Hvordan fikser jeg Samsung Internet Browser App fortsetter å åpne?

Etter den siste nettleseroppdateringen fortsetter Samsung Internet Browser å åpne tilfeldige nettsteder som forums.androidcentral.com, kiloo.com, etc, og det er et veldig irriterende problem rapportert av Android-brukere fra hele verden. Folk tror at dette problemet oppstår på telefonene deres på grunn av nylig nedlastede applikasjoner, men dette er ikke den faktiske årsaken til disse popup-annonsene. Etter å ha søkt etter problemet på Google, tror brukerne at installering av Adblocker på Samsung Internet Browser kan avslutte problemet, men dessverre vil det ikke. Etter å ha mottatt så mange henvendelser om dette problemet, samlet vi noen mulige løsninger for å bli kvitt dette problemet i fremtiden.

La oss nå gå videre mot de mulige metodene som vil hjelpe deg med å bli kvitt disse annonsene på Samsung-telefonen din.

Metode 1: Fjern alle informasjonskapsler

Som standard leser cookies på Android-telefonen din som kan være årsaken til dette problemet, og vi må fjerne dem for å kvitte seg med disse tilfeldige annonsene. Merk: (Hvis nettleseren synkroniseres med Chrome (eller hvis du bruker Chrome), må du tømme ut Chrome historie på skrivebordet ditt også):

 1. Start nettleseren du regelmessig bruker til å surfe.
 2. Etter å ha startet den, klikker du på Meny -ikonet ligger i øverste høyre hjørne av nettleseren din.
 3. Fra rullegardinmenyen klikker du på Innstillinger- knappen og deretter trykker du på Personvern og sikkerhetsalternativ .
 4. Velg Slett nettlesingsdata, og velg deretter tidsintervallet for eksempel siste time eller All time .
 5. Fjern krysset for alle andre alternativer unntatt informasjonskapsler og lagrede nettsteddataalternativer .
 6. Trykk nå på Fjern data- alternativet, og velg deretter Fjern for å kvitte deg med alle informasjonskapsler, og sjekk deretter om popup-annonser er blokkert eller ikke. Hvis ikke, fortsett videre.

Metode 2: Naviger til sikker modus

Sikker modus lar deg kjøre Android-enheten din ved hjelp av det grunnleggende grensesnittet, med forenklede menyer og uten de fleste tredjepartsapplikasjoner. Du kan vurdere det som et testverktøy for å verifisere om et tredjepartsprogram er ansvarlig for å forårsake dette problemet eller ikke, for å starte enheten på nytt i SafeMode, følg trinnene nevnt nedenfor:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen til “Power Off” -skjermen vises foran deg. Skjermen består av tre knapper Slå av, Start på nytt og Nødmodus.
 2. Nå holder du av / på-knappen i en stund til Sikker modus vises på skjermen.
 3. Trykk på Sikkermodus, så starter telefonen din på nytt og startskjermen vises i Sikker modus.
 4. Fortsett til nettleseren din nå og søk etter noe tilfeldig. Fortsett å bruke nettleseren din i noen tid og sjekk om annonsene dukker opp på skjermen eller ikke. Hvis annonsene reduseres nå, betyr det at tredjepartsapplikasjon forårsaker dette problemet.
 5. For å gå ut av sikkermodus, trykk og hold inne av / på-tasten igjen, og trykk deretter på “Start på nytt”.

Metode 3: Avinstaller tredjepartsprogrammer

Denne feilen kan utløses hvis du nylig har installert tredjepartsprogrammer, og hvis du sletter denne appen, kan denne feilen elimineres. Last bare ned applikasjoner fra pålitelige kilder som Google Play Store eller Galaxy Apps. Følg veiledningen nedenfor for å slette unødvendige apper fra enheten:

 1. Finn innstillingsalternativet på Samsung-telefonen din, og naviger til Apper.
 2. I applisten kan du se etter applikasjonene som nylig er installert, og klikke på dem.
 3. Klikk nå på Avinstaller og vent til avinstallasjonsprosedyren er fullført. Når du har avinstallert tredjepartsprogrammer, må du kontrollere om feilen er eliminert eller ikke.

Metode 4: Kjør en virusskanning

Det er mulig at telefonen din har blitt litt truffet av skadelig programvare som internett fortsetter å åpne og kjøre en virusscanning, kan avslutte dette problemet helt. Følg trinnene nedenfor for å kjøre en virusscanning på Samsung-enheten:

 1. Finn innstillingsalternativet og trykk på Apps- knappen.
 2. Klikk nå på Smart Manager, og velg deretter Device Security.
 3. Klikk på Skann nå- knappen og vent tålmodig til skanningen er ferdig. Etter at skanningen er fullført hvis det oppdages potensielle trusler, rengjør du dem og sjekk om problemet er borte eller ikke.

Metode 5: Stopp popup-annonser ved bruk av Samsung Internet

Trinnene for å bli kvitt popup-vinduer i Samsung-nettleseren ligner veldig på Google Chrome. Følg trinnene nedenfor for å blokkere popup-vinduer ved hjelp av Samsungs nettleser:

 1. Start Samsung Internett -programmet og trykk på menyikonet.
 2. Trykk på Innstillinger og naviger til Avansert- delen, og trykk deretter på Nettsteder og nedlastinger .
 3. Slå på alternativet Blokker popup-vinduer der, og de uønskede popup-vinduene blir blokkert på enheten din.

Løsning: Hvis alle mulige løsninger som er nevnt ovenfor ikke viser seg å lykkes, kan du prøve å laste ned AdBlock Fast- applikasjonen som er tilgjengelig for Samsungs Internett. Det er et program med åpen kildekode, og tusenvis av Samsung-brukere bruker dette programmet til å blokkere uønskede popup-vinduer, og forhåpentligvis vil du etter å ha lastet ned dette programmet bli kvitt disse irriterende annonsene på enheten din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det