Fix: BSOD-feil atikmdag.sys på Windows 10

Blå skjerm for døden er et mareritt for Windows-brukere, og ingen ønsker å møte det. Microsoft har prøvd sitt beste for å rette opp feilene ved å tilby oppdateringer regelmessig, men det er fortsatt mange problemer som forårsaker at Windows krasjer.

Mange har rapportert Windows 10 BSOD-feil forårsaket av atikmdag.sys mens de oppgraderte fra Windows 7 / Windows 8 til den siste versjonen, dvs. Windows 10.

Denne blå skjermen for død lar ikke PCen starte normalt. Å starte PCen på nytt fungerer heller ikke i dette tilfellet, og denne feilen beholder seg selv.

atikmdag.sys feil

Årsaker bak feil atikmdag.sys

Denne BSOD-feilen skyldes vanligvis at de eksterne grafikkortdriverne skaper konflikter mellom maskinvaren. I de fleste tilfeller hadde PC- ene som hadde AMD-grafikkort dette problemet etter oppgradering til Windows 10. Den viktigste skyldige bak denne BSOD-en er en systemfil kalt atikmdag.sys som har en tendens til at PC-en krasjer til en blå dødsskjerm . Mens du oppgraderer Windows til Windows 10, ser denne konflikten mest ut.

Reparer korrupte filer

Last ned og kjør Restoro for å skanne og gjenopprette korrupte og manglende filer herfra . Når du er ferdig, fortsett med løsningene nedenfor.

Manuelle løsninger for å fikse BSOD-feil atikmdag.sys

Løsningen for å fikse BSOD-feilen forårsaket av atikmdag.sys er ganske grei. Du må avinstallere motstridende drivere fra PCen. Følg instruksjonene nedenfor for å løse denne feilen.

1. Start PC-en i sikkermodusved å trykke F8- tasten flere ganger ved oppstart. Det vil ta deg mot å velge et alternativ. Klikk på Feilsøk etterfulgt av Avanserte alternativer .

atikmdag.sys feil1

På neste skjerm vil du se Oppstartsinnstillinger . Klikk over den og trykk på F4 eller F5 fra skjermen som vises deretter. PCen din vil starte på nytt og gå inn i sikkermodus.

atikmdag.sys feil2

Hvis F8 ikke fungerer i sikkermodus; sjekk ut guiden om hvordan du starter Windows 8/10 i sikker modus og deretter når den har startet opp i sikker modus; komme tilbake til denne guiden.

2. Nå må du fjerne driverne som forårsaker problemer. For å avinstallere driverne, naviger til Enhetsbehandling ved å trykke på Win + X og velge enhetsbehandling fra listen. Finn den motstridende driveren og høyreklikk på den for å avinstallere fra systemet.

atikmdag.sys feil3

3. Etter avinstallering, naviger til Programmer og funksjoner i Kontrollpanel og fjern AMD Catalyst Install Manager (For AMD-grafikkort) eller annen programvare tilknyttet grafikkortet ditt; på samme måte som du vil avinstallere andre applikasjoner. Start datamaskinen på nytt etter denne prosessen.

4. Etter omstart, last ned og installer de nyeste driverne, og problemet ditt blir løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det