Hvordan få iMessage på PCen

iMessage er uten tvil en av de mest populære funksjonene i iOS. Med de siste oppdateringene blir den enda bedre og mer nyttig. Folk bruker iMessage på alle sine iOS-enheter, som iPhones og iPads. Den har også støtte for Mac-datamaskiner, noe som gjør dette kommunikasjonsverktøyet med flere plattformer praktisk. Men hva med oss, brukerne som har Windows- PCer hjemme, og spesielt på jobben? Hvordan kan vi iMessagePC-en vår ?

Vel, det er kanskje ikke den enkleste oppgaven i verden, men ikke bekymre deg, det er derfor vi er her. I denne artikkelen kan du lære hvordan du bruker iMessage på din Windows- PC.

Nettleserbasert iMessage?

Mange meldingsapper kan brukes via deres nettleserbaserte tjenester. Så det er enkelt å sjekke inn uansett hvor du er. Imidlertid, med iMessage, er historien litt annerledes. Det er ikke en dedikert online tjeneste fra Apples kommunikasjonsverktøy. Hovedideen bak dette konseptet er at Apple vil beholde alle sine tjenester eksklusive for iDevices og Mac- datamaskiner. Apples tilnærming etterlater millioner av brukere ikke tilgang til iMessage fra Windows-PCer.

Du vet imidlertid at jeg ikke en gang ville begynne å skrive om emnet hvis jeg ikke hadde gode nyheter for deg. Så, la oss komme til poenget.

Det er noen måter å få iMessage på PC-en din, som jeg syntes var nyttig for meg. Og jeg er sikker på at du også kan dra nytte av dem. I tillegg fungerer disse metodene også på Linux og UNIX. Det betyr ingen rolle hva slags for å operere programvare du bruker, vil disse triksene kan du sende og motta iMessage-meldinger.

I resten av artikkelen vil jeg forklare deg de enkle trinnene du trenger å følge for å holde kontakten med de menneskene som betyr mest for deg, på din iPad, iPhone, iPod touch, Mac og til og med din Windows- PC . La oss gjøre det.

Hvordan fungerer iMessage?

Apple ga ut iMessage tilbake i 2012. Det var en aksjeapp i Mountain Lion (Mac OS 10.0). Fra den tiden fremover, dette gjør at Apples Meldinger app du å plukke opp samtaler på Mac der du forlot ut på din iPad, iPhone og iPad touch. Det beste med iMessage er at det er helt gratis , og det fungerer med alle som har en aktivert iMessage-konto på sine iDevices og Mac-er.

Hvordan få iMessage på din Mac?

Hvis du ikke har aktivert iMessage på Mac-datamaskinen din, er det her du må gjøre.

 1. Først må du sørge for at appen er installert på datamaskinen din.

  • Se etter " Meldinger " i Spotlight Search . Du kan også gjøre det via din Applications -mappen . (“Meldinger” er desktopversjonen av iMessage)
  • Hvis du ikke har iMessage på Mac-en din, sjekk om du kjører OS Mountain Lion (Mac OS 10.8) eller nyere .
  • Hvis Mac OS er eldre enn den nevnte versjonen, kan du laste ned den nyeste OS X som datamaskinen tillater .
  • Etter at du har oppdatert Mac OS, sjekk igjen, du har meldinger installert. Hvis du ikke gjør det, kan du til Mac App Store og laste ned appen derfra.

 2. Når du har meldinger på datamaskinen din, åpner du appen og logger med Apple ID og passord . Husk at denne appen bare fungerer med Apple-kontoen din, så hvis du ikke har en, bør du opprette den før du bruker meldinger. Hvis du vil opprette Apple-kontoen din nå, kan du klikke på følgende lenke Apple ID.

Etter at du har logget på Meldinger, synkroniserer og laster appen automatisk ned alle tidligere samtaler som er brukt med Apple-ID-en din. Så du kan fortsette når du slapp. Det gode med iMessage er at det også vil synkronisere de nye samtalene dine på tvers av alle iDevices og Mac-er som er tilknyttet den samme Apple ID-en.

Når du har angitt Meldinger på din Mac, kan du bruke den til å sende tekstmeldinger, bilder, videoer, talemeldinger, gratis via internett.

Hva om du har flere Apple-ID-er?

Du kan ikke bruke dine iDevices og Mac til å logge inn flere Apple- kontoer en gang . Du kan imidlertid bruke forskjellige Apple-ID-er i Meldinger og iMessage, men ikke samtidig. Så du må bytte mellom Apple ID-ene og passordene dine manuelt hver gang du vil logge på med forskjellige Apple-ID-er.

Hvordan få iMessage på PCen?

En måte å få iMessage på PC-en din er å bruke Chromes nyttige Remote Desktop- funksjon . Her kan du laste det ned Chrome Remote Desktop.

For å få ting til å fungere, må du først sette opp tingene på Mac-en. Chrome Remote Desktop gir deg tilgang til iMessages ved å koble Windows-datamaskinen din til Mac eksternt. Den største ulempen er at du bare får tilgang til iMessages når Mac-en er slått på. Og selvfølgelig trenger du Apple-ID-en din.

Bruk av Chrome Remote Desktop gir deg en sikker forbindelse uten risiko for å miste personlig informasjon. Du kan bruke denne metoden for å få tilgang til iMessage sikkert fra alle Windows-PCer i verden med en installert Chrome-nettleser.

Få tilgang til iMessage ved hjelp av Chrome Remote Desktop

Her er trinnene for å få tilgang til iMessage ved hjelp av Chrome Remote Desktop.

 1. Last ned og installer den Chrome Remote Desktopbegge , din Windows PC og Mac .
 2. På Mac gå til Remote Desktop utvidelse og nedskrivning av tilgangskoden .
  • Du trenger denne koden for å lage den

 1. Åpne Chrome Remote DesktopWindows
 2. Skriv inn koden du skrev ned fra din Mac for å gi tilgang .
 3. Når du har opprettet forbindelsen, vil du se et skjermbilde som viser Mac- skrivebordet ditt . Hvis du ikke har et Mac-skrivebord, kan du velge å kjøre macOS på en virtuell maskin.
 4. Bruk iMessage gjennom ekstern tilkobling, som du vanligvis gjør på Mac-en.

Husk at Mac-maskinen din være slått under denne metoden . Ellers vil ikke dette trikset fungere .

Bruk Dell Mobile Connect

Dell Mobile Connect er et program for trådløs integrasjon mellom smarttelefonene og PC-ene dine. Selv om dette programmet ble designet for Dell-maskiner, fungerer det også på andre merker. Den har tilstedeværelse i PC-, Android- og iOS-operativsystemer. Selv om dette kanskje ikke gir full funksjonalitet sammenlignet med andre alternativer, er det kjent at de grunnleggende funksjonene fungerer helt fint.

 1. Last ned og installer Dell Mobile Client.
 2. Last ned og installer Dell Mobile Client på iPhone.
 3. Koble nå Dell Mobile Connect PC-klient og iPhone Mobile-klient.
 4. Hurra! nå alle dine samtaler, meldinger, kontakter og iMessage på PCen. Men det er en ulempe, gruppemeldinger støttes ikke.

Få tilgang til iMessage ved Jailbreaking

En annen måte for å få tilgang iMessage på en nettleser er å jailbreak din iPhone . Hvis du ikke er kjent med begrepet "Jailbreaking", er det hva det betyr.

Hva betyr jailbreaking?

Jailbreaking er en prosess for å erstatte din faktiske iOS- versjon med et nytt redigert operativsystem som gir mer fleksibilitet enn lagerbeholdningen. Det lar deg endre utseendet på iDevice. Å ha en jailbroken enhet betyr at du har tilgang til mange tilpassede tillegg, tweaks og apper som ikke er tilgjengelige i Apples offisielle App Store. Med prosessen med jailbreaking får iOS mange tilpasningsfunksjoner som er karakteristiske for Android.

En av disse mange nyttige tweaks er evnen til tilgang iMessage fra hvor som helst via Internett. Senere kan du til og med gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger.

Advarsel

Før du tar ytterligere skritt, bør du vite at vi IKKE anbefale jailbreaking dine iDevices. Uansett om vi snakker om iPhone, iPad eller iPod touch. Jailbreaking er en prosess som automatisk annullerer garantien din og i tillegg kjøpte AppleCare +. I tillegg til det, risikerer du å " murstein " iDevice under prosedyren , og støter på en høyere risiko for sikkerhetsbrudd og plantet skadelig programvare, samt mange feil. Så jailbreaking iDevices er for brukere som føler seg veldig komfortable med å jobbe og feilsøke iPads, iPhones og iPods.

Likevel, vil du jailbreak din iDevice?

Hvis du føler deg modig og komfortabel nok til å jailbreak din iDevice mens du kjenner til alle dens ulemper, er denne delen bare for deg.

Bortsett fra risikoen, gir jailbreaking av iDevice også mange plusser . Det gir deg tilgang til Cydia , en alternativ App Store for “jailbroken” iDevices. Cydia er ikke en vanlig app som du finner på Apples App Store. Du kan få det på iPhone bare ved hjelp av et "jailbreaking" -verktøy som TaiG, Pangu, etc.

Jailbreaking lar deg tilpasse iDevice til dine behov og smak. Det gir deg til og med apper som Apple for øyeblikket forbyr. Det inkluderer tilpasninger som låseskjermtilpasninger, endring av standardapper, kontrollsentertilpasninger, tilleggsfunksjoner for 3D Touch og Touch ID, oppretting av snarveier, UI-justeringer og mye mer. Men viktigst av alt, gir jailbreaking deg tilgang til iMessage på tvers av alle typer av enheter , inkludert Windows -PCer .

Hvordan jailbreak iDevice?

Før du starter noen jailbreaking-prosedyre, må du utføre en full sikkerhetskopi av iDevice. For det høyeste sikkerhetsnivået kan du gjøre det på to steder (i skyen og lokalt).

Når du er ferdig med sikkerhetskopiene, er det beste å gjenopprette iDevice ved hjelp av iTunes. Å ha en ren iPhone eller iPad gir bedre resultater under jailbreak-prosessen.

Neste trinn er å laste ned en jailbreak- programvare på din PC eller Mac. Kjør programvaren og følg instruksjonene for å gå gjennom prosedyren. Når du har installert det jailbroken OS på iDevice, ser du etter en app som heter Cydia. Hvis du ikke finner den, kan du laste den ned fra internett. Cydia er din jailbroken app -butikk som kan gjøre mange triks og tweaks.

Nå må du kjøpe appen som heter Remote Messages . Denne appen lar deg få tilgang til iMessage fra alle typer enheter og datamaskiner, inkludert PC-er . Du trenger bare å oppgi autentiseringsinformasjonen og bruke iPhones IP-adresse i en hvilken som helst nettleser etterfulgt av 333. Deretter må du logge på for å få full tilgang til iMessages.

Få tilgang til iMessage på Android-enheter

Vi håper fortsatt at Apple en dag vil gi ut en iMessage-app for Android-brukere, men det vil sannsynligvis ikke skje snart. Men hvis du vil ha tilgang til iMessage på Android- enheten din, har du noen tilgjengelige alternativer. Det er et par Android-apper som iMessage Android og andre som tillater bruk av iMessagesAndroid . Med disse appene kan du sende meldinger direkte til iPhones, iPads, iPods og Macs fra Android-enheten din. Det er en helt chat-opplevelse på flere enheter.

Avsluttende ord

Å ha en sømløs iMessage chatting erfaring på tvers av alle plattformer er ting som vi alle ønsker å skje en dag. Vi håper at Apple vil høre brukernes tilbakemeldinger, og vil gjøre noen endringer mot å skape den ideelle meldingstjenesten. Men til den dagen må vi bruke løsninger som de som er forklart i denne artikkelen.

Bortsett fra det, er det millioner av ikke-Apple meldingstjenester som gir kryss - plattform støtte, inkludert iOS, Android, OS X, Windows, Linux og Chrome OS. Viber, Skype, Whatsapp, Facebook Messenger, Telegram, Kik er noen av de mest populære iMessage-alternativene. Og jeg er ganske sikker på at du allerede bruker noen av dem.

Prøv disse metodene for å bruke iMessages på PC-en din og gi oss beskjed hvis du er kjent med noe annet triks for å oppnå iMessage-tilgang på flere plattformer. I tillegg til det, kan du gjerne dele om iMessage er din favoritt chat-app, eller kanskje du bruker et annet mer praktisk alternativ.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det