Hvordan fikse Kunne ikke initialisere BattlEye Service: Generisk feil

BattlEye-tjenesten er den viktigste anti-juksetjenesten som er ansvarlig for å beskytte populære spill som Fortnite, PUBG osv. Den kan kjøres individuelt og brukes også av Steam. BattlEye Service er kjent for sin andel av feilmeldinger som kan oppstå uten advarsel eller du endrer noe på datamaskinen din.

 Kunne ikke initialisere BattlEye Service: Generisk feil i Fortnite

En av disse feilene er “ Kunne ikke initialisere BattlEye Service: Generisk feil ”. Denne feilen oppstår når spillet ikke kan starte BattlEye-tjenesten på grunn av generiske feil. Generisk feil betyr spesielt at feilen ikke er noe spesifikk og mest sannsynlig er noe så enkelt som et antivirus som blokkerer for manglende moduler fra installasjonsmappen.

Hva forårsaker "Kunne ikke initialisere BattlEye Service: Generisk feil"?

Som nevnt tidligere, er denne feilmeldingen veldig generisk og kan oppstå på grunn av følgende årsaker:

 • Antivirusprogramvare blokkerer BattlEye fra lanseringen.
 • Datamaskinen din har satt BattlEye i en feiltilstand, og den må oppdateres.
 • Installasjonsfiler til BattlEye er korrupte, eller det mangler noen moduler i installasjonsmappen.
 • BattleEye er ikke riktig installert på datamaskinen din. Spill installerer tjenesten automatisk når de kjøres. Når dette blir hoppet over, oppstår feilen som diskuteres.

Før vi fortsetter å implementere løsningene, må du sørge for at du har en aktiv internettforbindelse og er logget på som administrator. Vi trenger forhøyede privilegier for å løse dette problemet.

Løsning 1: Sykle systemet ditt

Kraftsykling er å slå av datamaskinen helt i noen minutter, slik at alle midlertidige data blir slettet. Hvis det er avvik i dataene som er lagret av BattlEye, vil dette løse det.

Power Cycling Laptop for å fjerne dårlige midlertidige filer

Hvis du har en PC, må du slå av datamaskinen og ta ut hovedstrømbryteren. Vent nå i ca. 10 minutter før du kobler til noe igjen. Hvis du har en bærbar datamaskin, må du slå den av og ta ut batteriet. Det er mest som en spak som når den beveges, tvinger batteriet ut. Vent i ca. 10 minutter før du slår den på igjen. Når datamaskinen er slått på, starter du spillet og ser om feilmeldingen forsvant.

Løsning 2: Deaktivere antivirusprogramvare

Antivirusprogramvare er en annen grunn til at du kan oppleve denne feilmeldingen. Spill bruker mye ressurser og starter også forskjellige tjenester alene. BattlEye er en av disse tjenestene, og akkurat som alle andre spilltjenester, bruker den også mye CPU-bruk og nettverksdatapakker. Derfor er det normalt at Antivirus-programvare falsker positivt og nekter tilgang.

Deaktivering av Windows Defender - Windows 10

Selv om det ser ut til at tjenesten ikke blir blokkert, anbefales du å deaktivere all antivirusprogramvare inkludert Windows Defender midlertidig fra datamaskinen din og sjekke. Det var flere tilfeller der BattlEye-tjenesten var på en hvitliste, men antivirusprogramvaren blandet seg fortsatt og stoppet arbeidet. Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du slår av antivirusprogrammet ditt.

Løsning 3: Stoppe andre spiltjenester

Hvis du spiller mer enn ett spill, anbefales det at du sørger for at ingen andre tjenester relatert til det spillet kjører. Spill bruker mer eller mindre det samme rammeverket, og hvis ett spill allerede har tilgang til tjenestene, kan det føre til problemer hvis et annet spill ber om tilgang. Vær oppmerksom på at det ikke er nødvendig at et spill ikke har tjenester som kjører, selv om det ikke er åpent. Det er restbakgrunnstjenester som kan fortsette å kjøre.

Stoppe andre spill (Ubisoft i dette eksemplet) i WIndows 10

Forsikre deg om at det ikke er noen andre spiltjenester som kjører i bakgrunnen. Du kan enkelt sjekke alle løpende tjenester ved å trykke Windows + R, skrive “ taskmgr ” i dialogboksen og trykke Enter. Dette vil starte oppgavebehandling som du avslutter alle andre spillprosesser fra (for eksempel Ubisoft).

Løsning 4: Oppdatering av BattlEye-tjenesten

Heldigvis la utviklere av BattlEye merke til dette problemet og ga ut en oppdatering senere. Det er mest sannsynlig at du vil ha den nyeste versjonen av BattlEye, men det anbefales at du sjekker igjen før du spiller igjen. For å oppdatere BattlEye, sørg for at du oppdaterer spillet ditt til de nyeste build- og verifiseringsfilene .

Forsikre deg om at du har en aktiv internettforbindelse på datamaskinen din og se om det er oppdateringer som venter. Hvis det er det, må du installere oppdateringene så snart som mulig. Start datamaskinen på nytt senere og sjekk om feilmeldingen forsvant.

Løsning 5: Installere BattlEye (hvis ikke installert som standard)

Normalt når du installerer et spill, blir BattlEye automatisk installert som standard, da det regnes som en kjerndel av hele spillet. Ifølge brukerne var det imidlertid flere tilfeller der tjenesteapplikasjonen ikke var riktig installert av spillet. Vi navigerer til den allerede nedlastede katalogen til BattlEye og installerer den manuelt derfra.

 1. Naviger til følgende katalog:

Steam> SteamApps> vanlig> Arma 2> BEsetup

Ovenstående bane er fra Steam-katalogen. Steam kan installeres hvor som helst på datamaskinen din, så fortsett derfra. I dette tilfellet var spillet ikke Arma 2. Du kan også velge andre spill og installere BattlEye deretter.

 1. Installer nå oppsettet som heter “ setup_BattlEyeARMA2 ”. Igjen er det valgte spillet Arma 2. Hvis du har et annet spill, repliker du trinnene.
Kjører setup_BattlEyeARMA2 på Windows 10
 1. En ny katalog for BattlEye blir opprettet i forrige katalog, og en sjekkfileliste vil også bli opprettet. Start datamaskinen på nytt og sjekk om feilmeldingen er løst.

Løsning 6: Installere BattlEye på nytt og bekrefte filer

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, kan vi prøve å slette den eksisterende installasjonen av BattlEye og installere den fra bunnen av. Dette vil potensielt fjerne alle dårlige filer (hvis noen) og erstatte dem med den nyeste versjonen. Etter avinstallasjonen vil vi bekrefte filene. Denne prosessen vil automatisk installere BattlEye på datamaskinen din.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i applikasjonsbehandling, søk etter oppføringen "BattlEye", høyreklikk på den og velg " Avinstaller ". Start datamaskinen på nytt og naviger til følgende katalog:

Episke spill> Fortnite> FortniteGame> Binaries> Win64> BattlEye

Velg alt innholdet, høyreklikk på dem og velg Slett .

Slette BattlEye installasjonsfiler i Windows 10
 1. Åpne nå bæreraketten til spillet ditt og klikk på tannhjulikonet tilstede ved siden av Launch. Trykk på den og velg Bekreft . Forsikre deg om at du har en aktiv internettforbindelse og la prosessen fullføres.
Verifiserer spill for å installere BattlEye på nytt
 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om feilmeldingen er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det