Fix: Witcher 3 Script Compilation Error

The Witcher 3: Wild Hunt er et 2015 rollespill med åpen verden, Action, utviklet av CD Projekt. Spillet er en oppfølger til Witcher 2 og er det tredje tilskuddet til serien. Ved utgivelsen ble spillet høyt verdsatt for sin fantastiske grafikk og åpne verden. Også den velskrevne historien og sideoppdrag gjør det til et enda mer fantastisk spill å spille.

Mange mods ble også tilgjengelige for spillet, men nylig har det kommet mange rapporter om en " skriptkompilasjonsfeil " som oppstår når du bruker visse mods til spillet. I denne artikkelen vil vi diskutere årsakene til feilen og prøve å løse dem trinn for trinn.

Hva forårsaker feilen med kompilering av skript?

Feilen oppstår bare hvis du prøver å bruke mods i spillet, det kan være to forskjellige årsaker til feilen

 • Mod-versjoner: Versjonen av modene du prøver å installere kan være "1.30" og versjonen av GOTY er "1.31". Selv om det ikke oppstår feil i skriptkompilering, kan du fremdeles se et problem med spillingen fordi "1.30" -versjonen av mods bare overstyrer noen av funksjonene i "GOTY 1.31" -versjonen av spillet.
 • Mod-konflikter: Hvis du har mer enn ett mods installert, kan de være i konflikt med hverandre, spesielt hvis de har forskjellige versjoner, dvs. hvis en mod-versjon er 1.30 og den andre er 1.31, kan de forårsake konflikt med hverandre.

Løsningene på disse problemene vil bli diskutert nedenfor, og vi vil sørge for at du kan bruke alle modene dine med spillet ditt uten problemer.

Løsning 1: Oppdatering av mods og spill.

Som vi diskuterte før, hvis Witcher 3-spillet ditt er oppdatert til den siste GOTY-utgaven, og modene du bruker er av "1.30-versjonen", kan det hende du ser en kompilasjonsfeil for skriptet eller har problemer med visse funksjoner i spillet. Hvis spillet ditt ikke er i versjonen "1.30" eller "1.31", kan disse problemene oppstå mens du modder. For å fikse dette

 1. Først av alt, installer basisspillet
 2. Last ned Day 1 Patch her
 3. På samme måte laster du ned " 1.10 Patch " her
 4. Last ned 1.22 oppdateringen her
 5. Last ned 1.24-oppdateringen her
 6. Last ned oppdateringen 1.30 her
 7. Last ned 1.31-oppdateringen her
 8. Når du har lastet ned alle oppdateringene, legger du dem alle i en mappe.
 9. Først installerer du Dag 1-oppdateringen, for å gjøre det er det bare å dobbeltklikke på patch.exe
 10. Dette åpner et popup-vindu. Klikk på Oppdater
 11. Dette vil automatisk installere den dag 1 Patch For Game.
 12. Gjenta denne prosessen for alle de andre oppdateringene (installer dem alle i rekkefølge)
 13. Etter at du er ferdig, vil spillet ditt være oppdatert til 1.31-versjonen, og nå har du kanskje blitt kvitt skriptsamlingsfeilene på grunn av spillversjonen.
 14. Forsikre deg nå om at modiene du laster ned er av 1.31-versjonen for at de skal fungere riktig.

Merk: Hopp over trinn 14 hvis du ikke vil laste ned hver mod igjen og prøve den andre løsningen.

Denne prosessen skal løse alle versjonsrelaterte konflikter i mods og med spillet hvis feilen fortsatt vedvarer, bør du gå videre til vår neste løsning.

Løsning 2: Bruke enhetsoppdateringen.

Hvis du ikke vil oppdatere modene dine, og modsene og spillene har forskjellige versjoner enn du bør bruke Unification Patch som ble utgitt senere for å løse disse konfliktene. Nedenfor vil vi bruke oppdateringen trinn for trinn.

 1. Gå hit og last ned Unification-oppdateringen
 2. Når du har lastet ned, kopierer du både " Innhold" og " Mods" i spillmappen din.
 3. Sørg for å velge Kopier og erstatt.

Merk: Forsikre deg om at du oppdaterer spillet til den nyeste versjonen før du bruker denne løsningen, prosessen er forklart i den forrige løsningen.

Løsning 3: Slå sammen mod-skript

Ikke alle Witcher 3-modene er kompatible med hverandre og gir noen ganger opphav til konflikter som resulterer i kompileringsfeilen for skriptene. Vi skal løse dette problemet ved hjelp av programvare som gjør det mulig å slå sammen manusene og løse konfliktene vi vil gå gjennom trinnvis prosess nedenfor.

 1. Last ned skriptsammenslåing
 2. Kjør skriptsammenslåingen
 3. Velg Witcher 3-katalogen din ved å klikke på “
 4. Klikk nå på oppdater i Konflikter, og det vil fortelle deg konfliktene i modene.
 5. velger de Mods og Klikk på Merge valgte skriptet
 6. Nå vil den fortelle deg antall konflikter i skriptene og de som den har løst automatisk også de som må løses manuelt. Klikk på OK
 7. Nå som du ser øverst, er ordene A, B og C synlige, de er navnene på de tre kolonnene. Også nedenfor kan du se utdatakolonnen
 8. De gule linjene indikerer konfliktene som må løses manuelt, så for å løse de på utdatakolonnen, blar vi ned og søker etter linjen som sier Slå sammen kolonne og er uthevet med gult og høyreklikk på den. Nå må vi se i A-, B- og C- kolonnene og se i hvilken kolonne faktisk kode er uthevet i gult. I dette tilfellet er det i C- kolonnen

  Så vi klikker på Velg linjer fra C

 9. Nå som du kan se, har linjene fra kolonne C automatisk blitt brukt, og konflikten er løst. Klikk nå på Fil og lagre
 10. Lukk nå dette vinduet, og du vil se en melding som sier Merge Finished, bare klikk på OK
 11. Nå er konflikten mellom disse modene løst .

Merk: Hvis du har mer enn en manuell konflikt, gjenta prosessen ovenfor til alle konfliktene er løst

Denne prosessen løser alle konfliktene som oppstår mellom skriptene til de to modene ved å slå sammen skriptene og sørge for at det sammenslåtte skriptet lar deg bruke begge modene sammen uten konflikt. Forsikre deg om at du prøver alle løsningene i orden, for hvis ikke, kan det føre til enda flere problemer med manus i spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det