Korriger: Epic Games Launcher vil ikke åpne

Epic Games Launcher er et program som lar deg kjøre spill utviklet av Epic Games som Fortnite. Mange brukere klager over at de ikke kan åpne Epic Games Launcher. Siden denne bæreraketten er inngangsporten din til å spille spill som Fortnite, kan dette være veldig problematisk. Problemet er, som navnet antyder, at bæreraketten ikke åpnes. I noen tilfeller ser brukerne ikke noe, mens noen brukere ser lanseringsprogrammet starte for en kort periode, og deretter går det tilbake til startskjermen. Uansett hva som er tilfelle, er bunnlinjen at folk ikke kan starte Epic Games Launcher.

Hva får Epic Games Launcher til å ikke åpne?

Det er ganske mange ting som kan forårsake dette problemet. Listen er gitt nedenfor

 • Feiltilstand eller servere: Det er ganske vanlig å se at applikasjoner setter seg fast uten grunn. Det er ikke noe spesifikt svar på hvorfor dette skjer, men det mest sannsynlige er at applikasjoner ikke starter riktig, og alt de trenger er en enkel omstart. Så en omstart av systemet eller applikasjonen (i dette tilfellet den episke spillstarteren) løser problemet.
 • Servere: Epic Games-servere kan også forårsake dette problemet. Hver gang du åpner Epic Games Launcher, prøver den å koble seg til Epic Games-serverne. Launcheren din åpnes ikke hvis den ikke kan koble til serverne. En annen indikator for dette problemet er din lanseringsstatus. Hvis du ser at bæreraketten endrer status fra å være opptatt til å koble til, betyr det at bæreraketten din er bra, og det er serverne. Dette er en veldig vanlig ting på oppdateringsdager der det er mye belastning på serverne. Så, den vanlige løsningen i dette tilfellet er å bare sitte og vente.
 • Antivirus: Antivirusapplikasjoner kan forhindre at applikasjoner kommer i gang, og Epic Games Launcher er ikke noe unntak. Så hvis du har et antivirusprogram installert, kan det forhindre at bæreraketten kommer i gang.

Merk

 • Før du utfører trinnene gitt i metodene som er oppført nedenfor, kan du prøve å åpne bæreraketten og vente en stund, spesielt hvis det kommer en ny Fortnite-oppdatering. I de fleste tilfeller var problemet med serverne og brukerne klarte å lykkes start bæreraketten etter noen minutter. Noen brukere måtte vente i minst 30 minutter før bæreraketten deres automatisk logget på.
 • Noen ganger setter applikasjoner seg fast og har tilfeldige problemer som ingen kan forklare. Denne typen problemer løses vanligvis ved en enkel omstart. Så prøv å starte systemet på nytt og se om det fungerer.

Metode 1: Deaktiver antivirus

Hvis du har et antivirusprogram installert på systemet ditt, begynner du med å deaktivere applikasjonen. Antivirusprogrammer er kjent for å blokkere andre applikasjoner. Den gode tingen er at nesten alle større antivirusprogrammer kommer med et deaktiveringsalternativ i dag, slik at du ikke trenger å avinstallere det helt. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere antivirusprogrammet

 1. Høyreklikk på antivirusikonet ditt fra systemstatusfeltet
 2. Velg Avast Shield-kontroll (dette alternativet vil variere avhengig av antivirusprogrammet ditt)
 3. Velg riktig tidsalternativ for å deaktivere antivirusprogrammet

Hvis alt begynner å fungere bra etter at du har deaktivert antivirusprogrammet, er problemet med antivirusprogrammet ditt. Du kan enten avinstallere antivirusprogrammet eller legge til lanseringsprogrammet på hvitelisten. Begge disse alternativene fungerer.

Metode 2: Avslutt oppgave Epic Games Launcher via oppgavebehandling

Som nevnt i begynnelsen av artikkelen, er det noen ganger ikke noe problem, og applikasjoner oppfører seg feil på grunn av ukjente årsaker. En enkel omstart av applikasjonen løser vanligvis denne typen problemer. Mange brukere fant ut at avslutningen av lanseringsoppgaven gjennom Oppgavebehandling og omstart av løfteraket løste problemet for dem. Så følg trinnene nedenfor for å avslutte oppgavestarteren via Oppgavebehandling

 1. Hold nede CTRL-, SHIFT- og Esc-tastene ( CTRL + SHIFT + ESC ) for å åpne Oppgavebehandling
 2. Finn Epic Games Launcher- applikasjonen fra prosesslisten, og velg den
 3. Klikk Avslutt oppgave
 1. Lukk Oppgavebehandling

Start startprogrammet på nytt, og alt skal fungere bra.

Metode 3: Endre startegenskaper

Å endre egenskapene til bæreraketten og legge til “-OpenGL” på slutten av lanseringsstedet, har bidratt til å løse problemet for mange brukere. Følg trinnene nedenfor for detaljerte instruksjoner

 1. Gå på skrivebordet der snarveien til startprogrammet er
 2. HøyreklikkEpic Games Launcher og velg Egenskaper
 1. Finn nå målfeltet (sørg for at snarveien er valgt) og legg til "-OpenGL" (uten anførselstegn) på slutten av målfeltet. Skriv “-OpenGL” (uten anførselstegn). Innholdet i Target-feltet skal se slik ut: "C: \ Program Files (x86) \ Epic Games \ Launcher \ Portal \ Binaries \ Win32 \ EpicGamesLauncher.exe" –OpenGL
 2. Klikk Ok og velg deretter Apply

Dette bør løse problemet.

Løsning 4: Slette WebCache-mappe

I noen tilfeller kan problemet oppstå hvis visse hurtigbuffere relatert til startprogrammet har blitt ødelagt. Derfor vil vi i dette trinnet slette den hurtigbufferen som automatisk vil regenereres senere. For det:

 1. Trykk “ Windows ” + “ R ” for å åpne Kjør.
 2. Skriv inn “ % localappdata% ” og trykk “ Enter ”.
 3. Åpne " Epic Games Launcher " og slett " Webcache " -mappen .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det