Fix: Windows 10 oppdateringsfeil 0x80080008

Noen Windows 10-brukere mottar en Windows Update-feil 0x80080008 med installasjonen avbrutt når de prøver å utføre en oppdatering. Denne feilen har også blitt opplevd av brukere av Windows 10 Mobile. Mange brukere som installerte den nyeste Windows 10-bygningen, har bekreftet at de opplevde denne feilen under installasjonsprosessen. Når du kjører feilsøkingsprogrammet for Windows Update, kan problemet løses midlertidig og deretter gjenopptas etter en omstart med en feilmelding som "Tjenesteregistrering mangler eller er ødelagt".

Oppdater feilkode 0x80080008 står for CO_E_SERVER_STOPPING - objektserveren avsluttet etter å ha blitt påkalt via OLE-tjenesten. Denne feilen er forårsaket av at Wups2.dll-filen som er inkludert i den siste versjonen av Windows Update ikke er installert feil.

Vi vil gi løsninger på dette problemet for brukere av Windows 10 PC og deretter Mobile. Registrering av Wups2.dll, omstart av Windows Update-tjenesten og aktivering av automatiske oppdateringer er måter å løse dette problemet på.

Metode 1: Start Windows Update Service på nytt

 1. Start ledeteksten med forhøyede privilegier og skriv cmd i Start-menyen, høyreklikk på ledeteksten og velg "Kjør som administrator". Godta UAC-ledeteksten når den vises.

 2. Skriv inn følgende kommandoer i ledeteksten.

  nettstoppbiter

  nettstopp wuauserv

  netto startbiter

  nettstart wuauserv

 3. Prøv å kjøre Windows-oppdateringer igjen for å se om problemet har stoppet. Hvis det fortsatt vedvarer, sjekk og reparer Windows-komponentbutikken din ved hjelp av kommandoen:

  DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

Alternativt kan du kjøre dette skriptet ved å høyreklikke på det og velge "Kjør som administrator".

Metode 2: Omregistrering av Wups2.dll

Wups2.dll er feilmodulen for denne feilen. Omregistrering av det skal løse problemet.

 1. Start ledeteksten med forhøyede privilegier og skriv cmd i Start-menyen, høyreklikk på ledeteksten og velg "Kjør som administrator". Godta UAC-ledeteksten når den vises.
 1. Skriv inn følgende kommandoer i ledeteksten

REGSVR32 WUPS2.DLL / S

REGSVR32 WUPS.DLL / S

REGSVR32 WUAUENG.DLL / S

REGSVR32 WUAPI.DLL / S

REGSVR32 WUCLTUX.DLL / S

REGSVR32 WUWEBV.DLL / S

REGSVR32 JSCRIPT.DLL / S

REGSVR32 MSXML3.DLL / S

Alternativt kan du kjøre denne  batchfilen og en administrator ved å høyreklikke og velge "Kjør som administrator".

 1. Start PCen på nytt og prøv å kjøre Windows Updates igjen for å se om problemet har stoppet.

Metode 3: Slå på automatiske oppdateringer

Hvis automatiske oppdateringer er slått på, vil den siste versjonen av Windows Update Agent lastes ned og installeres automatisk på datamaskinen din. Hvis automatiske oppdateringer er av, kan du få det til å fungere igjen.

 1. Åpne Start-menyen, skriv "Windows Update" og trykk deretter Enter.
 2. Klikk på Endre innstillinger
 3. Under Installer oppdateringer velger du Installer oppdateringer automatisk . Merk av for Gi meg anbefalte oppdateringer på samme måte som jeg mottar viktige oppdateringer under Anbefalte oppdateringer , og klikk deretter OK .
 4. Prøv å kjøre Windows-oppdateringer igjen for å se om problemet har stoppet.

Metode 4: Start telefonen på nytt

Denne metoden gjelder Windows 10 Mobile-brukere. Siden det ikke er mye å gjøre her, må du starte enheten på nytt og deretter skanne etter oppdateringer. Enheten din skal oppdage og installere de nyeste Windows 10-oppdateringene.

Original text


Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det