Hvordan finne din Skype-ID

Skype-brukere kan logge på Skype-kontoene sine ved hjelp av Skype-navnene, e-postadressene som er tilknyttet Skype-kontoene eller telefonnumrene som er tilknyttet Skype-kontoene (og tydeligvis passordene til Skype-kontoene). Skype-navnet ditt er brukernavnet du registrerte deg for Skype da du opprettet Skype-kontoen din. Skype-navnet ditt er det som ofte blir referert til som en “Skype-ID”. I skrivende stund eksisterer det to forskjellige typer Skype-kontoer - Skype-kontoer som ble opprettet med en spesifikk Skype-ID, og ​​Skype-kontoer opprettet ved hjelp av Microsoft-kontoer (som som et resultat ikke har Skype-ID-er i det hele tatt).

Hvis du registrerer deg for Skype ved hjelp av Microsoft-kontoen din (kontoen du bruker for alle Microsoft-produktene dine - Windows, Xbox, Microsoft Office, hva har du), trenger du ikke å gjøre problemer med å opprette et brukernavn for Skype. regnskap. I stedet blir e-postadressen til Microsoft-kontoen ditt Skype-brukernavn, og det er det du bruker til å logge på Skype-kontoen din, selv om du også kan bruke telefonnummeret som er tilknyttet Microsoft-kontoen din og i tillegg Skype-kontoen din. For Skype-brukere som opprettet kontoene sine ved hjelp av Microsoft-kontoene, er konto-IDene de samme som deres Live ID-er, men disse IDene vises ikke hvor som helst på Skype, og e-postadressene til Microsoft-kontoene blir ansett som deres Skype-brukernavn i stedet.

Skype-brukere som har Skype-brukernavn (Skype ID-er), glemmer imidlertid ofte hva brukernavnene deres til og med er, og lurer på hvordan de kan finne brukernavnene sine. Heldigvis, selv om Skype har gått gjennom noen store endringer de siste årene, er det ikke bare mulig å finne Skype-IDen din mens du er logget på Skype, men det er også ganske enkelt. Enten du bruker Skype for Windows 10 eller hvilken som helst versjon av Skype for Windows-skrivebordet, er alt du trenger å gjøre for å finne din Skype-ID (hvis kontoen din har en i utgangspunktet):

  1. Start Skype .
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til venstre i vinduet.
  3. Rull ned Skype-profilen din til du ser Skype-navnet ditt . Den Skype-navnet du ser i din Skype profil er hva din Skype-ID er.

Skype-brukere som opprettet kontoene sine ved hjelp av Microsoft-kontoene, ser ikke Skype-navnene sine her, ettersom de ikke har noen. I stedet vil disse brukerne se e-postadressene til deres respektive Microsoft-kontoer.

Hvis du ikke allerede er logget på Skype, men frykt ikke - du kan fremdeles finne Skype-ID-en din, du må bare hoppe gjennom et par ekstra ringer for å gjøre det. Følgende er de to metodene du kan bruke til å finne din Skype-ID hvis du ikke allerede er logget på Skype:

Metode 1: Spør en venn

Hvis du ikke er logget på Skype på noen plattform, kan du bare be noen av Skype-kontaktene dine om å sjekke hva Skype-ID-en din er. Alt en Skype-kontakt av deg må gjøre for å finne din Skype-ID for deg er:

  1. Finn samtalen din og høyreklikk på den.
  2. Klikk på Vis profil .
  3. Rull ned Skype-profilen din til de ser Skype-navnet ditt , noter det og få det til deg.

Metode 2: Opprett en ny Skype-konto og finn Skype-ID-en for den opprinnelige kontoen din

Hvis du spør en av dine Skype-kontakter om å finne Skype-ID-en din, er det absolutt uaktuelt, kan du fremdeles finne din Skype-ID alene. For å gjøre det, må du imidlertid opprette en helt ny Skype-konto og logge på Skype med den. Neste:

  1. Skriv inn navnet (visningsnavnet, ikke Skype-navnet) på Skype-kontoen du vil finne Skype-ID-en i Søk i Skype- feltet.
  2. Naviger til fanen Personer i søkeresultatene.
  3. Finn Skype-kontoen du vil finne Skype-ID-en i søkeresultatene, høyreklikk på den og klikk på Vis profil .
  4. Rull ned Skype-profilen til du ser Skype-navnet - det er Skype-ID-en til den opprinnelige Skype-kontoen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det