Fix: DISM-feil 87 på Windows 10

Flere brukere får " DISM-feil: 87 " når de prøver å kjøre DISM på Windows 10 fra en forhøyet ledetekst. Selv om problemet også oppstår i forrige Windows-versjon, er frekvensen av rapporter på Windows 10 mye høyere.

Hva forårsaker DISM-feil 87 på Windows 10?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de brukte for å få problemet løst. Basert på våre funn er det flere ganske vanlige scenarier som er kjent for å utløse denne spesielle feilmeldingen:

 • Kommandolinjen er ikke skrevet riktig - Dette er den vanligste årsaken til at denne spesielle feilen oppstår i utgangspunktet. Mesteparten av tiden er det på grunn av feil mellomrom før hvert '/' tegn. I dette tilfellet er løsningen så enkel som å bruke riktig avstand.
 • Windows 10-feil - Utseendet til denne spesielle feilen når du kjører DISM-skanningen kan også være resultatet av en Windows 10-feil som ble løst med Fall Creators Update. Hvis dette scenariet gjelder, kan feilen løses ved å installere alle ventende Windows-oppdateringer.
 • Kommandoen kjøres ikke i en forhøyet ledetekst - En annen vanlig årsak til at dette problemet oppstår, er hvis brukeren prøver å kjøre DISM-kommandoen til et vanlig ledetekstvindu. I dette tilfellet er løsningen å kjøre riktig kommando i en forhøyet ledetekst.
 • Maskinen bruker feil versjon av DISM - Dette scenariet oppstår vanligvis i de situasjonene der brukeren prøver å bruke et Windows 10-bilde ved hjelp av en eldre DISM-versjon. I dette tilfellet er løsningen å bruke Windows 10-bildet ved å bruke riktig DISM-versjon ved hjelp av wofadk.sys- filterdriveren.

Hvis du for øyeblikket leter etter måter å løse denne spesielle feilmeldingen, vil denne artikkelen gi deg en samling bekreftede feilsøkingstrinn. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene nedenfor i den presenterte rekkefølgen til du støter på en løsning som er effektiv i din spesielle situasjon. La oss begynne!

Metode 1: Bruk riktig avstand

En av de vanligste årsakene til at denne feilen oppstår, skyldes feil avstand som brukes når du skriver DISM-kommandoen. Vanligvis oppstår feilen på grunn av feil avstand før hver '/'. Så i stedet for å kjøre en kommando som “ DISM.exe / Online / Cleanup-image / Scanhealth “, bør du sørge for at du bruker ett mellomrom før hvert '/' tegn. Den riktige syntaksen for kommandoen skal være:

DISM.exe / Online / Cleanup-image / Scanhealth
eller
DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth

(avhengig av hva du ønsker å oppnå) Når du har forsikret deg om at du bruker riktig DISM-syntaks, trykk Enter og se om kommandoen er behandlet. Hvis du fremdeles støter på “ DISM Error: 87 ” -feilen, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Bruke en forhøyet ledetekst

En annen vanlig årsak til at denne feilmeldingen oppstår, er når brukeren skriver inn riktig kommando, men prøver å kjøre den inn i en vanlig ledetekst. DISM-kommandoer (som SFC-skanninger) må kjøres inn i en forhøyet ledetekst for å fungere.

Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Deretter skriver du inn “ cmd ” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne opp en Kjør -dialogboksen.Kjør dialog: cmd
 2. Når du blir bedt om det av UAC (User Account Control) , velger du Ja for å gi administrative rettigheter.
 3. Inne i den forhøyede ledeteksten skriver du inn kommandoen og trykker Enter for å kjøre den.

Hvis du fremdeles støter på “ DISM-feil: 87 “, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Installere alle ventende Windows-oppdateringer

DISM Error: 87 ” kan også være forårsaket av en Windows 10-feil som endelig ble løst i oktober 2017, med lanseringen av Fall Creator's Update . Hvis du bruker en piratkopi av Windows 10, eller du bruker en programvare som aktivt blokkerer Windows-oppdateringer fra installasjon, må du oppdatere systemet ditt for å løse feilen.

Hvis dette scenariet gjelder, og du bruker en legitim Windows 10-lisens, må du fjerne veisperringen som hindrer oppdateringene i å installeres og følge instruksjonene nedenfor:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “ ms-settings: windowsupdate ” og trykk Enter for å åpne Windows Update- skjermbildet i Innstillinger- appen.
 2. I kategorien Windows Update klikker du på Søk etter oppdateringer og følger instruksjonene på skjermen for å installere alle ventende oppdateringer.

  Merk: Du kan bli bedt om å starte på nytt mellom installasjonen av oppdateringen. Hvis du blir bedt om det, start på nytt når du blir bedt om det og husk å gå tilbake til samme skjermbilde når neste oppstart er fullført for å fortsette med installasjonen av de gjenværende filene. Gjør det til alle ventende oppdateringer er installert.

 3. Når hver påvente oppdatering er installert, start datamaskinen på nytt og utløs en ny DISM-skanning når neste oppstart er fullført.

I tilfelle du fremdeles støter på " DISM-feil: 87 ", gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Bruke Windows 10-versjonen av DISM (hvis aktuelt)

Hvis du støter på problemet når du prøver å bruke et Windows 10-bilde av DISM / Apply-Image-kommandoen på en tidligere versjon av DISM (Windows 8.1 eller tidligere), oppstår problemet fordi du bruker feil versjon av DISM.

Flere brukere som befinner seg i nøyaktig samme scenario, har rapportert at feilen ikke lenger oppstod når de begynte å bruke Windows 10-versjonen av DISM med filterdriveren Wofadk.sys .

Husk at denne prosedyren vil være forskjellig avhengig av plattformen du planlegger å bruke med Windows PE. Hvis dette scenariet gjelder for din nåværende situasjon, kan du konsultere følgende Microsoft-ressurser for spesifikke trinn for å håndtere problemet i ditt spesielle scenario:

 • DISM-støttede plattformer
 • Hvordan kopiere DISM til en annen datamaskin

Hvis denne metoden ikke gjelder for din nåværende situasjon, kan du gå ned til den endelige metoden nedenfor.

Metode 5: Utføre en reparasjonsinstallasjon

Hvis du utførte trinnene ovenfor til ingen nytte, er det veldig sannsynlig at noen filer som tilhører DISM (eller noen andre systemfiler) er skadet og må startes på nytt. Siden du ikke kan bruke DISM til å skanne og reparere ødelagte systemfiler, må du bruke en annen tilnærming.

En ren installasjon er alltid et alternativ, men å gå denne ruten vil føre til at du mister alle dataene dine (applikasjoner, personlige filer, personlige innstillinger osv.)

En bedre tilnærming ville være å utføre en reparasjonsinstallasjon. Dette er en ikke-forstyrrende prosedyre som lar deg starte alle Windows-relaterte komponenter på nytt uten å påvirke dine personlige filer og applikasjoner. Dette betyr at du vil bli spart for problemer med å installere alt på nytt og konfigurere innstillingene dine når installasjonen er fullført. Følg denne veiledningen ( her ) for å utføre en reparasjonsinstallasjon og reparere “ DISM Error: 87 “.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det