Hvordan plassere Google Kalender på skrivebordet i Windows 10?

Google Kalender er en online planleggingstjeneste levert av Google. Brukere kan bruke flere enheter på en enkelt konto for å se alle hendelsene de la til i Google Kalender. En enkelt endring i kalenderen synkroniserer endringen med alle enhetene som bruker den samme kontoen Google Kalender. Imidlertid leter flere Windows-brukere etter en måte å plassere Google Kalender på skrivebordet for enkel tilgang. I denne artikkelen vil vi dele noen metoder for å få rask tilgang til Google Kalender på skrivebordet.

Metode 1: Opprette en snarvei for Google Kalender gjennom Chrome

Google tilbyr også krom, så det er lettere å bruke krom for å lage snarveien til Google Kalender. Google Chrome gir et alternativ for å lage en snarvei til hvilken som helst side for skrivebordet ditt. Du kan åpne snarveien gjennom krom eller i et annet vindu. Du kan opprette en snarvei for Google Kalender ved å følge trinnene nedenfor:

 1. Åpne Google Chrome ved å dobbeltklikke snarveien på skrivebordet eller søke gjennom søkefunksjonen.
 2. Gå til Google Kalender- siden din med pålogget konto.
 3. Klikk på menyknappen i krom, velg Flere verktøy, og velg deretter Opprett snarvei .
 4. Merk av alternativet Åpne som vindu når du oppretter en snarvei.
 5. Du finner en snarvei til Google Kalender på skrivebordet. Dobbeltklikk snarveien, og Google-kalenderen åpnes i vinduet ved hjelp av krom.

  Merk : Du kan også feste snarveien til oppgavelinjen og startmenyen ved å høyreklikke på snarveien og velge alternativet Fest til oppgavelinjen eller Fest til start .

Metode 2: Legge til Google Kalender i Windows Outlook-kalenderen

Windows har kalenderapplikasjonen allerede tilgjengelig i systemet. Du kan se dato og klokkeslett i høyre hjørne av oppgavelinjen. Standardkalenderen for Windows 10 støtter Outlook-, Exchange-, Google- og iCloud-kontoer. Du kan logge på Google-kontoen din i standardkalenderen for å synkronisere Google Kalenderen og hendelsene. Du følger trinnene nedenfor for å legge til Google-kontoen din:

 1. Hold Windows- tasten og trykk R for å åpne Kjør- boksen. Skriv “ outlookcal: ” og Enter for å åpne Windows-kalenderappen .
 2. Klikk på Innstillinger-ikonet og velg alternativet Administrer kontoer .
 3. Klikk på Legg til konto-knappen, og et nytt vindu dukker opp. Velg et Google- kontoalternativ i det nye vinduet.
 4. logge på din Google-konto ved å oppgi en e-postadresse og passord. Etter pålogging klikker du på Tillat- knappen for å stole på Windows.
 5. Til slutt blir Google-kalenderhendelsene og tidsplanen din synkronisert med Windows-kalenderen. Du kan se det ved å klikke på normal kalender og tid på oppgavelinjen eller ved å åpne kalenderappen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det