League of Legends Last ned for sakte

League of Legends sakte nedlastingsproblem oppstår når det er problemer med nettverket, serverne til LOL på backend, eller når det er en annen tredjepartsapplikasjon som flaskehalser nedlastingsprosessen.

Denne langsomme nedlastningshastigheten kan også skje på grunn av kravet om administrative rettigheter, sikkerhetsprogramvareproblemer, .NET Framework 3.5-problemer og feil nettverksinnstillinger.

Men før du går til løsningene, må du sørge for at dette problemet med langsom hastighet bare skjer med League of Legends og ikke med Internett-hastigheten din. Du kan sjekke ved å laste ned annet innhold. Og hvis nedlastingshastigheten i andre programmer også er treg, må du feilsøke internettforbindelsen din først.

For å løse den langsomme nedlastingen av LOL, prøv følgende løsninger som vi har funnet og testet på arbeidsstasjonene våre, selv om det også kan være andre løsninger som ikke er oppført her.

Løsning 1: Tweaking League of Legends Launcher.

Noen ganger trenger LOL launcher administratorrettigheter for å få tilgang til visse filer og tjenester, men den kjøres med ikke-administratorrettigheter, så kan brukeren møte LOLs langsomme nedlastingsproblem. For å overvinne dette, i denne løsningen, vil vi kjøre startprogrammet med administratorrettigheter, som kan løse problemet.

 1. Høyreklikkoppgavelinjen og klikk på Oppgavebehandling .
 2. I Oppgavebehandling høyreklikker du på en prosess som tilhører LOL, f.eks. LeagueClient. exe og klikk på “ Avslutt oppgave ”.
 3. På skrivebordet høyreklikker du på "League of Legends" snarveisikonet og klikker deretter på " Åpne filplassering ".
 4. Finn " LeagueClient " i den åpnede mappen . exe ”og høyreklikk på den og klikk på“ Kjør som administrator ”.

Sjekk nå om nedlastingshastigheten er forbedret, hvis hastigheten ikke har forbedret, så gå til neste løsning.

Løsning 2: Slå av Windows-brannmur

Noen ganger forstyrrer systemets antivirus og brannmur online spillaktiviteter. De skal beskytte datamaskinen mot skadelig programvare, men noen ganger kan de vise falske positive ved å blokkere legitime applikasjoner som League of Legends. Og som et resultat får League of Legends ikke tilgang til noe systems fil og tjenester, noe som vil redusere nedlastingshastigheten til spillet. Så hvis du deaktiverer antivirusprogrammet og slår av brannmuren, kan det løse problemet med "League of Legends treg nedlasting".

Etter at du har deaktivert Anti-Virus, åpner du spillet League of Legends for å se om nedlastingshastigheten har blitt bedre. Hvis spillet fungerer uten problemer, kan du legge til spillmappen i unntakslisten i AV-innstillingene.

Hvis ikke, deaktiver brannmuren til systemet. Hvis en tredjeparts brannmur er installert, deaktiver den. For Windows-brannmur, følg trinnene nedenfor.

 1. Trykk på Windows-knappen, skriv inn " Windows-brannmur" i søkeboksen, og trykk deretter på " Enter" for å åpne " Windows Defender-brannmur" .
 2. I venstre sidepanel klikker du på " Slå Windows Defender-brannmur på eller av" .
 3. Klikk " Slå av Windows Defender-brannmur (anbefales ikke)" for alle tre nettverkstyper, dvs. domene, privat og offentlig. Klikk deretter OK .
 4. starter den LOL spillet for å sjekke om nedlastingshastigheten er blitt bedre.

Hvis nedlastingshastigheten har økt etter deaktivering av antivirus og brannmur, kan du legge til et unntak for spillet i innstillingene for antivirus og brannmur.

Imidlertid, hvis det ikke er noen forbedring i nedlastingshastigheten, kan du gå til neste løsning. Men før du går videre, husk at det er greit å aktivere antivirusprogramvaren på nytt på dette stadiet; men vi anbefaler likevel å holde den deaktivert under resten av feilsøkingsprosessen.

Løsning 3: Tilbakestill nettverksinnstillinger

League of Legends patcher fungerer med standard TCP / IP-innstillinger for nettverket. Så hvis innstillingene på systemet ditt er annerledes enn standardinnstillingene, kan det hende at lappemekanismen ikke fungerer som den skal, og du vil lide av den lave nedlastningshastigheten. I denne løsningen vil vi tilbakestille Winsock til standard for å tilbakestille TCP / IP-innstillinger til standard, noe som kan løse problemet.

 1. Trykk på Windows- knappen og skriv " ledetekst " og høyreklikk på "ledeteksten" og klikk på " Kjør som administrator ".
 2. Skriv inn følgende kommando:
  netsh winsock reset 

  og trykk Enter

 3. Start datamaskinen på nytt.
 4. Start League of Legends for å se om nedlastingshastigheten har blitt bedre.

Løsning 4: Bruke VPN

Noen tjenester er blokkert av Internett-leverandøren, og denne blokkeringen kan forårsake "langsom nedlasting av LOL". Så bruk av en VPN kan løse problemet ettersom nettverkstrafikk vil strømme uten noen begrensninger og blokkering av tjenester som forårsaket problemet vil falme ut.

 1. Last ned og installer hvilken som helst VPN du ønsker.
 2. Kjør VPN-en din og åpne den.
 3. Koble til en server på et valgt sted.
 4. Kjør League of Legends og se om nedlastingshastigheten har blitt bedre.

Løsning 5: Installer .NET framework 3.5 manuelt

.NET Framework 3.5 er en programvareplattform som kreves for å kjøre "League of Legends". I LOL kan det oppstå mange problemer hvis .Net framework ikke er installert eller er ødelagt. En vanlig misforståelse er at å ha den siste .Net Framework, f.eks. 4.7, trenger du ikke 3.5-versjonen. Dette er feil, og du må fortsatt installere .Net Framework 3.5, selv om du har en annen versjon av. Net Framework installert.

 1. Last ned .Net Framework 3.5.
 2. Installer den og start systemet på nytt.
 3. Start “League of Legends”.

Hvis League of Legends fremdeles lastes ned sakte, kan du prøve neste løsning.

Løsning 6: Bruk Hextech-verktøyet

Den Hextech Repair Tool av Riot Games er den siste i Player Support Technology. Dette verktøyet kan lappe opp PC-en din med enkle reparasjoner til noen av Liga's mest gjennomgripende tekniske problemer. Så å kjøre det kan løse problemet.

 1. Last ned Hextech-verktøyet fra det offisielle nettstedet.
 2. Installer og kjør den for å se etter korrupte filer.
 3. Etter at Hex-verktøyet har fullført løpeturen, start League of Legends.

Hvis problemet ditt fremdeles ikke er løst, og spillet fortsatt laster ned sakte, kan du gå til neste løsning.

Løsning 7: Reparer spillfiler

Korrupte spillfiler kan også føre til at League of Legend lastes ned sakte. Men heldigvis har League of Legend et innebygd reparasjonsverktøy som vil reparere alle spillfilene og kan korrigere League of Legends nedlastingsproblem. Så la oss begynne å reparere LOL-spillfilene.

 1. Start League of Legends og logg inn.
 2. Klikk på tannhjulsknappen øverst til høyre for å åpne spillinnstillingene.
 3. Klikk på Start full reparasjon .
 4. Klikk Ja for å fortsette.
 5. Vent til reparasjonen er fullført. Denne reparasjonen kan ta alt fra 30 minutter til over 60.

Start deretter League of Legends på nytt for å se om nedlastingsproblemet har løst, eller ikke gå til neste løsning.

Løsning 8: Installer League of Legends på nytt

Hvis ingenting har fungert for deg så langt, er det på tide å flytte til siste utvei, dvs. installere League of Legends på nytt.

Trinn 1: Avinstaller League of Legends

 1. Trykk på Windows- tasten og skriv " Kontrollpanel ", og klikk på " Kontrollpanel " i den resulterende listen .
 2. Klikk " Avinstaller et program " under Programmer
 3. I listen høyreklikker du på “ League of Legends ” og klikker på avinstaller.
 4. Gå nå til katalogen der LOL ble installert, og slett eventuelle filer som er igjen der.
 5. Også slette den gamle installasjonsfilene som ble brukt for å installere spillet.
 6. Start PCen på nytt.

Trinn 2: Installere League of Legends på nytt

 1. Last ned den nyeste versjonen av League of Legends.
 2. I “Nedlastede filer” finner du “ LeagueofLegends. exe ”, høyreklikk på den og klikk på“ Kjør som administrator ”.
 3. Etter at nedlastingen av oppsettfiler er fullført, starter installasjonsprosessen automatisk. Det er alltid en god ide å installere League of Legends til standard C: \ -stasjon, hvis mulig.
 4. Etter at installasjonsprosessen er fullført, åpnes spillets startprogram automatisk.

Løsning 9: Tilbakestille konfigurasjonsfiler til standard

Hvis du fremdeles opplever treg nedlastningshastighet etter å ha utført løsningene ovenfor, er vårt eneste alternativ å tilbakestille konfigurasjonene relatert til League of Legends helt. Men vær oppmerksom på at Dette vil slette alle klient- eller spillinnstillinger som er gjort av deg, og alt blir tilbakestilt til standard , så sørg for at du vil gjøre det. Slik gjør du det:

 1. Logg inn på kontoen din etter å ha lansert League of Legends.
 2. Nå holder rakett kjører og minimere spillet klienten og gå å installere katalog fra League of Legends.
 3. Finn og slette den Config -mappen
 4. Gå tilbake til å kjøre League of Legends-klienten og start et tilpasset spill som genererer en ny konfigurasjonsmappe

Forhåpentligvis lastes spillet ditt nå ned i full fart, og snart vil du kunne spille favorittspillet ditt. Husk at du alltid kan kopiere installasjonen fra en annen PC som spillet fungerer bra på.

Original text


Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det