Fix: Kunne ikke laste ned Bootstrapper-filer Synapse X

Det kan hende at du ikke klarer å laste ned Bootstrapper-filer i Synapse X på grunn av blokkering av antivirus- / brannmurapplikasjonene eller Internett-leverandøren din. Videre kan du også få feilen under diskusjon hvis Synapse X ikke lanseres med administrative rettigheter.

Den berørte brukeren støter på feilen når han prøver å starte / installere Synapse-applikasjonen. Noen brukere opplevde feilen like etter nedlastingen, mens andre brukere opplevde den etter å ha brukt den i lang tid.

Før du fortsetter feilsøkingsprosessen, må du forsikre deg om at Synapse-nettstedet er i gang . Videre, utfør en enkel omstart av systemet ditt for å sjekke om problemet er løst (en løsning rapportert av mange brukere for å fungere).

Løsning 1: Start Synapse X med administratorrettigheter

I den siste versjonen av Windows har Microsoft styrket sikkerhets- og personvernfunksjonene til operativsystemet. En av slike funksjoner er å bruke UAC for å begrense tilgangen til viktige systemressurser. Du kan støte på feilen som diskuteres hvis Synapse X ikke har rett til å få tilgang til beskyttede systemressurser. I denne sammenheng kan lansering av Synapse X med administrative rettigheter løse problemet.

 1. Høyreklikksnarveisikonet til Synapse X, og klikk deretter på Kjør som administrator .
 2. Sjekk nå om Synapse X fungerer bra.

Løsning 2: Bruk en VPN-klient eller prøv et annet nettverk

Internett-leverandører pålegger forskjellige typer teknikker og metoder for å kontrollere trafikk og beskytte brukerne. Du kan støte på feilen ved hånden hvis en viktig fil / tjeneste / ressurs er blokkert av Internett-leverandøren din. I denne sammenheng kan bruk av VPN løse problemet. Du kan velge å bruke et annet nettverk eller et hotspot på mobilen din.

 1. Last ned og installer en VPN-klient du ønsker.
 2. starter og koble til angitt sted. Du kan velge å bruke et annet nettverk eller hotspot på mobilen din (men hold øye med størrelsen på nedlastingen).
 3. Sjekk deretter om Synapse X er klar over feilen.

Løsning 3: Slå av avansert sikkerhet (kun Xfinity)

xFi Advanced Security fra Xfinity legger til et ekstra beskyttelseslag (i sanntid) for enhetene dine ved å blokkere ondsinnede nettsteder og cybertrusler. Du kan støte på feilen som diskuteres hvis xFi Advanced Security blokkerer tilgangen til Synapse-nettstedet. I dette scenariet kan deaktivering av xFi Advanced Security løse problemet.

 1. Lansere den XFi app / site  og naviger til mer .
 2. Velg nå Mine tjenester og deaktiver deretter xFi Advanced Security.
 3. Deretter starter Synapse X for å sjekke om det fungerer bra nå.

Løsning 4: Tillat Synapse X gjennom antivirusprogrammer (Windows Defender) og brannmurapplikasjoner

Antivirus- og brannmurapplikasjoner spiller en viktig rolle i sikkerheten til systemet og dataene dine. Du kan støte på feilen ved hånden hvis antivirus- / brannmurapplikasjonen blokkerer viktig fil / tjeneste / prosess for Synapse X. I denne sammenheng kan midlertidig deaktivering av antivirusprogrammet og deaktivering av brannmuren løse problemet. Du kan også velge å legge til unntak for filer / tjenester / prosesser relatert til Synapse X i Antivirus- / brannmurinnstillingene.

Advarsel : Fortsett på egen risiko da deaktivering (eller tilføyelse av unntak til) antivirus- / brannmurapplikasjonene dine kan utsette systemet ditt for trusler som virus, trojanere osv.

 1. Deaktiver antivirusprogrammet ditt midlertidig.
 2. Slå av brannmuren din midlertidig.
 3. Hold øye med Windows defender , hvis den tar rollen som antivirus / brannmur, så deaktiver den også (i det minste deaktiver beskyttelsen i sanntid av Windows Defender).

Hvis du vil legge til et unntak for Synapse X i antivirus- / brannmurinnstillinger, legg deretter til et unntak for hele mappen av Synapse X. For illustrasjon vil vi diskutere prosessen for Windows Defender.

 1. oppgavelinjen til systemet ditt, klikk på Windows- søkeboksen og skriv inn Virus & Threat Protection . Klikk deretter på Virus- og trusselsbeskyttelse i resultatlisten.

 2. Nå, rull ned til slutten, og klikk deretter på Administrer innstillinger (under Innstillinger for beskyttelse av virus og trusler ).
 3. Bla deretter ned til slutten, og klikk deretter på Legg til eller fjern unntak (under Ekskluderinger ).
 4. Klikk nå på Legg til en ekskludering, og klikk deretter på mappe i menyen som vises .
 5. Naviger nå til Synapse X-mappen og klikk på Velg mappe .
 6. Deretter starter Synapse X for å sjekke om det er klart for feilen.

Hvis du fremdeles har problemer, kan du laste ned og installere på nytt (med administratorrettigheter) Synapse X mens du holder antivirus / brannmur deaktivert (ikke glem å legge til et unntak for den fullstendige mappen Synapse X i antivirus- / brannmurapplikasjonene, spesielt Windows Defender). .

Det vil være en god ide å rense oppstart av systemet før du laster ned og installerer programmet på nytt, eller lukker alle unødvendige prosesser gjennom Oppgavebehandling. Hvis mulig, prøv å bruke antivirus som The Web Root som er kompatibel med Synapse X . Når du trekker ut Synapse-arkiv, kan du også prøve å bruke File Explorer (ikke WinRAR eller 7-Zip, etc.).

Original text


Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det