Hvordan fikse & lsquo; msftconnecttest-omdirigering & rsquo; Feil på Windows 10

Windows 10 er det nyeste og beste av operativsystemene utviklet av Microsoft. Operativsystemet leveres med mange ytelsesforbedringer og sikrere arkitektur. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter der brukere ikke klarer å koble seg til internett og en " msftconnecttest.com/ redirect. Programmet ble ikke funnet ”Feil vises når du prøver å gjøre det.

Det er en funksjon NCSI (Network Connectivity Status Indicator) som er ansvarlig for å bestemme det beste nettverket for et program og omdirigere det til det aktuelle nettverket. I dette tilfellet omdirigerer den imidlertid til to URI-er relatert til MSN som returnerer en statisk side som indikerer en etablert forbindelse. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene bak denne feilen, og også gi levedyktige løsninger for å rette opp problemet.

Hva forårsaker feilen "msftconnecttest redirect" i Windows 10?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger som løste problemet helt. Vi så også på årsakene til at denne feilen ble utløst, og listet dem nedenfor:

 • Tilkoblingstest: Hver gang et program kobler seg til internett via Windows, utfører det en tilkoblingstest for å indikere det beste nettverket som kan brukes. Denne testen kan noen ganger mislykkes og forhindre at forbindelsen opprettes helt.
 • HTTP / HTTPS-konfigurasjon: I noen tilfeller er ikke standardapplikasjonen for HTTP / HTTPS-protokollen valgt fordi denne feilen utløses. Det er viktig at en standard nettleser er valgt for disse spesifikke protokollene.

Nå som du har en grunnleggende ide om problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Deaktivering av tilkoblingstest

Hvis datamaskinen er konfigurert til å utføre en tilkoblingstest hver gang et program prøver å opprette en forbindelse, kan denne feilen utløses. Derfor vil vi i dette trinnet deaktivere tilkoblingstesten helt. For det:

 1. Trykk på " Windows " + " R " for å åpne "Kjør" -meldingen.
 2. Skriv inn “ regedit ” og trykk “ Enter ”.
 3. Naviger til følgende adresse
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ NlaSvc \ Parameters \ Internet
 4. Dobbeltklikk på oppføringen " EnableActiveProbing " i høyre rute .
 5. I “ Verdi data ” alternativet, skriv “ 0 ” og klikk på “ OK “.
 6. Lukk registeret og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Endring av HTTP / HTTP-konfigurasjon

I noen tilfeller utløses feilen hvis standardleseren ikke er valgt for HTTP / HTTPS-protokollen. Derfor vil vi i dette trinnet velge en standard nettleser for disse protokollene. For å gjøre det:

 1. Trykk “ Windows ” + “ I ” -knappene samtidig for å åpne innstillingene.
 2. Klikk på " Apps " -alternativet og velg " Standard Apps " fra venstre rute.
 3. Klikk på “ Velg Standard Apps Ved Protocol ” alternativet.
 4. Rull ned og klikk på " Velg en standard " for " HTTP ".
 5. Velg nettleseren din fra listen.
 6. Klikk på "Velg en standard nettleser " for " HTTPS " og velg nettleseren fra listen.
 7. Lukk vinduet og start PCen på nytt.
 8. Kontroller om problemet vedvarer etter omstart.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det