Fix: Discord kobler ikke

Discord er en ganske populær VOIP-app, spesielt i spillmiljøene. Det lar brukerne gjøre tale- / video- / tekstchatter med andre mennesker. Men Discord-brukere har noen problemer med Discord-appen. Det virker som om Discord-appen ikke blir koblet til for mange brukere. Flertallet av brukerne ser den første tilkoblingsskjermen for alltid, og de kommer aldri forbi den skjermen. Dette hindrer åpenbart dem i å bruke appen til tross for at de har en fungerende internettforbindelse.

Uenighet kobler ikke

Hva får Discord-appen til å sette seg fast på tilkoblingsskjermen?

Det er noen få ting som kan forhindre Discord i å koble til. Her er en liste over ting som kan forårsake dette problemet.

 • Antivirusapplikasjon: Det er kjent at antivirusprogrammer forårsaker problemer med internettforbindelse. Siden antivirusprogrammer prøver å beskytte deg ved å blokkere tilkoblingene, er det ikke uvanlig at disse programmene markerer en perfekt fin forbindelse, og derfor blokkerer forbindelsen til en legitim app. Dette kan skje med Discord-brukerne.
 • Proxy Server: Dette problemet kan også være forårsaket av bruk av en proxy-server. Hvis du bruker en proxy-server eller nettverket ditt er konfigurert til å bruke en proxy-server, kan det være årsaken til dette problemet.

Metode 1: Slå av nettbeskyttelse

Mange antivirusprogrammer kommer med en funksjon som heter nettbeskyttelse, og denne funksjonen kan forårsake problemer med Discord. Hvis du bruker F-Secure Safe, er problemet høyst sannsynlig relatert til F-Secure Safe siden det er kjent å forårsake dette problemet. Følg trinnene nedenfor og deaktiver nettleserbeskyttelsesfunksjonen til F-Secure Safe

 1. Åpne F-Secure Safe
 2. Klikk på Nettbeskyttelse nederst
Velg Nettbeskyttelse
 1. Bytt ut den Surfebeskyttelse fra øverst i høyre hjørne
 2. Klikk OK
Slå av F-Secure Safe Browsing Protection

Dette bør løse problemet.

Merk: Hvis du bruker et annet antivirusprogram, så prøv å slå av funksjonen for nettbeskyttelse også. Nesten alle antivirusprogrammer i disse dager har denne funksjonen. Selv om antivirusprogrammet ikke har denne funksjonen, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet en stund for å se om det forstyrrer forbindelsen. Hvis problemet blir løst etter deaktivering av antivirusprogrammet, må du enten holde programmet deaktivert eller installere et annet.

Metode 2: Endre nettverksinnstillingene

Siden problemet er med internettforbindelsen, er det en veldig stor sjanse for at det er forårsaket av internett- eller proxyinnstillingene. Endring av internettinnstillingene for ikke å bruke proxy-serverne har løst problemet for en betydelig mengde brukere. Så vi vil prøve det nå.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på I
 2. Klikk på Nettverk og Internett
Velg Nettverk og Internett
 1. Velg Proxy fra venstre rute
 2. Rull ned og slå av alternativet Bruk en proxy-server
Slå av proxyserver

Det er det. Dette bør rette opp problemet.

Alternativt

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Kontroll" og trykk "enter" for å åpne Kontrollpanel.
 3. Klikk på “Network and Internet Options” og velg deretter “Internet Properties” -knappen.
 4. Klikk på "Connections" -fanen og velg deretter "Lan Settings" fra bunnen.
 5. Sørg for å fjerne merket for "Bruk en proxy" -boksen og lagre innstillingene dine.
 6. Start Discord og sjekk om den kobles riktig.

Metode 3: Oppdater Discord

Discord får oppdateringer ganske regelmessig, så det kan bare være den forrige oppdateringen som introduserte denne feilen i applikasjonen. Dette bør være tilfelle hvis du begynte å oppleve problemet etter en oppdatering. Hvis metodene nevnt ovenfor ikke løste problemet, er det dessverre ikke noe vi kan gjøre. Disse typer feil blir vanligvis løst i neste oppdatering, så det beste du kan gjøre er å bare vente på Discord-oppdateringen. Du trenger ikke å gjøre noe skjønt, Discord-appen får automatisk oppdateringen. Så prøv å åpne Discord innimellom for å se om problemet er løst.

Merk: I noen tilfeller kan brannmuren blokkere tilkoblingen til en app og forhindre at den kommuniserer med serverne. Derfor anbefales det at du tillater Discord gjennom brannmuren og også sørger for at innstillingene for dato og klokkeslett er riktig innstilt.

Metode 4: Endring av DNS-innstillinger

I noen tilfeller kan DNS-innstillingene forhindre uenighet i å kunne opprette en sikker forbindelse med serverne. Vi kan konfigurere disse innstillingene på nytt og se om det løser problemet vårt. For det:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “ncpa.cpl” og trykk “Enter”.

 3. Høyreklikk på internettforbindelsen du bruker, og velg “Egenskaper”.
 4. Dobbeltklikk på alternativet “Internet Protocol Version 4 (IPV4)” og merk av for “ Bruk følgende DNS-serveradresser” .

 5. Skriv inn “8.8.8.8” i alternativet “Foretrukket DNS-server” og “8.8.4.4” i alternativet “Alternativ DNS-server” .

  Merk: Hvis disse ikke fungerer, skriv inn “1.1.1.1” og “1.0.0.1” og sjekk om de fungerer.

 6. Klikk på “OK” for å lagre disse innstillingene og prøv å chatte på Discord.
 7. Sjekk om problemet vedvarer.

Metode 5: Sletting av fil

I noen tilfeller kan Discord Settings-filen ha blitt ødelagt på grunn av dette problemet blir utløst. Derfor, i dette trinnet, vil vi slette denne filen og deretter sjekke om problemet er løst. Discord genererer automatisk en ny fil slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe. For å slette filen:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn følgende adresse og trykk “Enter” for å åpne den.
  % appdata%
 3. Naviger til "Discord" -mappen og bla ned til du ser "Innstillinger" -filen som er i " .JSON Source File " -formatet.
 4. Velg denne filen og trykk “Skift” + “Slett” mens den er valgt for å fjerne den helt.
 5. Start Discord og sjekk om problemet vedvarer.

Metode 6: Feilsøke kompatibilitet

I visse tilfeller kan Discord ha forstyrrelser fra en Windows-innstilling eller et program som kan forhindre at den kan koble til serverne. Derfor vil vi i dette trinnet bare la Windows feilsøke kompatibiliteten til applikasjonen og deretter sjekke om problemet fortsatt vedvarer. For det:

 1. Høyreklikk på Discord's Executable på skrivebordet eller i installasjonsmappen.
 2. Velg " Feilsøk kompatibilitet " fra listen, og la Windows-spørringen oppdage problemer.
 3. Prøv “ Anbefalte innstillinger ” og test deretter applikasjonen.
 4. Sjekk om den kjører i anbefalt tilstand.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det