Fix: Ingen enhet tilkoblet (Wacom)

Feilen "Ingen enhet tilkoblet" oppstår når datamaskinen ikke klarer å gjenkjenne og oppdage Wacom-nettbrettet. Dette problemet er veldig vanlig blant Wacom-brukere når de prøver å koble nettbrettet til datamaskinen.

Problemet løses lett ved å installere drivere på nytt, kjøre drivere tilbake eller starte Wacom-tjenestene på nytt. Det er også noen maskinvareproblemer du må løse. Forsikre deg om at du kobler enheten til en riktig port. Prøv å bytte porter og sørg for at kabelen er riktig festet og er i god stand.

Løsning 1: Start Wacom-tjenesten på nytt

Vi vil prøve å starte Wacom-tjenesten på nytt som vårt første skritt i å løse problemet. Dette vil starte hele prosedyren på nytt, oppdatere lagrede konfigurasjoner og prøve å oppdage nettbrettet igjen.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ tjenester. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Naviger gjennom alle tjenestene til du finner den som heter “ TabletServiceWacom ”. Høyreklikk på den og velg “ Start på nytt ”.

 1. Sjekk nå om problemet er løst.

Løsning 2: Oppdatering av drivere og installering av programmer på nytt

Hvis omstart av tjenesten ikke fungerer, kan vi prøve å oppdatere driveren. Først vil vi fjerne driveren og deretter avinstallere alle relaterte applikasjoner. Å installere applikasjonene og driverne på nytt vil sørge for at alle feilkonfigurasjoner blir håndtert, og datamaskinen vil gjenkjenne nettbrettet slik det ble koblet til for første gang.

Merk: Hvis nettbrettet fremdeles ikke oppdages etter at du har installert de nyeste driverne, kan du prøve å kjøre drivere tilbake . Å vende tilbake betyr å installere en tidligere versjon av drivere. Du kan enkelt laste dem ned fra det offisielle nettstedet.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Dette starter enhetsbehandling.
 2. Naviger gjennom alle enhetene til du finner kategorien “ Human Interface Devices ”. Utvid den og velg “ Wacom Tablet ”. Høyreklikk på den og velg “ Avinstaller enhet ”.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv inn “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter. Et nytt vindu kommer frem som består av alle programmene som er installert på datamaskinen din.
 2. Naviger gjennom dem alle til du finner et hvilket som helst program relatert til Wacom. Høyreklikk på den og velg “ Avinstaller ”. Gjør dette for alle applikasjonene du kan finne som er relatert til nettbrettet.
 3. Trykk på Windows + S for å starte søkefeltet. Skriv “ cmd ” i dialogboksen, høyreklikk på applikasjonen og velg “ Kjør som administrator ”.
 4. En gang ved ledeteksten, utfør følgende instruksjon:

mklink / j “D: \ Program Files \ Tablet” “C: \ Program Files \ Tablet”

I dette tilfellet er den egendefinerte plasseringen for programfiler D-stasjon. Du kan erstatte “D” med hva som helst stasjonen din er.

 1. Gå til det offisielle nettstedet til Walcom og last ned de nyeste driverne som er tilgjengelige. Lagre dem på et tilgjengelig sted, ettersom vi får tilgang til dem senere.
 2. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter. Dette starter enhetsbehandling.
 3. Finn Walcom Tablet fra listen over enheter, høyreklikk på den og velg “ Oppdater driver ”.

Et nytt vindu dukker opp og spør om du vil oppdatere driverne automatisk eller manuelt. Velg det andre alternativet ( manuelt ). Bla til stedet der du lastet ned driverne og installer dem.

 1. Start Wacom-enheten på nytt og koble den til igjen.
 2. Trykk på Windows + R , skriv “ tjenester. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 3. Naviger gjennom alle tjenestene til du finner “ Wacom Professional Service ”. Høyreklikk på den og velg “Start på nytt”. Sjekk nå om problemet er løst.

Løsning 3: Installer Visual C ++ Redistribuerbare pakker på nytt

En annen løsning for dette problemet er å sikre at du har de nyeste Visual C ++ Redistribuerbare pakkene installert på datamaskinen din. Lukk alle Wacom-tjenester som forklart ovenfor, oppdater omfordelbare enheter, og prøv å koble nettbrettet igjen.

 1. Gå over til den offisielle Microsoft-nedlastingen
 2. Klikk på Last ned- knappen når du har valgt språk.

 1. Velg “ vredist_x64.exe ” og trykk Neste . Rett etter at nedlastingen starter. Lagre filen på et tilgjengelig sted og kjør exe-filen.

 1. Etter at installasjonen er fullført, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Merk: Hvis du bruker 64-biters Windows, kan du installere begge deler (vredist_x64.exe og vredist_x86.exe). Men hvis du har 32 bit, bør du bare installere “vredist_x86.exe”. Du kan sjekke hvilken versjon av Windows du har ved å trykke Windows + S, skrive "systeminformasjon" og åpne applikasjonen som kommer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det