Hvordan få tilgang til Steam-skjermbildemappe

I ethvert dampspill kan du klikke på en hurtigtast (standard er F12) for å ta et skjermbilde av gjeldende spillskjerm. Du kan publisere dette skjermbildet i Steam-profilen din eller laste den opp på andre sosiale medier. Noen ganger kan du imidlertid møte problemet med å ikke kunne finne bildene som er tatt. Det er to måter du kan få tilgang til disse bildene på; den ene er å få tilgang til dem via skjermbildebehandleren i damp, og den andre er å få tilgang til dem gjennom harddisklagring.

Metode 1: (Skjermbildebehandler)

Du kan bruke dampklienten din til å vise alle skjermbilder tatt i spillet ved hjelp av skjermbildebehandleren.

Først og fremst åpner du dampvinduet . Øverst til venstre der alle rullegardinene er plassert, klikker du på [ visning> skjermbilder ].

Ved hjelp av Screenshot Manager kan du laste opp ønsket bilde eller slette det. Du kan også få tilgang til skjermbildene direkte gjennom harddisken ved å klikke på [ vis på disk ] -knappen. Det er også muligheten til å slette bestemte skjermbilder permanent fra harddisken direkte herfra.

Metode 2: (Få tilgang til skjermbildemappen fysisk)

Hver bruker har sin egen skjermbildemappe der alle skjermbilder tatt i spillet lagres fysisk. Denne mappen ligger der dampen din er installert. Standardplasseringen er på lokal disk C.

Åpne stasjonen:

 C: \ Programfiles (x86) \ Steam \ userdata \ \ 760 \ remote \ \ skjermbilder

Hvordan finner du SteamID?

Hvis du ikke kjenner SteamID-en din, kan du få tilgang til den ved å åpne Steam-klienten. Klikk på visningen og velg innstillinger . Gå til grensesnittet, så finner du en rute som viser " Vis Steam URL-adresse når den er tilgjengelig ". Sjekk det og lagre.

Gå nå til Steam-profilen din og klikk på Vis profil. Nummeret på enden i URL-en er SteamID-en din, og du kan bruke den til å finne lagrede bilder som forklart tidligere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det