Fix: Fallout 4 starter ikke

Fallout 4 er et actionrollespill som er den 5. utgivelsen i Fallout-serien. Spillet foregår i et post-apokalyptisk miljø i nærheten av Boston og rundt Massachusetts. Hele serien er veldig populær blant flertallet av spillerne som spiller fra PC-er, og noen av dem fra konsoller.

En merkbar feil som oppstår er at Fallout 4 ikke starter når du klikker på den. Alt forblir det samme som om ingenting har skjedd. Denne feilen er ganske vanlig i dette spillet, og løsningene spenner fra å starte Steam på nytt til oppdatering av grafikkdriverne. Start med den første løsningen og arbeid deg nedover.

Merk: Før du fortsetter, må du starte datamaskinen på nytt og starte Steam-klienten på nytt (ca. 3 ganger) før du går videre. Det er kjent at omstarten løser problemet.

Løsning 1: Verifisere integriteten til spillfiler

Det første du bør gjøre er å verifisere integriteten til spillfiler på datamaskinen din. Ifølge brukere var filbanken deres ikke komplett på grunn av en eller annen grunn, og dette førte til at spillet ikke startet riktig. Det er flere tilfeller der Steam ikke laster ned komplette spillfiler på datamaskinen din.

 1. Start Steam-klienten din. Bla til kategorien Bibliotek (klikk på navnet Bibliotek øverst på skjermen).

 1. Biblioteket ditt består av alle de forskjellige spillene som er installert på PCen. Høyreklikk på Fallout 4, og klikk på Egenskaper fra listen over alternativer.

 1. En gang i Egenskaper, naviger til kategorien Lokale filer (trykk på fanen fra toppen av skjermen.

 1. Her vil du se en knapp som heter " Verify Integrity of Game Files ". Trykk på det. Nå begynner Steam å sammenligne manifestene og vil verifisere integriteten til spillet ditt. Denne prosessen kan ta en stund, så ikke avbryt den.

 1. Start Steam på nytt etter at prosessen er fullført, og sjekk om du kan starte Fallout 4 uten feil.

Løsning 2: Kjører i kompatibilitetsmodus

En annen løsning for å starte Fallout 4 uten problemer er å starte spillet i kompatibilitetsmodus. Kompatibilitetsmodus lar datamaskinen starte et program som er bygget i et miljø for en annen versjon av operativsystemene. Noen ganger løser dette problemet fordi spillet kjører i et virtuelt miljø med fast kontroll på alle pakkene.

 1. Åpne Steam-klienten din og naviger til Fallout 4s egenskaper som vi gjorde i forrige løsning.
 2. Når du er i eiendommer, klikker du på kategorien Lokale filer og klikker på knappen Bla gjennom lokale filer .

 1. Katalogen der spillet er installert åpnes. Finn spillfilen 'fallout4.exe'. Det vil mest sannsynlig være til stede i bin> win64 / win32 . Høyreklikk på den og velg Egenskaper .
 2. Gå til kategorien Kompatibilitet og sjekk alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for: og velg Windows 8.

 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Prøv å starte Fallout 4 og se om problemet er løst.

Merk: Merk også av i boksen ' Kjør dette programmet som administrator '. Det anbefales alltid å kjøre spill i forhøyet administratormodus, slik at de ikke har noen problemer med å få tilgang til ressurser overhodet.

Løsning 3: Deaktivering av antivirusprogramvare

Årsaken til at denne feilen kan oppstå, er interferens fra antivirusprogramvare installert på datamaskinen. Det er flere alternativer som beskytter datamaskinen din ved også å overvåke forskjellige applikasjoner som kjører, og hva slags ressurser de bruker.

I denne løsningen må du utforske deg selv og se om det er noen innstillinger i antivirusprogrammet ditt som kan tilby disse tjenestene. Videre bør du spille som et unntak for å forhindre at alle disse problemene skjer. Antivirus som Avast eller MacAfee ble rapportert å forårsake problemer.

Hvis du ikke klarer å fortsatt løse problemet, kan du deaktivere den antivirus helt . Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du deaktiverer antivirusprogrammet ditt. Start datamaskinen på nytt etter deaktivering, og se om Fallout 4 starter uten feil.

Løsning 4: Lansering i Windowed Borderless-modus

Det er også mulig at spillet ikke starter på grunn av noen problemer når det lanseres som fullskjerm. Det er mange kompatibilitetsproblemer her, og noen ganger er det også konflikter med videoinnstillingene på datamaskinen din. Vi kan sette lanseringsalternativer i Fallout 4 på Steam for å starte i vindusmodus uten grenser.

 1. Start Fallout 4s egenskaper som vi gjorde i de tidligere trinnene.
 2. Når du er i egenskapene, naviger til kategorien Generelt og klikk på Angi startalternativer .

 1. Sett lanseringsalternativene til “ -vindu -noborder ”. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte.

 1. Start datamaskinen på nytt og prøv å starte Fallout 4.

Løsning 5: Fjerne alle mod

Hvis du bruker flere mods for å endre spillingen eller legge til noen funksjoner, anbefales det at du deaktiverer disse modsene og prøver å starte spillet riktig igjen. Mods endrer kjernefilene i spillet og justerer oppførselen. Hvis det er noen mod som kolliderer med innstillingene, er det best å fjerne den moden og prøve å starte spillet igjen.

Hvis du ikke bruker noen mods, må du sørge for at du bruker en administratorkonto og at spillet er oppdatert til den siste versjonen som er tilgjengelig i Steam.

Løsning 6: Oppdatering / rullering av grafikkdrivere

Sist men ikke minst, bør du sjekke grafikkortet ditt for oppdateringer tilgjengelig for maskinvaren din. Oppdateringer for grafikkmaskinvare blir gitt ut nå og da; du bør google grafikkmaskinvarespesifikasjonene dine og se om det er noen oppdateringer tilgjengelig. Hvis kortet ditt er utdatert, oppdaterer vi det automatisk eller manuelt ved først å laste ned filen.

Videre, hvis oppdatering av driverne ikke fungerer for deg, bør du vurdere å rulle driverne tilbake til en tidligere versjon . Det er ikke en overraskelse å vite at nyere drivere noen ganger ikke er stabile eller i konflikt med operativsystemet.

 1. Installer verktøyet Display Driver Uninstaller . Du kan fortsette uten dette trinnet, men dette sikrer at det ikke er noen rester av sjåførene.
 2. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus . Du kan lære hvordan du starter datamaskinen i sikker modus ved å lese artikkelen om den.
 3. Etter at du har startet datamaskinen i sikker modus, start applikasjonen som nettopp var installert.
 4. Etter å ha startet applikasjonen, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Programmet avinstallerer deretter de installerte driverne automatisk og starter datamaskinen på nytt i samsvar med dette.

 1. Start datamaskinen i normal modus, trykk Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Mest sannsynlig vil standarddriverne bli installert. Hvis ikke, høyreklikker du på et tomt område og velger " Skann etter maskinvareendringer ". Prøv å starte spillet og se om standarddriverne løser krasjproblemet.
 2. Nå er det to metoder for å oppdatere grafikkdriverne; enten kan du oppdatere dem automatisk ved hjelp av Windows-oppdatering eller manuelt ved å bla til filen der grafikkdriverne er plassert. Hvis automatisk oppdatering mislykkes, må du navigere til produsentens nettsted og laste ned driverne først.

For å oppdatere, høyreklikk på maskinvaren din og velg Oppdater driver . Velg nå ett av de to alternativene i henhold til saken din.

 1. Start datamaskinen på nytt etter at du har installert driverne, start spillet og sjekk om dette løser problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det