Fix: Windows 10 aktiveringsfeil 0x803fa067

Feilen 0x803fa067 kan være forårsaket av en falsk Windows-kopi eller en tidligere installert oppdatering som endret systemfilene på grunn av hvilke brukere ikke kan oppgradere Windows. Når Windows 10 ble presset ut, kan du enkelt oppgradere Windows 7 eller 8 til det nyeste i markedet hvis den nåværende kopien din var ekte. Generøst tillot Microsoft også brukerne å oppgradere til Windows 10 Pro-utgaven.

Imidlertid, under oppgraderingsprosessen, opplevde noen brukere 0x803fa067- feilen. Mangelen på en løsning og ikke noe svar fra Microsoft fikk de fleste til å kjøpe en ny digital lisens. Heldigvis er det en løsning tilgjengelig nå som er ganske enkel og kan løse problemet ditt på få minutter. Før vi kommer inn i detaljene i løsningen, la oss legge frem årsakene.

Hva forårsaker Windows 10 aktiveringsfeil 0x803fa067?

Feilen 0x803fa067 oppstår når du oppgraderer Windows 10 Home til Windows 10 Professional ved hjelp av en generell nøkkel. Her er følgende årsaker til feilen -

 • Forfalsket Windows-kopi . Hvis din kopi av Windows ikke er ekte, er du bestemt til å få denne feilen, da standard lisensnøkkel for Windows 10 Pro ikke kommer til å fungere for deg.
 • Nylig Windows-oppdatering . Hvis du nylig har oppdatert systemet ditt før du oppgraderer, kan feilen ha dukket opp på grunn av det.

Denne generiske feilen har bare en løsning som har vist seg å være effektiv og fungert for brukerne. I motsetning til andre aktiveringsfeil, hvis denne eneste løsningen ikke fungerer for deg, må du sannsynligvis kjøpe en ny digital lisens, da det ikke er noen annen løsning du kan bruke for å overvinne feilen.

Koble fra internett før oppdatering

Å være den eneste løsningen der ute, er det ganske greit og enkelt. Essensen av det er; du må koble fra Ethernet-kabelen eller deaktivere Wifi-enheten før du oppgraderer systemet. Slik må du gjøre det:

 1. Start opp systemet.
 2. Trykk på Winkey + I for å åpne vinduet Innstillinger .
 3. Skriv inn Aktivering i søkefeltet .
 4. Endre produktnøkkelen til følgende (standardnøkkel fra Microsoft):
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
 1. Når du har angitt nøkkelen, deaktiverer du internettforbindelsen.

Hvordan deaktivere Internett-tilkobling?

Gjør følgende for å deaktivere nettverkskortet:

 1. Høyreklikk på nettverksikonet nederst til høyre på oppgavelinjen.
 2. Klikk ' Åpne nettverks- og Internett-innstillinger '.
 3. Dobbeltklikk på ' Endre adapteralternativer ' under ' Endre nettverksinnstillinger '.
 4. Høyreklikk på Ethernet og klikk ' Deaktiver '.

Til slutt, start oppgraderingen, og problemet ditt skal løses.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det