LØST: Internet Explorer kan ikke vise websiden

De er fortsatt et stort antall brukere som bruker Internet Explorer, og mange av dem har rapportert å få feilen Internet Explorer kan ikke vise websiden . når de prøver å få tilgang til et nettsted på IE. Denne feilen hindrer Internet Explorer i å få tilgang til nettsteder. Siden feilen ikke forteller hvorfor den ikke kan åpne nettstedet, må vi gjøre noen forutsetninger og fortsette med feilsøking. Problemet bak denne feilen kan være et programvareproblem isolert til Internet Explorer eller et tilkoblingsproblem som derfor påvirker hele systemet.

Før du går videre med metodene nedenfor, må du sørge for at Internett-tilkoblingen din fungerer , og at det ikke er noen VPN-er som kjører på systemet ditt. Det ville også være best å deaktivere antivirus- eller brannmurprogramvare du kjører til problemet er løst. Metodene som er oppført i denne veiledningen er i best mulig rekkefølge for å spare deg for tid og energi. Hvis problemet er løst ved hjelp av en hvilken som helst metode, trenger du ikke å gå videre med de andre metodene.

Metode 1: Tilbakestill Internet Explorer

Dette vil tilbakestille alle innstillinger og tilpassede alternativer som er angitt i Internet Explorer. Bokmerkene dine blir ikke slettet.

Hold Windows-tasten og trykk på R . I dialogboksen Kjør skriver du inetcpl.cpl og klikker OK.

2016-01-28_054623

Klikk på kategorien Avansert . Klikk på Tilbakestill- knappen nedenfor. Sett en sjekk ved siden av Slett personlige innstillinger, og klikk på Tilbakestill . Internet Explorer blir nå tilbakestilt til standardinnstillingene.

2016-01-28_054832

Etter at Internet Explorer er tilbakestilt, åpner du den på nytt og tester. For å gjenopprette bokmerkeraden holder du nede CTRL + SKIFT + B- tastene.

Metode 2: Bekreft proxyinnstillinger

Ugyldige proxy-innstillinger kan føre til at Internet Explorer avviker fra riktig vei og dermed gir denne feilen. For å bekrefte innstillingene. Lukk Internet Explorer.

Hold Windows-tasten og trykk på R . I dialogboksen Kjør skriver du inetcpl.cpl og klikker OK.

Gå til kategorien Tilkoblinger . Når du er i kategorien, klikker du på LAN-innstillinger- knappen.

Forsikre deg om at det er merket av ved siden av Oppdag innstillinger automatisk, og at de to andre avmerkingsboksene ikke er merket av. Klikk OK og lukk alle vinduer. Start Internet Explorer på nytt.

2016-01-28_055911

Metode 3: Kontroller IP-adresse

IP-adressekonflikter og feil innstillinger kan begrense tilgangen til Internett, noe som også kan utløse feilen "kan ikke vise webside". Å fikse det,

Hold den Windows Key og trykk R . Skriv ncpa.cpl i kjøredialogen og klikk OK.

2016-01-28_060422

Høyreklikk på Local Area Connection hvis du bruker kablet tilkobling, eller høyreklikk på Wireless Network Connection hvis du bruker Wi-Fi. Klikk på Egenskaper i rullegardinmenyen.

2016-01-28_060536

Dobbeltklikk på Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4) . Velg Få en IP-adresse automatisk . Velg Få tak i DNS-serveradresse automatisk . Klikk OK > OK og lukk alle vinduer. Start systemet på nytt. Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du gå videre til neste løsning.

2016-01-28_060514

Metode 4: Start ruteren / modemet på nytt

Ruteren din kan ha en feil med å opprette en forbindelse med Internett-leverandøren din. Imidlertid, hvis andre enheter som smarttelefoner, nettbrett og andre datamaskiner osv. Er koblet til internett via Wi-Fi eller Ethernet til denne ruteren, så får ruteren internett. En omstart av ruteren er fortsatt å foretrekke.

For å gjøre dette, slå av ruteren og koble den fra strømadapteren.

Etter 30 sekunder , koble adapteren tilbake til ruteren og slå den .

Test nå og se om problemet er løst.

Metode 5: Tilbakestill Windows Socket TCP / IP Stack

Windows socket er programmet som er ansvarlig for å håndtere alle nettverksinnkommende og utgående forespørsler etter program som Internet Explorer. Hvis det er et problem med det, kan det enkelt løses ved å tilbakestille det.

For å gjøre det, trykk Windows- tasten og skriv cmd, høyreklikk cmd og velg Kjør som administrator.

I sort kommando prompt vinduet , skriver du inn følgende kommandoer og trykk Enter etter hver:

ipconfig / flushdns

nbtstat -R

nbtstat -RR

netsh int tilbakestill alt

netsh int ip reset

netsh winsock reset

Start systemet på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Metode 6: Deaktiver utvidet beskyttet modus (for Windows 8)

I Windows 8 ble Enhance Protected-modus lagt til Internet explorer 10, noe som øker sikkerheten, men som er kjent for å forårsake slike nettleserproblemer.

Hold Windows-tasten og trykk på R . I dialogboksen Kjør skriver du inetcpl.cpl og klikker OK. Gå til kategorien Avansert . Finn Aktiver utvidet beskyttet modus under Innstillinger og fjern merket for det. Klikk OK. Start Internet Explorer på nytt og sjekk om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det