Hvordan legge til Perk-poeng i Fallout 4 uten å nivåere opp?

Fallout 4 er en ganske vellykket fortsettelse av Fallout-serien som fødte noen av de absolutte klassikerne i spillindustrien. Franchisen i seg selv er en post-apokalyptisk RPG som ble satt i det 22. og 23. århundre USA i en fiktiv setting der den første transistoren aldri ble oppfunnet. Historien tok fart i en annen retning, annerledes enn den vi er kjent med. USA ble til et fascistisk land som gikk for å okkupere Mexico og Canada, og førte til en stor krig der atomvåpen gjorde USA til et ødemark.

Fallout 4 ble utgitt i 2015, og hendelsene skjer ti år etter hendelsene i Fallout 3. Spillet gir spilleren mange valg, og spilleren føler seg kontroll over alle situasjoner, siden det avhenger av hans handlinger og dialoger. Det er mange forskjellige avslutninger på historien som sørger for en stor omspillingsverdi. Et av de ekstra alternativene som gjør det mulig for spilleren å ta full kontroll over spillet er konsollen. Det er bare tilgjengelig i Windows-versjonen av spillet, og det lar spilleren endre nesten hva som helst, og det kan gjøre spillet enklere. Her er en liste over tastaturspråk med riktige taster som kreves for å åpne konsollen:

Spillet vil fryse, og brukergrensesnittet ditt i spillet vil falme, og gi deg et sted å skrive inn kommandoene dine. Du kan også se på de forrige kommandoene dine ved å bla med pil opp og ned. Det er mange online kilder du kan bruke til å finne ut om forskjellige konsollkommandoer som du kan bruke til å gjøre spillet ditt annerledes på en måte. Når du blar gjennom en rekke forskjellige alternativer, er du sikker på å finne interessante alternativer, så vær så snill å eksperimentere litt, men hold alltid din lagrede fil sikkerhetskopiert.

Etter hvert som spillet utvikler seg, kan det være vanskelig å håndtere noen fiender. Det er forskjellige måter å håndtere dem på, men å legge til noen fordelepoeng kan føles som den beste løsningen, siden karakteren din ikke er i nivå, og fordelepunktene du legger til, er gratis å bruke når som helst og du trenger ikke å bruke konsollen hver gang du går inn i spillet. Perk poeng øker ytelsen din, og du får mange forskjellige krefter knyttet til fordelene.

Konsollkommandoen som lar deg legge til fordelerpoeng, går slik:

CGF “Game.AddPerkPoints”

Husk å ta med anførselstegn mens du skriver dette i konsollen, og vær forsiktig med store bokstaver. I stedet for “”, skriv ned antall fordelepoeng du vil legge til. For eksempel:

CGF “Game.AddPerkPoints” 20

Kommandoen ovenfor legger til 20 ekstra poeng til karakteren din uten at du må nivåere deg. Dette er et flott grep fra Bethesda siden de tillater spilleren å "jukse" uten å bruke noen ekstra programvare eller et skript.

Tips: Hvis konsollkommandoene ganske enkelt ikke fungerer for deg, kan du prøve å bruke F4SE (Fallout 4 Script Extender).

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det