Fix: Dette nettstedet kan ikke nås - Tilkoblingen ble tilbakestilt & rsquo;

Det er forskjellige faktorer som kan påvirke måten du kobler til et nettsted eller en tjeneste på datamaskinen din. Noen ganger er problemet med Internett-leverandøren din, og nettstedet lastes ikke inn før leverandøren bestemmer at det er på tide å løse problemet. Noen ganger er det maskinvaren din, og du må enten bytte ut de defekte komponentene eller reparere dem på en eller annen måte.

Noen ganger er problemet imidlertid knyttet til visse innstillinger på datamaskinen din, og disse problemene kan løses ved feilsøking. Dette manifesterer seg vanligvis på en måte som et nettsted lastes inn i en bestemt nettleser og ikke på den andre. Les resten av artikkelen for å se tilgjengelige løsninger.

Løsning 1: Tøm hurtigbufferen til Chrome-nettleseren

Å rydde hurtigbufferen i en Chrome-nettleser var en løsning som ble foreslått av en av Chrome-brukerne som opplevde dette problemet på hvert nettsted han åpnet, og mange andre brukere bekreftet at denne metoden fungerte 100%. Selv om du bruker en annen nettleser enn Google Chrome, har det imidlertid stor sjanse for å tømme hurtigbufferen.

 1. Fjern nettleserdataene dine i Chrome ved å klikke på de tre vertikale punktene øverst til høyre. Deretter klikker du på "Flere verktøy" og deretter "Fjern nettlesingsdata". For å fjerne alt for å velge alternativet “tidens begynnelse” som tidsinnstilling og velge hvilke typer data du vil slette.

  Vi anbefaler å tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene.

 1. Forsikre deg om at du starter datamaskinen på nytt etterpå, og trekker ut DSL-internettkabelen eller slår Wi-FI-adapteren av og på før du slår på datamaskinen.
 2. For å bli kvitt alle informasjonskapsler, spesielt de som heter NWOLB, klikker du igjen på de tre punktene og velger Innstillinger. Rull ned til bunnen og utvid de avanserte innstillingene. Åpne innholdsinnstillinger og bla ned til listen over alle informasjonskapsler som er igjen etter at du allerede har slettet dem i trinn 1. Slett alle informasjonskapsler og følg nøye med de som heter NWOLB, ettersom brukere hevder at disse forårsaket mest problemer for dem.
 3. Start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Løsning 2: Oppdater nettverksadapteren

Å ha oppdaterte nettverkskort er absolutt et must, og du bør alltid sørge for å gjøre det for å unngå problemer med datamaskinen. Dette er lett å oppnå, men folk glemmer ofte dette, da operativsystemet sjelden advarer deg om dette selv om det ikke oppdager et nettverkskort, spesielt hvis enheten ikke er relatert til Microsoft. Følg trinnene nedenfor for å oppdatere nettverkskortet.

 1. Først og fremst må du avinstallere driveren du har installert på maskinen din.
 2. Skriv inn “Enhetsbehandling” i søkefeltet ved siden av Start-menyknappen for å åpne vinduet Enhetsbehandling. Du kan også bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv inn devmgmt.msc i boksen, og klikk OK eller Enter-tasten.

 1. Utvid delen "Nettverkskort". Dette viser alle nettverkskort som maskinen har installert for øyeblikket. Høyreklikk på nettverkskortet du vil avinstallere, og velg “Avinstaller enhet”. Dette vil fjerne adapteren fra listen og avinstallere nettverksenheten.
 2. Klikk "OK" når du blir bedt om å avinstallere enheten.

 1. Fjern adapteren du bruker fra datamaskinen, og start PCen på nytt umiddelbart. Etter at PC-en har startet, naviger til produsentens side for å se listen over tilgjengelige drivere for operativsystemet. Velg den siste, last den ned, og kjør den fra nedlastingsmappen.
 2. Følg instruksjonene på skjermen for å installere driveren og sørg for at adapteren forblir frakoblet til installasjonen ber deg om å koble til den, eller ikke. Start PCen på nytt etter at installasjonen er over, og koble adapteren til datamaskinen
 3. Gå tilbake til Enhetsbehandling og finn nettverkskortet ditt under "Nettverkskort". Høyreklikk på ikonet og klikk Egenskaper. Herfra navigerer du til "Strømstyring" -fanen. Fjern avmerkingen i boksen som sier “La datamaskinen slå av denne enheten for å spare strøm”.

 1. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 3: Bytt til Googles DNS-server

Hvis det er problemer med DNS-serveren din, kan du bytte til en gratis versjon av Google, som ofte brukes til å feilsøke problemer som denne. DNS-problemer er vanligvis vanskelige å løse, og det er ingen mønstre for når denne metoden skal brukes. Du har imidlertid ingenting å tape, og du kan enkelt tilbakestille endringene.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å bruke Windows-logotasten + R-tastekombinasjonen. Skriv deretter inn “ncpa.cpl” i den og klikk OK for å åpne nettverksinnstillingsvinduet.

 1. Nå som Internett-tilkoblingsvinduet er åpent, dobbeltklikker du på den aktive nettverksadapteren.
 2. Klikk deretter Egenskaper og dobbeltklikk på Internet Protocol Versjon 4 (TCP / IPv4).
 3. Finn Bruk følgende alternativ for DNS-serveradresser.
 4. Sett ønsket DNS- server til å være 8.8.8.8
 5. Sett alternativ DNS- server til å være 8.8.4.4

Merk : Det er Googles offentlige DNS-serveradresser. Det er andre gratis alternativer du kan undersøke, men disse gir vanligvis de beste resultatene.

Løsning 4: Slå av Opera Turbo i Opera-nettleseren

Som det kan konkluderes med tittelen på denne artikkelen, er denne løsningen rettet mot Opera-brukere, og dette problemet kan løses effektivt i mange tilfeller ved å implementere denne løsningen. Opera Turbo er en innstilling som lar deg akselerere belastningen på visse nettsteder, men det viser seg at innstillingen forårsaker andre skjulte problemer. Følg trinnene nedenfor for å løse problemet.

 1. Åpne Opera-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den. Finn Opera Turbo-ikonet nederst til venstre på skjermen, på venstre side av statuslinjen
 2. Klikk på rullegardinpilen til høyre for ikonet og velg alternativet Konfigurer. Du vil se tre alternativer: Automatisk, På og Av. Forsikre deg om at du setter alternativet til Av hvis det ikke allerede er angitt, og bruk endringene.

 1. Sjekk om problemet er borte etter at du har startet Opera-nettleseren din på nytt.

Løsning 5: Deaktiver proxyinnstillinger

Det er mulig at datamaskinen din er konfigurert til å bruke proxy-innstillinger som forårsaker dette problemet når du prøver å få tilgang til et bestemt nettsted. Noen servere spiller ikke bra med proxyer, på grunn av hvilken denne feilen for det meste er sprunget opp. Derfor vil vi i dette trinnet deaktivere disse proxy-innstillingene på datamaskinen vår, og deretter sjekke om dette eliminerer problemet. For det:

 1. Trykk Windows + R på tastaturet samtidig.
 2. En kjøredialogboks vises på skjermen, skriv “MSConfig” i den tomme boksen, og trykk OK.
 3. Velg oppstartsalternativet fra systemkonfigurasjonsvinduet, og merk deretter av for "Sikker oppstart" .
 4. Klikk på Apply og trykk på OK.
 5. Start PCen på nytt nå for å starte opp i sikker modus.
 6. Igjen, trykk på de samme "Windows" + "R" -tastene samtidig og skriv "inetcpl.cpl" i dialogboksen Kjør og trykk "Enter" for å utføre den.
 7. En dialogboks for internettegenskaper vises på skjermen, velg fanen “Tilkoblinger” derfra.
 8. Fjern merket for " Bruk en proxy-server for LAN-nettverket ", og klikk deretter OK.
 9. Åpne MSConfig igjen nå, og fjern avmerkingen for alternativet for sikker oppstart, lagre endringene og start datamaskinen på nytt.
 10. Sjekk om problemet er løst.

Løsning 6: Tilbakestill nettleserinnstillingene

I noen situasjoner kan nettleseren din ha anskaffet falske konfigurasjoner som kan føre til at den ikke klarer å surfe riktig på nettet. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille både standard internettutforsker og Google Chrome-nettleseren til de opprinnelige standardinnstillingene, som skal kvitte seg med eventuelle feil konfigurasjoner som nettleseren måtte ha anskaffet. For det:

 1. Trykk Windows + R- tasten på tastaturet samtidig for å åpne kjøredialogboksen.
 2. Skriv inn “inetcpl.cpl” her i mellomrom og trykk “Enter” for å åpne den.
 3. Klikk på "Avansert" -fanen og velg "Tilbakestill" -knappen nederst i vinduet.
 4. Når nettleseren til Internet Explorer er tilbakestilt, må vi også tilbakestille Chrome-nettleseren.
 5. Åpne nå kromleseren og klikk på "Three Dots" øverst til høyre.
 6. Naviger gjennom alternativene og klikk på alternativet “Avansert” som skal være nederst på skjermen.
 7. Velg alternativet "Tilbakestill innstillingene til de opprinnelige standardene" nederst.
 8. Etter at tilbakestillingen er fullført, start Windows på nytt og sjekk om feilmeldingen fremdeles vises mens du prøver å navigere til et nettsted.

Løsning 7: Kjør feilsøkingsverktøy for nettverk

I noen tilfeller kan det være mulig at nettverksinnstillingene dine ikke er konfigurert riktig av operativsystemet, og dette problemet utløses. For dette formålet kan vi kjøre Windows 'standard nettverksfeilsøking for å identifisere og eliminere slike feil automatisk. For å gjøre det, følg guiden nedenfor.

 1. Trykk “Windows” + “I” for å åpne innstillingene.
 2. I innstillingene klikker du på “ Windows Update and Security ” -alternativet.
 3. Klikk på "Feilsøk" -knappen fra venstre rute, og klikk deretter på "Internett-tilkoblinger" på høyre side.
 4. Klikk på " Kjør feilsøkingsprogrammet " og vent til feilsøkingsprogrammet starter.
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøre feilsøkingsverktøyet raskt og identifisere eventuelle feil.
 6. Løs feilene ved hjelp av denne feilsøkingsprogrammet, og sjekk om problemet vedvarer etter å ha gjort det.

Løsning 8: Deaktiver Avast WebShield

Hvis du bruker Avast Antivirus på datamaskinen din som en beskyttelse mot virus og skadelig programvare, er det en sjanse for at nettskjermfunksjonen til antivirusprogrammet kan forhindre at visse applikasjoner og nettsteder kan lastes riktig. Derfor, i dette trinnet, deaktiverer vi denne funksjonen av avast og deretter sjekker om problemet er løst ved å gjøre det. For det:

 1. Klikk på "More" -ikonet nederst til venstre på oppgavelinjen, og klikk på "Avast" -ikonet for å starte Avast Antivirus.
 2. I Avast Antivirus, klikk på "Innstillinger" -ikonet og velg alternativet "Aktiv beskyttelse" fra venstre side av det nye vinduet som åpnes.
 3. I dette, sørg for å slå av "Web Shield" -funksjonen og velg "Stop Permanently".
 4. Når du har stoppet denne funksjonen permanent, må du sjekke om problemet fortsatt vedvarer.
 5. Hvis det gjør det, anbefales det å stoppe Avast helt og sjekke igjen.
 6. Hvis problemet ikke løses ved å deaktivere Antivirus, kan du slå det på igjen.

Løsning 9: Still dato og klokkeslett

Noen ganger, hvis dato- og klokkeslettinnstillingene ikke er konfigurert riktig på datamaskinen, kan dette problemet ses mens du surfer. I de fleste tilfeller er innstillingene for dato og klokkeslett avgjørende fordi de brukes av datamaskinen til å kontrollere gyldigheten til et nettsted eller en servers sikkerhetssertifikat, og hvis dato og klokkeslett ikke er riktig angitt, kan ikke sertifikatet bekreftes. Derfor vil vi i dette trinnet korrigere datamaskinens dato og klokkeslett. For det:

 1. Søk og finn etter tidsikonet nederst til høyre på PC-skrivebordet.
 2. Høyreklikk på dato og klokkeslett for visning og klikk på “Juster dato / tid” -knappen.
 3. Slå av "Automatisk dato og klokkeslett" og velg alternativet "Endre" under "Angi dato og klokkeslett manuelt" .
 4. Konfigurer dato og klokkeslett på nytt for å matche gjeldende dato og klokkeslett i din region.
 5. Kontroller om feilmeldingen er løst ved å gjøre det.

Løsning 10: Tilbakestill IP-innstillinger

Det er mulig at IP-innstillingene på datamaskinen din kanskje ikke er riktig konfigurert på grunn av dette problemet blir utløst mens du prøver å få tilgang til et bestemt nettsted. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille IP-konfigurasjonene på datamaskinen vår, og deretter sjekke om dette løser problemet. For det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn “cmd” og trykk “Skift” + “Ctrl” + “Enter” for å starte den med administratortillatelser.
 3. I ledeteksten skriver du inn følgende kommandoer en etter en og trykker "Enter" for å utføre dem.
  ipconfig / slipp ipconfig / all ipconfig / flush ipconfig / fornye netsh int ip reset netsh winsock reset
 4. Etter at du har utført disse kommandoene i ledeteksten, sjekk om surfingen går tilbake til normal.

Løsning 11: Bruk Windows-standarddriver

Det er mulig at nettverkskortet du prøver å installere på datamaskinen din ikke er riktig konfigurert for å kunne gi en stabil forbindelse til operativsystemet. Derfor, i dette trinnet, fjerner vi nettverksadapteren helt fra datamaskinen vår, og lar deretter Windows erstatte den med driveren som den anser best egnet til datamaskinen. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” -knappene på tastaturet for å starte Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Devmgmt.msc" i Kjør-ledeteksten og trykk "Enter" for å starte enhetsbehandling.
 3. I enhetsbehandling klikker du på rullegardinmenyen “Nettverkskort” for å liste driverne som styrer nettverkstilkoblingene på datamaskinen din.
 4. Høyreklikk på nettverksdriveren og velg alternativet “Avinstaller enhet” .
 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne denne driveren helt fra datamaskinen.
 6. Etter at du har fjernet driveren, må du starte datamaskinen på nytt, og Windows vil automatisk erstatte driveren med standarddriverne.
 7. Etter omstart, sjekk om problemet er løst.

Løsning 12: Sikker modus

Det er mulig at et bakgrunnsapplikasjon forstyrrer datamaskinens nettverkskort, som dette problemet utløses av. Derfor vil vi i dette trinnet deaktivere alle bakgrunns tjenester og adaptere og kjøre datamaskinen i sikker modus for å sjekke om nettverkstilkoblingen fungerer som den skal. For å gjøre det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn “MSCONFIG” og trykk “Enter” for å starte konfigurasjonsvinduet.
 3. Klikk på "Tjenester" -fanen og fjern merket for "Skjul alle Microsoft-tjenester" -alternativet.
 4. Når du har fjernet avmerkingen for dette alternativet, klikker du på “Deaktiver alt” -knappen og klikker deretter på “Bruk” for å lagre endringene.
 5. Deretter klikker du på "Oppstart" -fanen, og deretter klikker du på "Åpne oppgavebehandling" -knappen for å starte oppgavebehandling.
 6. I Oppgavebehandling klikker du på hvert program som er aktivert, og deretter klikker du på “Deaktiver” -knappen.
 7. Etter at du har deaktivert disse applikasjonene, må du sjekke om problemet vedvarer.

Løsning 13: Skriv inn kommando

Det er mulig at problemet blir utløst på datamaskinen din fordi MTU-verdien ikke er satt riktig for nettverkskortet du bruker. Derfor vil vi i dette trinnet konfigurere denne verdien på nytt ved å utføre en kommando i ledeteksten. For å gjøre det:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å starte kjøringsprompten.
 2. Skriv inn “cmd” og trykk “Skift” + “Ctrl” + “Enter” for å starte den med administratortillatelser.
 3. Skriv inn følgende kommando i ledeteksten og trykk "Enter" for å utføre den, men sørg for å erstatte "Trådløs nettverkstilkobling" med navnet på nettverksadapteren.
  netsh-grensesnitt ipv4 angir undergrensesnitt “Trådløs nettverkstilkobling” mtu = 1472 store = vedvarende
 4. Hvis du ikke vet navnet på nettverksadapteren, trykker du på “Windows” + “R” for å starte kjøringen og skriver inn 'ncpa.cpl ".
 5. Høyreklikk på internettforbindelsen din og velg “Egenskaper”.
 6. Her vil navnet bli oppført under overskriften "Koble til ved hjelp av:" .
 7. Kontroller om problemet vedvarer etter at du har utført denne kommandoen.

Løsning 14: Fjern informasjonskapsler på nettstedet

Det er mulig at en eller flere informasjonskapsler på nettstedet du prøver å få tilgang til, er ødelagt på grunn av at dette problemet utløses på datamaskinen din. Derfor vil vi i dette trinnet fjerne disse informasjonskapslene og deretter sjekke om det løser problemet vårt. For det:

 1. Start nettleseren din og åpne en ny fane.
 2. Skriv inn adressen til nettstedet du prøver å få tilgang til, og trykk “Enter”.
 3. Du bør bli møtt med feilskjermen.
 4. Klikk på "Lås" foran nettstedets adresse, og klikk deretter på "Nettstedsinnstillinger" -alternativet.
 5. Klikk på "Fjern data" for å fjerne disse informasjonskapslene fra nettleseren din.
 6. Sjekk om siden fungerer etter å ha gjort det.

Løsning 15: Tilbakestill Chrome-flagg

Det er mulig at problemet blir utløst på grunn av feil konfigurasjon av Chromes flagg. Hvis innstillingene for Chrome Flag ikke er riktig konfigurert, kan de ende opp med å sabotere forbindelsen din til bestemte nettsteder. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille disse konfigurasjonene fullstendig. For å gjøre det:

 1. Start Chrome og åpne en ny fane.
 2. Skriv inn følgende adresse og trykk “Enter” for å navigere til flagginnstillingene.
  krom: // flagg
 3. Velg knappen "Tilbakestill alt" øverst i nettleservinduet.
 4. Bekreft eventuelle meldinger som kan dukke opp på skjermen for å tilbakestille Chrome-flagg helt.
 5. Sjekk om problemet vedvarer etter tilbakestilling av Chrome-flagg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det