Fix: YouTube-videoer spilles ikke av på Android

YouTube har blitt vår primære kilde for videoinnhold. Plattformen er så stabil som du noen gang vil få, og siden den ble anskaffet av Google, er serverproblemer nesten ikke eksisterende.

Til tross for dette har mange brukere, spesielt Android-brukere, rapportert at YouTube-videoene deres bare ikke vil lastes inn. Noen ganger ser de en melding som “Forbindelse til server mistet. Trykk for å prøve på nytt ” eller “ Det oppstod et problem under avspilling ”, og noen ganger ser videoene ut til å buffer uendelig.

Android bug kamera bakgrunn

Jeg vet ikke om deg, men for meg er Youtube en app jeg bare ikke kan klare meg uten. Dessverre er det ikke en fast løsning som magisk får YouTube-appen til å laste inn videoer igjen. Hvis du vil kunne laste inn videoer igjen på YouTube, må du gjøre litt innsats.

Siden flere potensielle skyldige kan påvirke funksjonaliteten til YouTube, vil vi gå frem for å løse dette med en prøve-og-feil-tilnærming. Før vi kommer til fikseringsdelen, her er de mest skyldige som gjør at du ikke kan laste YouTube-videoer på Android:

 • Feil tid og dato
 • Cache-akkumulering av YouTube-appen
 • Feil på Google Play-tjenester
 • Glitched Google-konto
 • Feil Wi-Fi-nettverk
 • Utdatert YouTube-app
 • Utdatert Android OS-versjon
 • Programvarekonflikt

Nå som vi vet årsakene, la oss komme til fikseringsdelen. Men før du går videre med løsningene, kan du prøve å spille av YouTube-videoen i sikker modus på Android. Sikker modus deaktiverer automatisk alle tredjepartsapplikasjoner / -tjenester som kjører. Hvis YouTube fungerer i sikker modus, betyr det at det var noe tredjepartsprogram som forårsaket problemet. Du kan prøve å slå på applikasjonene en etter en og avinstallere den problematiske etter at du har diagnostisert den.

Sørg for at du følger hver metode nedenfor i rekkefølge til du finner en løsning som løser problemet ditt. La oss begynne!

Metode 1: Kontroller Internett-tilkoblingen din

Mesteparten av tiden er løsningen så enkel som å tilbakestille internettforbindelsen. Hvis du har en Internett-leverandør som fungerer med dynamiske IP-er, kan det hende at du støter på bufferproblemer fra tid til annen. En rask måte å teste denne teorien på er å deaktivere Wi-Fi-tilkoblingen, bytte til mobildata og se om videoene lastes opp. Men selv om følgende trinn vil løse problemet ditt, kan det hende du fortsatt må gjenta dem en gang i blant. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Slå av Wi-Fi- tilkoblingene dine og aktiver mobildata .
 2. Vent til mobildataforbindelsen tar over, og prøv å laste inn en video i YouTube-appen. Lastes den ordentlig opp?
 3. Hvis du kan spille av videoer på mobildata, går du til Innstillinger> WiFi og trykker lenge på Wi-Fi-nettverket du tidligere var koblet til.
 4. Trykk på Glem nettverk fra den nylig viste fanen.
 5. Trykk på Wi-Fi-nettverket igjen og sett inn passordet.
 6. Åpne YouTube-appen igjen og prøv å spille av en video.

Hvis problemet vedvarer, kan det være verdt å tilbakestille ruteren. Du kan bruke en blyant eller en nål for å trykke på tilbakestillingsknappen på bakpanelet. Men husk at å trykke på tilbakestillingsknappen vil tilbakestille noen av innstillingene som tidligere var angitt i kontrollpanelet på ruteren (det tilbakestiller ikke nettverkets navn og passord).

Metode 2: Sjekk tid og dato for enheten

Dette har lite å gjøre med selve YouTube-appen. Problemet er relatert til Google-kontoen din (som YouTube-appen bruker). Mange brukere har rapportert funksjonalitetsproblemer mens " Tid og dato" er feilinnstilt på enheten. Hvis du har feil dato og klokkeslett, kan du se annen merkelig oppførsel i tillegg til YouTube-appen - du vil kanskje legge merke til at synkronisering mislykkes eller til og med problemer når du laster ned fra Google Play Store.

Med dette i bakhodet, her er hvordan du sørger for at du har satt "Tid og dato" riktig:

 1. Gå til Innstillinger> Avanserte innstillinger , finn delen Tid og språk og trykk på Dato og tid .

  Merk: Den nøyaktige banen til tid og språk kan variere fra enhet til enhet. Hvis du ikke finner det med trinnene ovenfor, gjør du et online søk med “tid og dato + * YourPhoneModel *”

 2. Når du har åpnet Dato og tid , må du sørge for at alternativet Automatisk dato og tid er aktivert.
 3. Bla ned og sjekk om den automatiske tidssonen er aktivert. Hvis den er deaktivert, trykker du på bryteren ved siden av oppføringen for å aktivere den.
 4. Det kan ta en stund til systemet automatisk oppdaterer dato og tid. Du kan tvinge den til å oppdatere ved å starte enheten på nytt.

Metode 3: Avinstaller YouTube Downloaders

Før du gjør noe annet, må du sørge for at Android ikke har en slags YouTube-nedlastingsapp. Mange brukere har rapportert programvarekonflikter mellom tredjeparts nedlastere og YouTube-appen på lager. Dette er enda mer vanlig med tredjepartsapper lastet ned fra utenfor Google Play Butikk.

Metode 4: Fjern YouTube-appbufferen

Denne følgende metoden har de største sjansene for å løse problemet med videoinnlasting. De nyeste Android-versjonene vet hvordan de skal takle cacheakkumulering, men eldre versjoner er ganske ineffektive og glir ofte ut. La oss se om det er tilfelle ved å tømme hurtigbufferen fra YouTube-appen:

 1. Gå til Innstillinger> Apper ( Programmer> Programbehandling ) og sørg for at du velger filteret Alle apper .
 2. Rull ned og trykk på YouTube- appen.
 3. Trykk på Lagring og velg Tøm hurtigbuffer .
 4. Start enheten på nytt og se om YouTube laster opp videoer.

Metode 5: Tøm hurtigbufferen for Google Play Services

Hvis metoden ovenfor ikke lyktes, la oss prøve å tømme hurtigbufferen fra Google Play Services. Hvis problemet er relatert til Google-kontoen din, vil dette løse problemet mesteparten av tiden. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Innstillinger> Apper ( Programmer> Programbehandling ) og sørg for at du velger filteret Alle apper .
 2. Rull ned og trykk på Google Play Services .
 3. Trykk på Lagring og velg Tøm hurtigbuffer .
 4. Start enheten på nytt og se om YouTube laster opp videoer.

Metode 6: Oppdater Android OS og YouTube App

Hvis problemet begynte å vises etter at du ignorerte en OS-oppdatering, kan det være årsaken. Noen brukere har rapportert at problemet stoppet etter at de klarte å oppdatere Youtube-appen, så vi skal også til det. Her er hva du må gjøre:

 1. Gå til Innstillinger og bla ned til Systemoppdatering .
 2. Trykk på Se etter oppdateringer . Hvis du har en ny oppdatering tilgjengelig, installerer du den med en gang. Systemet starter på nytt flere ganger, så sørg for at du har nok batteri før du prøver dette.
 3. Når du er sikker på at du har den nyeste versjonen av Android OS, åpner du Google Play Store .
 4. Sveip fra venstre til høyre i Google Play-butikken og trykk på Mine apper og spill .
 5. Du bør se en liste over alle ventende oppdateringer. Enten finn oppføringen til Youtube-appen og trykk på Oppdater- boksen ved siden av den, eller trykk på Oppdater alt .
 6. Når du er på den siste YouTube-oppdateringen, åpner du appen og ser om videoene dine lastes opp normalt.

På den annen side, hvis enheten nekter å laste inn YouTube-videoer etter at du har oppdatert YouTube-appen, kan du prøve å avinstallere oppdateringen. Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger> Apper (Applikasjoner> Programbehandling) og sørg for at filteret Alle apper er på plass.
 2. Rull ned og trykk på YouTube-appen .
 3. Trykk på Avinstaller oppdateringer .
 4. Åpne YouTube-appen og se om videoene lastes inn.

Metode 7: Oppdater Google-kontoen din

Hvis du har kommet så langt uten resultat, er det en sterk mulighet for at Google-kontoen din glitched ut. I et slikt tilfelle er løsningen å oppdatere Google-kontoen din ved å fjerne den før du legger den til igjen. Dette er hvordan:

 1. Gå til Innstillinger og trykk på Kontoer .
 2. Trykk på Google fra listen over alle kontoene dine .
 3. Trykk på Fjern-ikonet og bekreft. Hvis du ikke ser ikonet med en gang, trykker du på menyikonet ( ikonet med tre prikker) og velger Fjern konto .
 4. Hvis du har flere Google- kontoer på enheten din, gjenta prosedyren med dem alle.
 5. Legg til dem igjen ved å gå tilbake til Innstillinger> Kontoer og trykke på Legg til konto .
 6. Sett inn Gmail-kontoen og passordet ditt før du prøver å laste opp YouTube-videoer igjen.

Metode 8: Utfør en hard tilbakestilling

Du kan se YouTube-videoer i mobilens nettleser, eller du kan bruke YouTube Go. Hvis du kom så langt, er en tilbakestilling av fabrikken den eneste veien videre. Dette vil sikkert løse problemet ditt, men du vil ende opp med å miste alle filene dine fra enheten. En tilbakestilling av fabrikken vil gjenopprette telefonen til fabrikkstatus. Dette betyr at alle dataene dine, inkludert videoer, bilder, kontakter og musikkfiler, vil være tapt for alltid.

SD-kortet påvirkes ikke av denne prosedyren, så hvis du har de personlige tingene der, ikke bekymre deg, vil du ikke miste noe av det. Når du er klar, kan du her tilbakestille enheten:

 1. Gå til Innstillinger> Avanserte innstillinger og trykk på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling .
 2. Sørg for at sikkerhetskopier dataene mine er aktivert. Hvis ikke, aktiver det og vent til sikkerhetskopien blir opprettet.
 3. Rull ned og trykk på Tilbakestill til fabrikkdata .
 4. Trykk på Tilbakestill telefon for å bekrefte alternativet.
 5. Prosessen tar litt tid å fullføre, og enheten starter på nytt på slutten av den.
 6. Når enheten din er initialisert på nytt, oppdaterer du YouTube-appen igjen, og du bør kunne spille av videoer normalt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det