Samsung TV: Standby-lys blinker rødt (fikse)

I følge noen nylige rapporter har brukere møtt på problemer med Samsung TV-en der den ikke slås på og blinker med rødt lys i noen tid. Dette problemet er vanligvis forårsaket av dårlig strømforsyning, men det kan også forekomme i noen tilfeller på grunn av en glitched HDMI-kobling.

Hva forhindrer Samsung TV fra å slå på?

 • Dårlig strømforsyning: I noen tilfeller kan TV-en ha kortsluttet strømforsyningen på grunn av for mye strøm av elektrisk strøm. Dette kan ha skadet enten hele strømforsyningen eller noen komponenter på den, som kondensatorer, transistorer, etc. Dette er en ganske vanlig forekomst med mange elektriske komponenter, fordi en kraftoverspenning seriøst kan presse effektiviteten og tilbakeholdenheten til komponentene. .
 • Feil startkonfigurasjon: Det er også mulig at lanseringskonfigurasjonene til TV-en kan ha blitt ødelagt på grunn av hvilken den står overfor dette problemet mens du prøver å starte opp. Startkonfigurasjoner lagres av TV-en for å redusere oppstartstiden og lagre viss informasjon mens TV-en slås av. Imidlertid, hvis det er ødelagt, kan det forhindre at det kan starte helt opp. Dette kan også noen ganger føre til et problem der TV-en ikke kobler til Wifi.
 • HDMI-feil: I noen tilfeller ble det observert at Samsung hadde TV-problemer med oppstarten fordi brukeren tidligere brukte en PS4 eller en Xbox med den. Etter at du har brukt konsollen, har du kanskje slått den av direkte uten å bytte HDMI-kilde, og nå kan konsollen forhindre at TV-en slås på.
 • Overspenningsvern: Hvis du bruker en overspenningsvernapparat med TV-en og den ikke er koblet direkte til strømuttaket, kan problemet være med overspenningsvernet. Fordi overspenningsvernet i noen tilfeller kan ha blitt slitt over tid, og det leverer kanskje ikke nok spenning til TV-en til at den kan slås på.
 • Kildevalg: I noen tilfeller kan det hende at riktig kilde ikke blir valgt fra TV-en på grunn av problemer når den startes. Dette er en ganske vanlig feil som de fleste brukere gjør, og det forhindrer at TV-en slås på fordi den ikke kan motta signalet riktig fra kilden.

1. Identifisere problemet

Det er veldig viktig at vi først prøver å identifisere problemet og isolere årsaken bak forekomsten. For dette vil vi prøve noen grunnleggende kontroller for å avdekke om problemet er med maskinvaren eller programvaren til TV-en. For det:

 1. Når TV-en er på, må du sjekke om standby- lyset nederst til høyre på TV-en er på.
 2. Hvis det er det, trykker du på "Power" -knappen på fjernkontrollen for å slå den på og sjekke om LED-lampen er slått av.
 3. Hvis den slås av, betyr det at TV-en er riktig koblet til strømforsyningen.
 4. Sørg også for at skjermen blir drevet av tappe din lett fingeren på skjermen.
 5. Hvis skjermen blinker betyr det at skjermen også fungerer som den skal.
 6. Hvis skjermen ikke blinker eller LED- en ikke slås av, betyr det at det enten er et problem med fjernkontrollen, strømforsyningen eller skjermen er feil. Det er også en mulighet for at du opplever en svart skjerm på Samsung TV.
 7. Du kan fortsette å prøve å fikse TV-en din med metodene nedenfor.

2. Motorsykkel TVen

I noen tilfeller kan ødelagte lanseringskonfigurasjoner forhindre at TV-en kan slå seg på riktig. Derfor vil vi i dette trinnet sykle TV-en for å fullstendig bli kvitt lanseringskonfigurasjonene som automatisk vil regenereres av TV-en. For det:

 1. Koble TV-en helt av strømmen, og ta strømledningen ut av stikkontakten.
 2. Trykk og hold inne "Strøm på" -knappen på TV-en i minst 15 sekunder.
 3. Koble TV-en til igjen og slå den på.
 4. Sjekk om problemet vedvarer etter at du har slått på TV-en.

3. Koble fra ekstrautstyr

Det er også mulig at HDMI-kildevalg på TV-en din har blitt feil på grunn av at den står overfor problemer mens den slås på. Derfor anbefales det å koble fra enheter som du har koblet til TV-ens HDMI-spor. Det være seg din PS4, Xbox, kabelboks eller annen enhet. Når du er koblet fra, starter du TVen og sjekker om den startet riktig. Hvis den gjør det, bytter du kilden til HDMI 1 og kobler til den ekstra konsollen i HDMI 2-sporet. Etter det kan du velge HDMI 2 for å gå inn i konsollvisningen og huske å bytte tilbake til HDMI 1 før du slår av TVen.

4.Kontakt kundestøtte

Hvis løsningene ovenfor ikke løste problemet ditt, er det sannsynligvis en maskinvare. Derfor anbefales det at du kontakter Samsungs kundestøtte så snart du kan og får TVen inn for service. Hvis det er under garanti, kan du også sende inn et krav til Samsungs kundesenter.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det