De 5 beste e-postklientene for Windows 7

Hjem / Best of / De 5 beste e-postklientene for Windows 7

De 5 beste e-postklientene for Windows 7

Av Kevin Arrows 10. mars 2019 5 minutter lest

Hvis du har flere e-postkontoer med forskjellige leverandører, vet du at administrering av dem kan være en ganske stor oppgave, spesielt når du må åpne dem samtidig. Det betyr at du må åpne flere faner for hver konto, og prosessen med å bytte fra en fane til en annen er tappende. Så hva er løsningen? En e-postklient. Dette er stasjonær programvare som lar deg administrere alle e-postkontoer fra ett grensesnitt.

Enda bedre, e-postklienter har råd til deg flere funksjoner som en integrert kalender, RSS-feeds-leser og integrasjon med VoIP-apper for å forenkle livet ditt ytterligere. Noen kan også brukes til å kryptere e-postmeldingene dine i tilfelle du vil sende sensitive data. E-postklienter støtter både POP- og IMAP-protokoller, så du bør ikke ha problemer med å få tilgang til e-postene dine mens du er offline.

My Take on Microsoft Outlook

Microsoft Outlook er en flott e-postserver som følger med Windows 7 OS, men dessverre kutter den ikke den på listen min over de beste e-postklientene. Og jeg har to grunner til dette. Den første er den bratte prisen. Noe som ikke er dårlig med tanke på at den inneholder flere funksjoner enn de andre e-postklientene.

Men dette fører oss til neste problem. De fleste av disse funksjonene er ubetydelige for e-postadministrasjon, så du vil ikke gå glipp av dem. De har også en tendens til å rote grensesnittet, og som et resultat har de fleste problemer med å mestre Outlook. Ikke bekymre deg, programvaren vi lister opp i dette innlegget er gode Microsoft Outlook-alternativer.

De nettbaserte e-posttjenestene har også kommet langt og i et forsøk på å innhente de e-postklientene på skrivebordet, tilbyr de noen funksjoner som e-postkryptering blant andre. Likevel kan de ikke matche fordelene ved å bruke en e-postklient. Følg med når vi fremhever de 5 beste e-postklientene du kan bruke i 2019.

1. Mozilla Thunderbird


Last ned nå

Mozilla Thunderbird er en programvare med åpen kildekode som har alle funksjonene du finner i premiumprogramvaren. Denne e-postklienten er tanken til Mozilla foundation, og du vil derfor merke noen grensesnittlignelser med den populære Mozilla Firefox-nettleseren.

Mozilla Thunderbird har ingen grenser for antall e-postkontoer du kan koble til den, og tilbyr støtte for alle de populære e-postleverandørene som Yahoo, Gmail og Outlook. Noen av høydepunktfunksjonene inkluderer flere koder og filtre for å hjelpe deg med å sortere gjennom e-post og spam og phishing-beskyttelse for å sile ut søppelpost.

Denne e-postklienten inkluderer også en integrert chat-app som kan brukes til å kommunisere med andre budbringere som Facebook Messenger, Yahoo Messenger og Google chatter. Den har en innebygd kalender og kan også brukes som en RSS-feedleser.

Mozilla Thunderbird er kompatibel med både IMAP- og POP-e-postprotokoller, noe som betyr at den kan lagre e-postene dine lokalt på PC-en din for tilgang når du er offline. Den kan også brukes til å kryptere e-postene dine. Men det beste med Thunderbird er kanskje den høye tilpasningen. Den har et stort bibliotek med tillegg som du kan bruke til å utvide funksjonaliteten. Du kan til og med endre hele synet gjennom de forskjellige tilgjengelige temaene.

2. eM-klient


Last ned nå

eM Client er en av de lengste e-postklientene, men det ville være vanskelig å si fra deres moderniserte grensesnitt. For å forbedre utseendet ytterligere, laster eM Client ned avatarer fra populære nettsteder som gravatar og viser dem sammen med kontaktinformasjonen din. Den er tilgjengelig som en gratis og betalt versjon, med den eneste begrensningen at du bare kan legge til to e-postkontoer i den gratis versjonen.

Prosessen med å overføre e-postene dine fra de forskjellige e-postleverandørene til denne e-postklienten er ganske enkel. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn påloggingsinformasjonen din for kontoen, og den vil automatisk importere alle brukerdataene dine inkludert kalendere og kontakter.

eM-klienten tilbyr støtte for PGP-kryptering som lar deg sende kryptert og signert e-post. Det lar deg også sikkerhetskopiere dataene dine til en hvilken som helst tilpasset mappe på datamaskinen. For en stund tilbake måtte du avslutte applikasjonen for å fullføre sikkerhetskopieringsprosessen, men nå takket være den nye live backup-funksjonen kan du fortsette aktivitetene dine uforstyrret.

Denne programvaren har en integrert direktemeldingsapp som lar deg utveksle meldinger med noen populære chat-plattformer som Google Chat og jabber. Den har også en autosvar-funksjon, men den er bare tilgjengelig for Gmail-brukere. Funksjonen lar deg konfigurere e-postklienten til å generere automatiske svar for når du ikke er tilgjengelig for å svare.

Noen av de andre bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer oversettelsesevne, utsatt meldingssending, muligheten til å lage distribusjonslister og tilpassede varslingslyder.

3. Mailbird


Last ned nå

Mailbird er en annen utmerket e-postklient som hjelper deg med å administrere alle e-postkontoer fra et enkelt grensesnitt. Den kommer også med mange temaer som du kan bruke til å forskjønne brukergrensesnittet.

Akkurat som det er en utmerket klient, er Mailbird også en flott kommunikasjonsplattform og kan integreres med noen av de populære sosiale plattformene som Facebook og WhatsApp. Du kan også koble den til Google-kalenderen for bedre planlegging av hendelser og oppgavebehandling av apper som Asana og Todoist.

Oppsettprosessen er ganske enkel, og Mailbird har en av de brukervennlige brukergrensesnittene som er perfekte selv for nybegynnere. Det gir deg også en enkel måte å få tilgang til alle e-postmeldinger og vedlegg ved å søke etter dem ved hjelp av spesifikke nøkkelord.

Denne e-postklienten er tilgjengelig som en gratis versjon, Mailbox Lite, og en betalt versjon, Mailbox pro. Imidlertid kan lite versjonen ikke være veldig praktisk med tanke på at den bare kan støtte en e-postkonto. Det vil også begrense deg fra å få tilgang til funksjoner som hastighetslesing og e-post slumring.

Mailbird lar deg bruke hvilken som helst tilpasset lyd som varsel om e-post.

4. Mailspring


Last ned nå

Mailspring er enda et verktøy som følger med alle funksjonene du trenger fra en e-postklient. Den er kompatibel med omtrent alle e-postleverandørene og lar deg få tilgang til alle e-postkontoer fra en innboks.

Mailspring indekserer alle e-postene dine, slik at du enkelt kan finne hvilken som helst e-post ved å skrive inn de relaterte nøkkelordene i søkeboksen. Logg av e-postene dine som en sjef ved å bruke Mailsprings signatureditor for å lage tilpassede signaturer.

Noen andre gode nyheter er at du ikke trenger å kunne spansk for å sende spanske e-poster. Mailspring kan enkelt oversette de engelske postene dine til 5 språk. Russisk, spansk, fransk, tysk og forenklet kinesisk. Den inkluderer også en stavekontroll for å unngå enkle, men ydmykende grammatikkfeil du kan gjøre noen ganger.

Og dette er bare gratisversjonen. Hvis du oppgraderer til den betalte versjonen, får du tilleggsfunksjoner som varsling når e-posten din har blitt lest og koblingssporing der Mailspring gir deg en rapport om nivået på engasjement som lenkene i e-posten din får.

Det lar deg også lage raske svarmaler som du kan bruke til de vanlige svarene du sender i stedet for å skrive dem hele tiden. Mailspring er ganske sjenerøst og lar deg teste premiumversjonen noen ganger hver uke uten kostnad.

5. Opera Mail


Last ned nå

Opera Mail er en programvare med åpen kildekode som ble utviklet av de samme personene som var ansvarlige for Opera-nettleseren. Det var opprinnelig en del av nettleseren før den forgrenet seg til et frittstående program. Som sådan ligner den fortsatt nettlesergrensesnittet på mange måter.

Opera Mail gjør det enkelt å administrere alle e-postene dine ved å filtrere og sortere dem på forskjellige måter. Du kan bruke fargekoder for å indikere viktigheten av e-post og også sortere dem etter type vedlegg.

Fanesystemet lar deg også lese flere e-poster samtidig ved å åpne dem i forskjellige faner. I likhet med Mailspring lar Opera Mail deg også lage e-postmaler for ofte brukte svar, slik at du kan sende dem med et enkelt museklikk i stedet for å skrive dem. Denne e-postklienten kan også brukes til å skanne gjennom RSS-feeder.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det