig. For det:

 1. Lås opp telefonen og åpne Google Play Store- applikasjonen.
 2. Klikkmenyknappentoppen venstre hjørne og velg “ My Apps & Games ” alternativet.
 3. Trykk på " Oppdateringer " -fanen og velg " Oppdater " -ikonet.
 4. Klikk på " Oppdater alt" og vent til applikasjonene blir oppdatert og installert.
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 4: Se etter programvareoppdateringer

Hvis Android på enheten din ikke er oppdatert til den nyeste versjonen, kan det hende at telefonen bruker mer batteri fordi alle applikasjoner krever den nyeste versjonen av Android for bedre kompatibilitet. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke om noen programvareoppdateringer er tilgjengelige for applikasjonen. For det:

 1. Lås opp telefonen og åpne innstillingene .
 2. Rull ned til bunnen og klikk på alternativet " Om enheten ".
 3. Klikk på “ Programvare Update ” og velg den “ Sjekk for oppdateringer alternativ”.
 4. Hvis en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, klikker du på alternativet " Last ned oppdateringer manuelt " som vises etter at kontrollprosessen er ferdig.
 5. Etter at telefonen er ferdig med å laste ned oppdateringen, vil det bli bedt om å bekrefte at installasjonen av oppdaterings velg “ Ja ”, og telefonen vil nå bli startet på nytt.
 6. Oppdateringen vil bli installert og telefonen vil lansere tilbake til den normale modus, sjekk for å se om problemet vedvarer.

Løsning 5: Tørke cachepartisjon

Hvis et program lagrer mye cache på enheten, kan det bli tregt og kreve mer strøm for å fungere, noe som resulterer i et batteritrekk som er større enn det normale. Derfor vil vi i dette trinnet slette hurtigbufferen. For det:

 1. Hold nede strømknappen og velg “Slå AV”.
 2. Hold "Hjem" -knappen og "VolumeUP" -knappen samtidig, og trykk deretter og hold inne "Av / på" -knappen også.
 3. Når skjermbildet Samsung Logo vises, slipper du bare “Av / på” -tasten.
 4. Når Android-logoskjermen viser å slippe alle tastene, kan skjermen vise "Installing System Update" i et par minutter før Android Recovery Options vises.
 5. Trykk på "Volum ned" -tasten til "Tørk cache-partisjon" er uthevet.

 6. Trykk på "Power" -knappen og vent på at enheten tømmer cachepartisjonen.
 7. Når prosessen er fullført, navigerer du nedover listen gjennom "Volum ned" -knappen til "Start systemet på nytt nå" er uthevet.
 8. Trykk på "Power" -tasten for å velge alternativet og starte enheten på nytt.
 9. Når enheten er startet på nytt, må du sjekke om problemet vedvarer.

  Merk: Du må være veldig forsiktig med denne prosessen fordi selv en liten feil under dette kan føre til at telefonprogramvaren blir muret permanent.

Flere tips:

 1. Det første er å starte telefonen på nytt en gang i blant for å kvitte seg med noen ladefeil.
 2. Prøv å kalibrere batteriet på nytt, for å få mest mulig ut av batteriet, må du lade det ut helt til det slår seg av og deretter lade det helt opp til 100% ved hjelp av originalutstyret. Gjenta denne metoden for å bruke telefonen, og du bør få bedre batterilevetid ut av den.
 3. Slå av Wifi når du ikke bruker det, og hold Bluetooth eller andre funksjoner av når de ikke er i bruk.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det