uTorrent sitter fast ved å koble til jevnaldrende

uTorrent er en av de mest populære BitTorrent-klientene som brukes av folk til å laste ned Torrents. Folk laster ned forskjellige typer Torrents, enten det er spill, filmer, programvare eller noe som er tilgjengelig på internett. Mange mennesker vet ikke hvordan de skal konfigurere og optimalisere uTorrents nedlastingsfunksjoner på grunn av at de rapporterer om mange problemer når de bruker BitTorrent-klienter som uTorrent. Et slikt rapportert problem oppstår når du laster ned filer der uTorrent setter seg fast på " Koble til jevnaldrende ".

uTorrent kobler ikke til jevnaldrende betyr at en klient ikke kan begynne å laste ned ønsket fil fra torrent. Nå, før du fortsetter mot de detaljerte løsningene indeksert nedenfor, må du sjekke hastigheten på internettforbindelsen din ved å kjøre en hastighetstest. En stabil internettforbindelse er viktig når du vil laste ned filer. Hvis internett fungerer bra, naviger du til metodene nedenfor for å løse dette problemet.

Metode 1: Endre uTorrent-innstillingene

Følg trinnene nevnt nedenfor for å koble til jevnaldrende og begynne å laste ned:

  1. Klikk på Alternativer- knappen øverst til venstre på skjermen, og når rullegardinmenyen vises foran deg, velger du Innstillinger derfra.
  2. Velg BitTorrent og deretter i delen Protokollkryptering, endre alternativet Utgående fra Deaktivert til Tvunget.
  3. Etter å ha fullført trinnene ovenfor, sjekk nedlastingsfilene på nytt og se om problemet med å koble til jevnaldrende forsvinner. Hvis forbindelsen fremdeles ikke er opprettet, fortsett til neste metode.

Metode 2: Overvåke brannmuren

Brannmuren din kan forstyrre noen av funksjonene i uTorrent, og sørg derfor for at Windows-brannmuren eller et tredjeparts Antivirus ikke blokkerer uTorrent. Hvis du har installert en tredjeparts antivirusprogramvare, ville den ha endret innstillingene dine, og du må tillate uTorrent å omgå gjennom Windows-brannmur. Følg derfor guiden nedenfor for å gjøre det:

  1. Klikk på søkefeltet og skriv brannmur og nettverksbeskyttelse.
  2. Naviger til alternativet Tillat en app gjennom brannmur , og velg Endre innstillinger- knappen.
  3. Flytt deg nedover listen for å finne uTorrent. Deretter sjekker du både offentlige og domenealternativer og lagrer innstillingene dine. Merk: Hvis du ikke finner uTorrent i listen, kan du legge den til manuelt ved å klikke på Legg til et annet appalternativ .

Etter at du har overvåket brannmuren, åpner du uTorrent og prøver å laste ned en fil derfra og sjekke om problemet er løst. Hvis feilen fortsatt eksisterer, fortsett til neste metode.

Metode 3: Aktiver videresending av port

En annen rask måte å bli kvitt dette problemet er at du bør aktivere videresending av port på systemet ditt, for at uTorrent skal fungere effektivt, krever det åpnede nettverksporter som tillater innkommende og utgående trafikk. Du kan sette opp port forwarding som hjelper til med å presse trafikken fra BitTorrent-portene til PCen din (og omvendt). Dette hjelper uTorrent med å opprette en jevn forbindelse. Følg derfor trinnene illustrert nedenfor for å aktivere videresending av port på systemet ditt:

  1. Hvis nettverket ditt har automatiske portoverføringsalternativer som UPnP og NAT PMP, kan uTorrent selv fremme brannmurbegrensninger og knytte PC-en til brukerne som allerede har lastet ned torrentfiler. Naviger til alternativene øverst til venstre, klikk på Innstillinger, og velg deretter Tilkobling.
  2. Merk av for de tre rutene som er uthevet på bildet nedenfor for å koble direkte til såmaskinene, og klikk deretter OK .

Hvis feilen "koble til jevnaldrende" fremdeles vises på skjermen, kan du prøve noen flere rettelser indeksert nedenfor.

Metode 4: Kjør nettverkskonfigurasjonstester på uTorrent

Ryggraden i denne feilen kan være den endrede nettverkskonfigurasjonen. Derfor, for å overvåke nettverksinnstillingene dine og for å endre innstillingene til uTorrent til den mest optimale konfigurasjonen, kjør disse uTorrent-testene nedenfor for å feilsøke problemet.

  1. Klikk på Alternativer- knappen øverst til venstre, og velg deretter Installasjonsveiledning. Du vil observere at uTorrent-oppsettveiledningsvinduet åpnes foran deg og derfra sjekke boksene Nettverk og båndbredde .
  2. Klikk på alternativet Kjør tester nedenfor, og når installasjonsveiledningen er fullført, vises resultatene under båndbredde og nettverk. Eventuelle foretrukne endringer lagres automatisk når du trykker på Lagre og lukk- knappen.

Når du kjører tester, konfigurerer uTorrent automatisk Internett-innstillingene dine, og det løser eventuelle problemer hvis de er til stede som kan forhindre deg i å laste ned torrentfilene.

Metode 5: Prøv en VPN

Prøv å bruke VPN (Virtual Private Network) for å omgå begrensningene, slik at du kan dele og laste ned torrentfiler. Velg VPN-leverandøren med omhu, for når du prøver å koble til serverne, kan noen VPN-er blokkere BitTorrent-tilkoblinger. Derfor, for å garantere absolutt kompatibilitet og sikkerhet, anbefaler jeg at du bruker Nord VPN, fordi det lar deg dele og laste ned filer uten problemer.

Løsning: Hvis du fremdeles ikke klarer å bli kvitt dette problemet, bør du vurdere å laste ned en annen torrent av samme spill / programvare / film. Velg og last ned alltid torrentene som har et stort antall såmaskiner. High seeders viser at den aktuelle torrenten deles mer aktivt, så den vil trolig lastes ned raskere. Hvis torrentfilen er sjelden, må du vente lenge på å laste den ned, og det er stor sannsynlighet for at du vil støte på dette Peers-problemet på systemet ditt. På den annen side, hvis filen er lett tilgjengelig (f.eks. En populær film), så finn en annen versjon av den, med flere frø / jevnaldrende.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det