Hvordan fikse League of Legends feilkode 004

League of Legends presenterer ofte brukere med en feilkode 004 der klienten oppgir at lapping av spillet mislyktes. Feilmeldingen sier videre at omstart av spillet kan løse problemet. Patching er en handling som legger til kodestykker i spillet for å forbedre spillingen, fikse feil og introdusere nye funksjoner.

League of Legends Error Code 004 mens du lapper

Feilkoden 004 kan oppstå for enhver spiller når han oppdaterer League of Legends (LoL), og løsningene er ganske enkle. Mesteparten av tiden er problemet løst ved å starte spillklienten på nytt og prøve å lappe den igjen. Hvis enkel omstart ikke fungerer, kan du gå videre med løsningene som er oppført nedenfor.

Hva forårsaker Feilkode 004 i League of Legends?

Feilkode 004 i League of Legends kan oppstå på grunn av en rekke forskjellige årsaker, siden den er relatert til oppdatering / oppdatering av spillet. Her er noen av dem:

 • Spillet mangler administratorrettigheter, og datamaskinen lar det ikke lappes.
 • Det er ikke nok plass på harddisken. Patching krever alltid litt ekstra plass, slik at den kan laste ned koden og deretter implementere den.
 • Installasjonen av spillet er korrupt og må repareres.
 • Den spillklienten er brutt og må skiftes.
 • Det kan være antivirusprogramvare som blokkerer flere handlinger som utføres av spillet når du laster ned oppdateringen og installerer den. Windows Defender / Firewall ble også rapportert å forårsake problemer.
 • De konfigurasjonsfiler av LoL er korrupte og må byttes ut. Konfigurasjonsfiler er unike for hver bruker, og hvis noen av filene ikke fungerer som de skal, kan du støte på problemet.
 • Det er ikke en god internettforbindelse, eller det er problemer med DNS

Før du begynner med løsningene, må du sørge for at du har en administratorkonto på datamaskinen din og har en god internettforbindelse som ikke tilhører noen organisasjon. Hvis du bruker en internettforbindelse bak en hvilken som helst brannmur eller bruker et institutt LAN, kan du oppleve dette problemet da noen nettverkshandlinger er begrenset i disse tilfellene. Når du er helt sikker på at du har en åpen internettforbindelse, må du bare fortsette.

Løsning 1: Starte spillet som administrator

Før vi prøver noe teknisk, bør du prøve å starte spillet som administrator. Gjør dette selv om du er logget som administrator. Windows har strammet båndet til hva tredjepartsapplikasjoner kan gjøre med begrensede tillatelser. Derfor mislykkes oppdateringen i noen tilfeller bare fordi den ikke har administratorrettigheter.

 1. Høyreklikk på spillstarteren og velg Egenskaper .
 2. Når du er i Egenskaper, klikker du på kategorien Kompatibilitet og merker av for alternativet Kjør dette programmet som administrator .
Kjør dette programmet som administrator i League of legends launcher
 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Prøv å starte spillet igjen og se om problemet er løst. Du kan til og med prøve å starte spillet i kompatibilitetsmodus og se om det gjør noen forskjell.

Løsning 2: Kontrollere plass på harddisken

En annen viktig årsak til at oppdateringen kan mislykkes fordi det ikke er mye plass på harddisken der applikasjonen er installert. Dette er vanlig fordi de fleste brukere installerer spillet på sin lokale disk C, og siden det allerede er fast, kan det være mangel på plass.

Windows Utforsker (sjekk ledig plass på harddisken)

Trykk på Windows + E for å starte File Explorer, og klikk på Denne PC-en i navigasjonslinjen til venstre. Sjekk nå fra informasjonen under hver stasjon om det er god plass. Hvis ikke, kan du rense søppel og fjerne overdrevne programmer og deretter prøve å lappe den igjen etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Løsning 3: Kontrollere antivirusprogramvare

Som nevnt i årsakene, er antivirusprogramvare kjent for å forårsake problemer når du lapper spillet. Siden oppdatering innebærer nedlasting av ekstra programvare og etter manipulering av eksisterende installasjon, smelter den sammen koden. Hvis antivirusprogrammet ditt anser dette som en trussel eller falskt positivt , vil du ikke kunne utføre noen av disse handlingene.

Deaktiver midlertidig antivirus i AVG Free

Du kan sjekke artikkelen vår Slik slår du av antivirusprogrammet og slår av antivirusprogramvaren din midlertidig. Hvis deaktivering av Antivirus fungerer, kan du legge til et unntak og aktivere det igjen. Vær oppmerksom på at i tillegg til tredjeparts antivirusprogramvare, er Windows Defender / Firewall også kjent for å forårsake problemer. Noen bemerkelsesverdige Antivirus inkludert AVG Free .

Løsning 4: Slette konfigurasjonsfilene for spillet

Hvis alle tre løsningene ikke fungerer, kan du prøve å slette spillkonfigurasjonsfilene. Disse konfigurasjonsfilene inneholder innstillinger som spillet konsulterer før de lastes opp. Det er en type midlertidig lagring av innstillinger som spillet krever mens du starter opp.

Det er kjent at konfigurasjonsfiler blir skadet eller går dårlig fra tid til annen. Vi vil prøve å slette konfigurasjonsfilene og se om dette løser problemet.

 1. Åpne Riot Games fra katalogen der den er installert, og etter å ha åpnet League of Legends, åpner du Config- mappen.
Konfigurasjonsmappe i League of Legends-installasjonen
 1. Slett nå oppføringen ' game.cfg '. Du kan til og med kutte lime den på et annet sted, slik at du kan erstatte den hvis ting går dårlig.
game.cfg i League of Legends
 1. Gå nå tilbake til hovedkatalogen til League of Legends og naviger til RADS> prosjekter> league_client> utgivelser . Slett den nåværende versjonsmappen.
Utgir mappe i League of Legends
 1. Lukk nå vinduet og start spillet ved hjelp av bæreraketten. Gjerne som administrator.

Løsning 5: Bruke Hextech reparasjonsverktøy

Hextech er utgiver av League of Legends, og som mange andre utgivere inneholder det også et reparasjonsverktøy som kan brukes til å reparere avvik i spillet eller hos klienten. Reparasjonsmekanismen vil søke gjennom alle allerede installerte moduler og sammenligne egenskapene med mastermanifestet. Hvis noen ikke er på plass, vil de bli løst.

 1. Last ned Hextech reparasjonsverktøy fra det offisielle nettstedet. Når du er lastet ned, høyreklikker du den og velger Kjør som administrator .
Hextech Repair Tool offisielle nettsted
 1. sjekke alternativet Force Repatch og klikk på Start . Vent til prosessen er ferdig.
Tving repatch i Hextech reparasjonsverktøy
 1. Når fremdriften er fullført, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst. Du kan også manipulere brannmurinnstillinger og til og med deaktivere dem midlertidig for å se om de er problemet.

Løsning 6: Angi Googles DNS

Hvis alle metodene ovenfor ikke virker, kan du prøve å sette Googles DNS (Domain Name Server) i internettinnstillingene dine og deretter prøve å lappe League of Legends. Oppdateringen kan også mislykkes hvis datamaskinen ikke finner passende DNS-servere automatisk. Denne innstillingen vil sikre at dette ikke skjer.

Du kan også prøve å skylle Internett-konfigurasjonsinnstillingene og oppdatere IP-adressen. Forsøk også å endre nettverkstilkoblingen, og prøv på nytt.

 1. Trykk på Windows + R, skriv " kontrollpanel " i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i kontrollpanelet, klikker du på underoverskriften “ Nettverk og Internett ”.
Nettverk og Internett - Kontrollpanel
 1. Velg “Network and Sharing Center ” fra det neste vinduet du navigerer til.
Nettverks- og delingssenter - Kontrollpanel
 1. Her finner du nettverket du er koblet til. Klikk på nettverket til stede i form av “ Connections ” som vist på skjermbildet nedenfor.
Nåværende tilkoblede nettverk med datamaskin
 1. Klikk nå på " Egenskaper " til stede nederst i det lille vinduet som dukker opp.
Egenskaper for tilkobling
 1. Dobbeltklikk på “ Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) ” slik at vi kan endre DNS-serveren.
Internet Protocol IPv4 - Nettverksegenskaper
 1. Klikk på " Bruk følgende DNS-serveradresser: " slik at dialogboksene nedenfor blir redigerbare. Still nå verdiene som følger:
Foretrukket DNS-server: 8.8.8.8 Alternativ DNS-server: 8.8.4.4
Setter Googles DNS-server mot det tilkoblede nettverket
 1. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt og se om dette løste problemet ditt.

Hvis alle disse løsningene ikke fungerer, kan du kjøre Hextech Repair Tool som i løsning 5 og installere spillet på nytt. Du kan også prøve å laste ned en fersk kopi, og etter å ha fjernet den eksisterende fra datamaskinen din, installerer du den.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det