Hvordan legge til miniatyrbilder i Google Chrome?

Chrome er en av de mest brukte nettleserne der ute på grunn av sin raske hastighet og brukervennlige grensesnitt. Nettleseren har utallige funksjoner på toppen av alt det. En av de mest fremtredende egenskapene fra andre er " Thumbnails " -funksjonen; det legger i utgangspunktet noen av de mest besøkte nettstedene til et miniatyrbilde på hovedsiden, som kan klikkes for å få tilgang til nettstedet.

Funksjonen har imidlertid møtt litt kritikk gjennom hele sin eksistens. For det første fungerte funksjonen automatisk, og det var ingen tilpasningsalternativer tilgjengelig i de eldre versjonene. For det andre støtter funksjonen bare opptil 8 miniatyrbilder til tross for nok plass på siden. I denne artikkelen vil vi ta deg gjennom noen av metodene som kan brukes til å legge til miniatyrbilder etter eget valg, og senere vil vi informere deg om metoden du kan øke antall tilgjengelige miniatyrbilder.

Hvordan legge til miniatyrbilder i Google Chrome?

Denne metoden varierer veldig avhengig av hvilken versjon av Chrome du bruker. Det anbefales at du oppdaterer Chrome til den nyeste versjonen for enkelhets skyld i denne forbindelse, for ganske nylig har tilpasningsalternativet for miniatyrfunksjonen blitt lagt til Chrome. Det er to måter å legge til et nettsted på miniatyrbildene.

Metode 1: Legge til nettstedet automatisk

Utviklere hos Chrome har endret funksjonaliteten til miniatyrfunksjonen, og nå legger den automatisk til nettstedet du navigerer til ved å skrive inn hele adressen i adressefeltet. Derfor, for å registrere et nettsted i miniatyrbildene automatisk:

 1. Start Chrome og åpne en ny fane.
 2. Trykk på " Ctrl " + "Shift" + " Del " -knappene samtidig, og klikk på " Clear Data " -knappen for å fullstendig slette enhetens historie.
 3. Start Chrome på nytt og åpne en ny fane.
 4. Skriv inn adressen til nettstedet du vil ha på miniatyrbildet, og trykk “ Enter ”.
 5. Etter at du forlater nettstedet og starter Chrome på nytt , blir det automatisk lagt til i miniatyrbildet.

Metode 2: Å gå inn på nettstedet manuelt

Etter at tilpasningsalternativene for miniatyrfunksjonen er lagt til, kan favorittnettstedene dine legges til i miniatyrbildene. For å gjøre det:

 1. Start Chrome og åpne en ny fane.
 2. Klikk på alternativet " Legg til snarvei " i miniatyrbildene.
 3. Skriv inn navnet du vil gi til snarveien, og skriv inn nettstedets adresse i adressefeltet.
 4. Klikk på " Ferdig " for å legge til nettstedet i miniatyrbildene.

Hvordan øke antallet tilgjengelige miniatyrbilder i Chrome?

Det andre problemet med funksjonen er begrensningen av 8 miniatyrbilder om gangen. Dette kan være frustrerende for brukere som ønsker å legge til mer enn åtte nettsteder. Siden Chrome for øyeblikket ikke gir muligheten til å øke antall tilgjengelige miniatyrbilder, kan du alltid bruke en utvidelse for å øke antall fliser. For å gjøre det:

 1. Åpne Chrome og start en ny fane.
 2. Klikk her for å åpne den offisielle websiden for Speed Dial utvidelse for Google Chrome.
 3. Klikk på alternativet "Legg til i Chrome " for å legge til utvidelsen i nettleseren din.
 4. Etter utvidelsen er installert, vil det automatisk bli vurdert den viktigste siden for nettleseren din, og du enkelt legge til så mange miniatyrbilder som du vil.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det