Fix: PUBG Stuck on Loading Screen

There have been numerous reports of PUBG (PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS) being stuck on the loading screen. This issue has been so widespread that it was officially acknowledged by the company’s official Twitter and a workaround was posted.

The reason why this error occurs is unknown but was seen to happen more frequently in systems containing AMD graphics. The reasons range from bad hardware compatibility, resolution problems, Battleye client, GeForce Experience, etc. We have listed the workarounds starting with the easiest on the top and the tedious ones at the bottom. Take a look.

Solution 1: Making Sure the Game is Updated

Since this is a known issue with official acknowledgment, developers have since started to roll out updates to fix this issue. Make sure that you have the latest Windows updates installed as well as the latest version of PUBG.

If you do an update, make sure to restart your computer and check if you have a stable internet connection before proceeding.

Solution 2: Deleting GameUserSettings.ini

PUBG officially communicated a workaround for the game getting stuck in the loading screen. According to tech officials, you have to delete the game user settings present on your computer. These game user settings contain all the configurations which are saved against your game such as the resolution and other local settings. Deleting it seems to solve the problem.

 1. Lukk alle applikasjoner og spill som kjører. Gå nå til følgende katalog:
C: \ Users \ {UserID} \ AppData \ Local \ TslGame \ Saved \ Config \ WindowsNoEditor \

Her tilsvarer varen {UserID} bruker-ID-en som er unik for hver enkelt av dere. Du kan enkelt se ID-en ved å navigere til adressen og velge profilen din.

 1. sletter filen “ GameUserSettings. ini ”og start datamaskinen på nytt.
 2. Åpne Steam-klienten din og klikk " Bibliotek" til stede øverst. Her vil alle dine installerte spill bli oppført.
 3. Høyreklikk på PUBG og velg Egenskaper .
 4. En gang i egenskapene blar du til kategorien Lokale filer og klikker på alternativet som sier Bekreft integriteten til spillfiler. Steam vil da begynne å verifisere alle tilstedeværende filer i henhold til hovedmanifestet det har. Hvis det mangler / er ødelagt en fil, vil den laste ned filene igjen og erstatte dem tilsvarende.

 1. Naviger nå til innstillingene dine ved å trykke på innstillingsalternativet etter å ha klikket Steam til stede nederst til venstre på skjermen. En gang i Innstillinger, åpner du Nedlastinger-fanen til venstre på grensesnittet.
 2. Her vil du se en rute der det er skrevet “ Steam Library Folders ”. Trykk på det

 1. All informasjon om dampinnhold vil bli oppført. Høyreklikk på den og velg " Reparer biblioteksfiler ".

 1. Start Steam på nytt og sjekk om du kan spille PUBG uten at det setter seg fast på lasteskjermen.

Løsning 3: Deaktivering av eksperimentelle funksjoner NVIDIA GeForce Experience

GeForce er et merke av grafikkbehandlingsenheter (GPUer) designet og markedsført av Nvidia. De består av avanserte enheter laget for å levere ytelse i alle maskiner. Det er et program som heter GeForce Experience som hjelper deg med å optimalisere spill, ta opptak og hjelpe deg med å oppdatere driverne når det er nødvendig.

Det er et alternativ i GeForce Experience-applikasjonen som muliggjør eksperimentelle funksjoner på datamaskinen din. Eksperimentelle funksjoner er funksjoner som ikke implementeres permanent i hele arkitekturen, og som er der bare for prøveformål.

 1. Åpne GeForce erfaring søknad, klikk på ' tannhjul ' ikonet til stede på toppen av skjermen slik at innstillingene kan komme frem.

 1. Når innstillingene er her, fjerner du avmerkingen i boksen “ Aktiver eksperimentelle funksjoner. En GeForce Experience-oppdatering kan være nødvendig ”. Når du ikke har merket av, lagrer du endringene og avslutter. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte spillet igjen.

Løsning 4: Bytte til SSD

Solid State Drives (SSD) er en type lagringsenhet som har mindre tilgang og skrivetid sammenlignet med standard harddisker. Disse SSD-ene er en rakett i å laste opp spill, starte Windows eller trekke ut filer for ethvert program når det er nødvendig.

Selv om moderne harddisker ikke er mindre, ser det ut til at problemet med fast lasting av skjermen er løst hvis spillet flyttes til en SSD . Flyttet til en SSD, noe som betyr at den er installert der fra bunnen av eller flyttet ved hjelp av metodene som er skissert av Steam selv.

Flytt spillet til en SSD og sørg for at du har minst mulig RAM på datamaskinen. Et ideelt antall ville være 16 konserter.

Løsning 5: Senke skjermoppløsningen

Hvis PUBG ikke kommer forbi lasteskjermen, betyr det sannsynligvis at det er et problem med skjermoppløsningen, eller at det er noen sideforhold som ikke støttes. Du bør prøve å senke skjermoppløsningen på skjermen eller TV-en og prøve på nytt.

Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å kjøre spillet i vindusmodus og se om dette gjør susen. Du kan få tilgang til disse innstillingene ved å høyreklikke på applikasjonen og navigere til kompatibilitetsfanen.

Løsning 6: Deaktivering av antivirusprogramvare

Årsaken til at denne feilen kan oppstå, er interferens fra antivirusprogramvare installert på datamaskinen. Det er flere alternativer som beskytter datamaskinen din ved også å overvåke forskjellige applikasjoner som kjører, og hva slags ressurser de bruker.

I denne løsningen må du utforske deg selv og se om det er noen innstillinger i antivirusprogrammet ditt som kan tilby disse tjenestene. Videre bør du spille som et unntak for å forhindre at alle disse problemene skjer.

Hvis du fremdeles ikke klarer å løse problemet, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet. Start datamaskinen på nytt etter deaktivering, og se om du kan få tilgang til nettstedene uten problemer.

Løsning 7: Deaktivering av overklokking

Å overklokke og kjøre maskinvaren i et raskere tempo enn den opprinnelig var designet for, kan faktisk være risikabelt og kan skade prosessoren din. Dette kan være en av de viktigste årsakene bak forekomsten av denne feilen. Så unngå å sette CPU-en din på høyere hastighet enn den offisielle hastighetsgraden. Hvis du vil kjøre spillet ditt jevnt og unngå at det krasjer, setter du tilbake CPU-klokkehastigheten til standardinnstillingene. Dette kan bidra til å løse feilen.

Dette er kanskje ikke noen gode nyheter for overklokkere, men det har vært mange rapporter om at PUBG ikke spiller bra med overklokking, og spesielt hvis du har en CPU-klokke aktiv på datamaskinen din, anbefales det å slå den litt ned og sjekke hvis spillet fungerer med normal klokkehastighet. Hvis spillet fremdeles ikke fungerer, kan du alltid gå tilbake til overklokken, og vi kan konkludere med at overklokkingen ikke var utløseren bak dette problemet.

Løsning 8: Oppdater og installer drivere

En utdatert eller ødelagt nettverksadapterdriver kan også forårsake dette problemet med PUBG og annen programvare / spill installert på datamaskinen. De fleste applikasjoner krever en stabil internettforbindelse med serverne for riktig funksjonalitet. Derfor, i dette trinnet, oppdaterer vi nettverksadapterdriverne automatisk gjennom programvare som heter Driver Easy. Dette trinnet er også nødvendig fordi det også lar oss oppdage manglende drivere og installere dem på datamaskinen vår. For å gjøre det:

 1. Først. last ned DriverEasy-programvaren og kjør den kjørbare filen for å installere den på datamaskinen din.
 2. Kjør DriverEasy og velg “Scan Now” -knappen for å la programvaren se etter eventuelle manglende, utdaterte eller ødelagte drivere på datamaskinen din.
 3. Klikk deretter på "Oppdater" -knappen ved siden av en flagget nettverksadapterdriver. Dette vil automatisk laste ned riktig versjon av nettverksdriveren. Etter det kan du installere den manuelt (ved hjelp av gratisversjonen).
 4. Hvis du velger Oppdater alt , lastes ned og installeres de riktige versjonene av alle driverne som enten mangler eller er utdaterte på PCen. Men du trenger en Pro-versjon for denne. Du vil bli varslet om oppgraderingen når du velger alternativet Oppdater alt.
 5. Etter dette må du sørge for at alle driverne er installert ved å kjøre skanningen igjen, og deretter sjekke om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 9: Legg til et unntak for brannmur

Det er mulig at spillet kan bli blokkert av Winodws-brannmuren på grunn av at det kanskje ikke er i stand til å opprette en sikker forbindelse med PUBG-serverne. Derfor, i dette trinnet, vil vi legge til et brannmur unntak på datamaskinen vår for å rette opp dette problemet. For det skal vi lage innkommende og utgående regler i brannmuren.

 1. Vi må identifisere den nøyaktige installasjonsplasseringen til PUBG, og for det formålet, start Steam på datamaskinen din og klikk på "Bibliotek" -alternativet.
 2. I listen over installerte spill høyreklikker du på PUBG og deretter klikker du på Egenskaper .
 3. Åpne kategorien lokale filer, og velg deretter Bla gjennom lokale filer. Hvis du klikker på den, blir du omdirigert til spillmappen i File Explorer.
 4. Velg her TsiGame > Binaries > Win64.
 5. En katalog dukker opp på skjermen, klikker på koblingen på toppen av File Explorer og kopierer denne for fremtidig bruk.
 6. Nå må vi opprette en ny inngående regel i Windows-brannmuren siden vi kjenner den lokale filkatalogen for PUBG.
 7. Trykk på "Windows" + "R" på datamaskinen din og skriv inn "Kontrollpanel" og trykk "enter" for å starte den.
 8. I kontrollpanelet klikker du på alternativet “Vis etter:” og velger deretter “Store ikoner” -knappen.
 9. Klikk på "Windows Defender Firewall" og deretter på "Advanced Settings" .
 10. Velg alternativet "Innkommende regler" fra venstre side av vinduet, og klikk deretter på alternativet "Ny regel" på høyre side.
 11. I dette vinduet må du velge "Program" hvis det ikke er valgt ved å klikke på Neste.
 12. Velg alternativet "Denne programstien" og lim inn lenken til katalogen du nettopp kopierte i den tomme boksen nedenfor, og klikk på "Neste".
 13. I det neste vinduet, sørg for at alternativet " Tillat tilkobling " er valgt og klikk på "Neste".
 14. Fortsett med neste vindu som inneholder alternativet “ Når gjelder denne regelen? ”. Klikk igjen på Neste.
 15. Skriv inn et hvilket som helst navn for denne regelen og trykk til slutt Fullfør. Dette vil avslutte prosessen med å opprette en ny inngående regel.
 16. Når du er ferdig med den innkommende regelen, må du opprette en ny utgående regel for spillfilen din.
 17. Følg samme fremgangsmåte som i Inbound Rule, og åpne Windows Defender-brannmuren igjen fra kontrollpanelet. Klikk først Utgående regler i venstre rute, og velg deretter Ny regel i høyre rute.
 18. Velg deretter Program hvis det ikke er valgt som standard og klikk Neste.
 19. Velg alternativet "Denne programbanen" og lim inn lenken til PUBG-filkatalogen i den tomme boksen nedenfor, og klikk Neste.
 20. I det neste vinduet, la "Tillat tilkobling" være valgt og klikk "Neste".
 21. Fortsett med neste vindu som inneholder alternativet “ Når gjelder denne regelen? ”. Klikk igjen på Neste.
 22. Skriv inn et spesifikt navn her for en ny utgående regel og trykk til slutt Fullfør.
 23. Til slutt, lukk alle fanene på PCen og start systemet på nytt, start "PUBG" og sjekk om problemet ble løst nå.

Hvis problemet løser problemet på datamaskinen din, må du gjøre det på nytt hvis spillet oppdateres igjen, så sørg for at du etter hver oppdatering gjentar denne prosessen og oppretter regelen igjen.

Løsning 10: Stopp BeServices

Å avslutte og starte henholdsvis bakgrunnsprosessene for spillet ditt, kan også være en effektiv løsning på denne feilen. Du kan slå av BEServices fra Oppgavebehandling ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Steam på PC-en din, og velg deretter PUBG for å åpne den.
 2. Trykk på Windows + R- tasten samtidig på tastaturet for å åpne dialogboksen Kjør.
 3. Skriv inn “taskmgr” i den tomme boksen og trykk OK.
 4. En annen prosessfane vil dukke opp på vinduskjermen. Søk etter BEServices og klikk Avslutt oppgave.
 5. Dette vil automatisk føre til at spillet ditt lukkes. Hvis ikke, kan du slå den av manuelt og starte PCen på nytt.
 6. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 11: Flush IP Config

Det er mulig at IP-innstillingene dine ikke er riktig konfigurert på grunn av hvilken feilen vises på spillet ditt. Derfor, i dette trinnet, vil vi skylle disse konfigurasjonene fra ledeteksten. For å gjøre det, følg trinnene som er oppført nedenfor.

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte Kjør ledeteksten, skriv inn "cmd" og trykk "Skift" + "Ctrl" + "Enter" for å gi administratortillatelser.
 2. Skriv inn disse kommandoene henholdsvis i ledetekstvinduet og trykk Enter hver gang:
  ipconfig / slipp ipconfig / all ipconfig / flush ipconfig / fornye netsh int ip sett dns netsh winsock reset
 3. Utfør alle kommandoene, og gå deretter ut av ledetekstvinduet.
 4. Til slutt, start datamaskinen på nytt og sjekk nå for å se om denne feilen ble løst.

Løsning 12: Bytt nettverk

Mange av spillerne foreslo at bytte av nettverkstilkobling viste seg å være gunstig for å låse opp lasteskjermen i PUBG. Hvis du sitter fast med denne feilen, er det bare å prøve å koble fra ruteren og bruke hotspot-tilkobling fra mobilen din. Dette kan noen ganger skyldes et problem med Internett-leverandøren, slik at du enkelt kan diagnostisere og utrydde dette problemet ved å endre nettverket og sjekke om problemet fortsatt oppstår etter å ha gjort det.

Løsning 13: Oppdater .NET Framework

Oppdaterer Microsoft. NET framework hjalp noen spillere med å overvinne feilen ved lasting av skjermen. Denne programvaren lar forskjellige programmeringsspråk lettere kommunisere med PCen. For å oppdatere Microsoft. NET-rammeverket fortsetter som følger:

 1. Besøk Microsoft. NET framework 6.2 nettsted.
 2. Klikk på " Last ned .NET framework 4.6.2 Runtime " -knappen.
 3. Kjør det nedlastede programmet.

  På Internet Explorer og Microsoft Edge klikker du RUN-knappen nederst på siden.

  I Google Chrome klikker du på pil opp ved siden av nedlastingen nederst på siden og deretter velger du Åpne.

 4. La programvaren installere og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen
 5. Start PCen på nytt når oppdateringen er ferdig.

Sjekk nå om problemet fortsatt vedvarer eller ikke.

Løsning 14: Sjekk systemspesifikasjoner

Det er tydelig at for å kjøre PUBG riktig på datamaskinen din, må du ha tilstrekkelig maskinvare installert på datamaskinen. Derfor må du sjekke minimumskravene for å kjøre PUBG og sjekke om du har maskinvaren til å kjøre spillet riktig. Minimumskriteriene som må oppfylles for rask lasting og jevn drift av PUBG inkluderer 8 GB RAM for OS (64-bit Windows 7, 8.1, 10), mens 2 GB RAM i tilfelle mobiltelefon. Flere krav inkluderer en Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300-prosessor, NVIDIA GeForce GTX 960 2 GB / AMD Radeon R7 370 2 GB, DirectX versjon 11 og en 30 GB lagringsplass tilgjengelig.

Løsning 15: Bruk en Ethernet-tilkobling

Hvis du har prøvd å implementere alle de ovennevnte løsningene, men feilen fortsatt vedvarer, kan du prøve å koble Ethernet-kabelen i hovedkortets LAN-port og bruke den i stedet for den trådløse tilkoblingen, og sjekke om det løser PUBG-problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det