Fix: Funksjonen forsøkte å bruke et navn som er reservert for bruk av en annen transaksjon

Mange brukere støter på en feil " funksjonen forsøkte å bruke et navn som er reservert for bruk av en annen transaksjon " der de ikke kan installere et program eller kjøre en bestemt tjeneste. Denne feilen kan oppstå i forskjellige tilfeller og for det meste bakspor av en grunn; antivirusprogramvaren.

All antivirusprogramvare overvåker datamaskinen din i løpetid og sjekker kontinuerlig for eventuelle avvik eller virus. Hvis du prøver å kjøre noen applikasjoner / tjenester og antivirusprogramvaren ikke godtar handlingen eller gjenkjenner den, vil den dukke opp feilen som diskuteres.

Så hva betyr feil egentlig? Antivirusprogramvaren kopierer lett navnet på applikasjonen / tjenesten og starter en annen dummyforekomst. Fordi dummyforekomsten allerede kjører, kan ikke applikasjonen / tjenesten kjøres på grunn av samme navn. Dette er en god strategi og fungerer i flere tilfeller for å redde deg fra skadelig programvare og virus.

Imidlertid, hvis du installerer eller kjører et legitimt program, vil dette ikke virke mer enn en irriterende feiltilstand på grunn av hvilken du ikke klarer å utføre alt arbeidet ditt.

Løsning: Deaktiver antivirus

For å få feilmeldingen til å forsvinne, vil vi deaktivere antivirusprogrammet ditt midlertidig og se om dette løser problemet. Denne feilen ble hovedsakelig sett med Avast antivirus. Her vil vi deaktivere den midlertidig, slik at du kan slå den på igjen etter at du er ferdig. Hvis du har annen antivirusprogramvare, kan du sjekke artikkelen vår om hvordan du deaktiverer antivirusprogrammet ditt. Vi har listet måtene for hvordan du deaktiverer programvaren ved å dekke så mange forskjellige som mulig.

Merk: Husk å slå på antivirusprogrammet igjen når du er ferdig med å utføre alle oppgavene.

  1. HøyreklikkAvast-ikonetWindows-oppgaven nederst til høyre på skjermen. Dette burde få opp en rekke tilgjengelige alternativer (hvis du ikke ser Avast-ikonet på oppgavelinjen, klikker du på den lille pilen. Den utvider alle skjulte applikasjoner fra oppgavelinjen).

  1. Klikk på alternativet “ Avast skjoldkontroll ” fra listen over tilgjengelige alternativer, og velg varigheten du vil deaktivere antivirusprogrammet for. Vær oppmerksom på at etter angitt varighet vil antivirusprogrammet automatisk komme tilbake på nettet.

  1. Det vises et vindu som ber deg om å bekrefte handlingene dine. Trykk “ Ja ” for å bekrefte. Avast vil nå være deaktivert, og du kan fortsette å gjøre oppgaven din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det