Fix: DIRECTV feilkode 775

Når noe går galt på en DIRECTV-brukeres TV-skjerm, ser de en feilkode på skjermen som indikerer hva problemet er, og som kan hjelpe dem med å feilsøke problemet. En av de mange feilkodene som DIRECTV-brukere ser når noe går galt med bildet på TV-ene deres, er feilkode 775. Feilkode 775 indikerer i utgangspunktet at DIRECTV-mottakeren av en eller annen grunn har problemer med å kommunisere med parabolantennen din. Nå kan forbindelsen mellom DIRECTV-mottakeren og parabolantennen din hindres av en rekke forskjellige ting - fra en enkel løs tilkobling eller at strøminnføreren blir slått av til en flosset eller kuttet kabel.

Når en DIRECTV-bruker ser feilkode 775, er bildet på TV-skjermen frossen eller pixilisert, eller det er ikke noe bilde på skjermen i det hele tatt. Heldigvis er det imidlertid en rekke ting du kan på egen hånd for å prøve å kvitte deg med feilkode 775 og gjenopprette muligheten til å se på TV. Følgende er noen av de mest effektive løsningene på dette problemet:

Løsning 1: Kontroller tilkoblingene på DIRECTV-mottakeren

Som nevnt tidligere, kan løse forbindelser føre til at en DIRECTV-bruker ser feilkode 775 mens han prøver å bare lene seg tilbake og se på TV. For å sikre at løse kabelforbindelser ikke forårsaker feilkode 775 for deg, må du:

  1. Gå bak på DIRECTV-mottakeren.
  2. Sjekk hver av tilkoblingene på baksiden for løse eller ikke riktig sittende tilkoblinger, begynn med Satellite In- eller SAT IN- tilkoblingen.
  3. Forsikre deg om at hver eneste tilkobling på baksiden av DIRECTV-mottakeren er sikker og sitter riktig.
  4. Når alt er koblet til og sikkert, slår du på TV-en igjen og sjekker om du har klart å bli kvitt feilkoden 775.

Løsning 2: Kontroller svømmeapparatet ditt

De fleste DIRECTV-brukere har også et svømmeapparat i tillegg til parabolantennen og DIRECTV-mottakeren. Svømmekraftinnleggere må kobles til et strømuttak for at de skal kunne gjøre jobben sin og er koblet til kablene som går mot DIRECTV parabolantenner, så det er der du bør se etter dine. Svømmeapparatet ditt kan heller ikke være i samme rom som DIRECTV-mottakeren din, så sørg for å sjekke etter en i hvert rom. Hvis du har et svømmeapparat, må du sørge for at det er koblet til en stikkontakt og også er slått på og fungerer. Hvis strøminnføreren allerede fungerer, kan det hende at det blir kvitt feilkode 775 for deg. For å strømforsyne Swim power inserter, må du:

  1. Koble svømmeapparatet fra stikkontakten.
  2. Vent i 30 sekunder.
  3. Koble svømmeapparatet tilbake til strømuttaket, og sørg for at det er slått på og fungerer.
  4. Forsikre deg om at alt er koblet til, slå på TV-en og sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Vent på stormen

Noen ganger kan DIRECTV-brukere miste evnen til å se på TV og støte på feilkode 775 hver gang de prøver å se på TV på grunn av problemer med DIRECTV-tjenester eller på grunn av naturlige hendelser som solstormer som skaper forstyrrelser. Hvis noe sånt får deg til å se feilkode 775 hver gang du prøver å se på TV via DIRECTV-oppsettet, er det eneste mulige alternativet å bare vente på at DIRECTV-tjenestene kommer tilbake online igjen.

Løsning 4: Ring for hjelp

Hvis alt annet mislykkes, kan du bare ringe DIRECTV-tjenesteleverandøren din, oppgi at du ser feilkode 775 og be om besøk. Du ser kanskje feilkode 775 på grunn av et større underliggende problem som flossete eller flossete kabler, et maskinvare- / programvareproblem med DIRECTV-mottakeren, parabolantennen eller svømmekonvertereren, eller kablene i huset ditt blir ødelagt eller på annen måte presset for noen grunn til å lage chokepoeng i DIRECTV-tilkoblingen. I slike tilfeller er det best å bare ringe DIRECTV-tjenesteleverandøren for å få hjelp, få dem til å besøke hjemmet og prøve å diagnostisere og løse problemet helt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det