Fix: Youtube-appen startes ikke i Samsung TV

Samsung tilbyr et flott utvalg av TV-er og veggpaneler med oppløsninger på opptil 8k. Mange ekstra "smarte" funksjoner tilbys også, for eksempel Wifi og Bluetooth-tilkobling. Samsung forhåndslaster TV-ene sine med mange videostreamingsplattformer som Youtube, Netflix, etc. Men ganske nylig har det kommet mange rapporter om Youtube-appen som ikke startet på TV-en, og den setter seg fast på sølvskjermen når den er lanserte.

Hva hindrer Youtube-appen i å lanseres i Samsung TV-er?

Etter å ha mottatt en rekke rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og kom med et sett med løsninger etter implementering som problemet forsvant for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at dette problemet ble utløst, og opplistet dem nedenfor.

 • Cache: Cache lagres av applikasjoner for å redusere lastetider og gi en jevnere opplevelse. Dette oppnås ved å lagre visse lanseringskonfigurasjoner på enhetens lagring, og applikasjonen bruker disse konfigurasjonene til å starte i stedet for å danne nye hver gang appen starter. Imidlertid kan disse konfigurasjonene over tid bli ødelagt og forårsake forstyrrelser i viktige systemfunksjoner og applikasjoner, en av dem er youtube-appen.
 • Generelt feil: Det har vært mange rapporter om at fjernsynet ikke har klart å starte visse apper riktig. Dette problemet løses noen ganger ved å prøve å laste inn appen igjen mens den er på den grå skjermen.
 • Lisensiering: I noen tilfeller kan det hende at visse modeller av Samsungs utvalg av smarte TV-er ikke har lisens til å kjøre Youtube. Først må du kontrollere at TV-modellen din faktisk er i stand til og lisensiert til å kjøre Youtube.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de er oppført i.

Løsning 1: Start appen på nytt

Det er en feil med Samsung TV der den noen ganger ikke laster en app ordentlig. Derfor vil vi i dette trinnet tvinge TV-en til å prøve å laste inn appen på nytt mens den er på den grå skjermen. For det:

 1. Ta tak i TV- fjernkontrollen og start Youtube- appen.
 2. Hvis appen går til den " grå skjermen ", trykk og hold inne " tilbake " -piltasten, og den tar deg til Samsung Smart HUB.
 3. Velg Youtube-appen igjen for å starte den på nytt.
 4. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Reinitialisering av hurtigbufferen

Det er mulig at visse "bufrede" data kan forstyrre viktige systemfunksjoner og hindre at appen starter, derfor vil vi i dette trinnet initialisere cachen på nytt ved å fullstendig sykle TVen. For det:

 1. Slå på TVen og koble den direkte fra veggen.
 2. Trykk og hold inneAv / på ” -knappen på TV-en i minst “30” sekunder.
 3. Koble strømmen til igjen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Tilbakestill TV til standardinnstillinger

I noen tilfeller kan ikke TV-en fungere før den er tilbakestilt til produsentens standardinnstillinger. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille TV-en til fabrikkinnstillingene i et forsøk på å kvitte seg med dette aktuelle problemet. For det:

 1. Trykk på “Menu” -knappen på fjernkontrollen.
 2. Klikk på "Innstillinger" og velg deretter "Støtte".
 3. Velg alternativet "Selvdiagnose" og marker og klikk deretter på "Tilbakestill" -knappen.
 4. Etter at du har valgt tilbakestilling, blir du bedt om å få en nål. Standardnålen skal være "0000" med mindre du har endret den manuelt.
 5. Angi nålen for å bekrefte prosessen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å tilbakestille TV-en.
 6. Etter at tilbakestillingen er fullført, sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 4: Installer YouTube på nytt

I noen tilfeller kan problemet løses ved å installere Youtube på nytt. Derfor vil vi i dette trinnet først avinstallere Youtube fra TV-en vår og deretter installere den igjen for å løse dette problemet. For det:

 1. Naviger til "Apper" på Smart TV og velg "Innstillinger" øverst til høyre.
 2. Klikk på “Youtube” og velg deretter “Installer på nytt”.
 3. Vent til TV-en installerer appen på nytt, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 5: Korrigere tid

I noen tilfeller kan det hende at tiden ikke er riktig innstilt på grunn av hvilken denne feilen blir utløst. Derfor anbefales det å korrigere tiden på TV-en og sjekke om det løser problemet. For det:

 1. Naviger til "Innstillinger" og klikk deretter på "System".
 2. Velg "Timer" og klikk deretter på "Clock".
 3. Sjekk om tiden din er riktig innstilt.
 4. Etter å ha korrigert tid, sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Hvis problemet fremdeles ikke er løst, kan du prøve å oppdatere fastvaren til enheten din og sjekke om det løser problemet for deg. Prøv også å fjerne historikken og søkeresultatene til Youtube-kontoen din, og sjekk om det løser dette problemet. Til slutt kobler du fra Ethernet-tilkoblingen og prøver å koble til Wifi-nettverket.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det