Korriger: NSIS-feil “Feil ved start av installasjonsprogrammet”

En NSIS (Nullsoft Scriptable Install System) -feil er en feil som vises når du prøver å installere noe, men installasjonsfilen er på en eller annen måte korrupt eller ufullstendig, eller hvis den ikke samsvarer med innstillingene på systemet ditt. Meldingen NSIS feil - Feil ved start av installasjonsprogrammet betyr at installasjonsprogrammet mislyktes i selvkontrollen fordi den er endret fra sin opprinnelige form. Hvis installasjonen fortsetter, blir programvaren ødelagt og fungerer ikke som den skal.

For å forhindre dette forhindrer installasjonsprogrammet seg selv fra å fortsette.

Det er noen få situasjoner der du kan støte på en slik feil:

  1. Filene for programvaren du har lastet ned fra internett er ikke fullstendige
  2. Det fysiske mediet (CD / DVD) du installerer fra er skadet
  3. De nedlastede filene er endret og er forskjellige fra originalen
  4. Nødvendig maskinvare, for eksempel CD- eller DVD-stasjonen, fungerer ikke
  5. Du har et virus på datamaskinen din

Det er noen få enkle ting du kan prøve å løse dette problemet. Alle er enkle, og du kan prøve å installere programvaren igjen etter at du har prøvd hver av løsningene.

Metode 1: Reparer korrupte kantfiler

Last ned og kjør Restoro for å skanne og gjenopprette korrupte og manglende filer herfra , og se deretter om problemet er løst hvis ikke, prøv deretter de andre metodene som er oppført nedenfor.

Metode 2: Gi installasjonsprogrammet nytt navn

Dette er ekstremt enkelt og sannsynligvis ikke utløser NSIS-feilen, men du kan prøve det som det har vært kjent for å hjelpe. Finn installasjonsfilen, og høyreklikk den, og velg Gi nytt navn fra listen.

Klikk på den, og trykk F2 på tastaturet.

Endre navnet til noe enkelt som bare har ett ord. For eksempel endre det til Softwarenamesetup.exe . Prøv å kjøre oppsettet på nytt og se om det fungerer.

Metode 3: Last ned oppsettet fra en annen kilde

Installasjonsfilen du har lastet ned kan være ødelagt, noe som vil gi deg NSIS-feilen. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å lete etter oppsettet andre steder, da kanskje et annet sted har et fullt fungerende, ikke-ødelagt installasjonsprogram. Prøv å gjøre dette med noen få installatører hvis den andre ikke fungerer.

Metode 4: Installer programvaren ved hjelp av ledeteksten

Kommandoprompt er et kraftig verktøy, og du kan bruke det til din fordel her. Klikk Start og skriv  cmd  og velg Kjør som administrator.

nsis feil - 1

Når det åpnes, drar du installasjonsprogrammet inne i vinduet. Du vil se at banen til installasjonsprogrammet vises på kommandopromptskjermen . Ikke trykk Enter ennå. Trykk på mellomromstasten, og skriv / NCRC etter oppsettbanen .

Hvis banen av den kjørbare filen av en eller annen grunn ikke vises når du drar den til  ledeteksten (Vindu),  skriver du inn og blar til stedet manuelt.

nsis feil 2

Trykk deretter på Enter, og oppsettet skal starte. Kommandoen / NCRC vil få installatøren til å hoppe over korrupsjonstesten, og den vil fortsette å kjøre selv om det er en feil med den. Husk imidlertid at dette vil installere programvaren din, men hvis det er en alvorlig feil, kan det hende den ikke fungerer.

Metode 5: Kontroller systemspråk

Hold Windows-tasten og trykk X og velg Kontrollpanel .

Skriv språk i kontrollpanelet

Fra språkruten velger du Endre dato, klokkeslett eller tallformat  fra venstre rute og deretter gå til kategorien  Administrativ  .

Velg Change System Locale to your country language. Hvis programvaren er på et annet språk, kan du endre språk, men det vil også endre språk og tastaturoppsett.

nsis feil

Metode 6: Flytt installatøren til en annen stasjon

I noen tilfeller kan ikke installasjonsprogrammet installeres fra et oppsett hvis det er på en bestemt disk. Derfor, hvis du har flere partisjoner på datamaskinen din, kan du flytte oppsettet til en annen partisjon. For det:

  1. Høyre - klikk på “ (installatør navn) setup.exe ” og velg “ Copy “.
  2. Åpne partisjonen og velg “ Lim inn ”.
  3. Dobbeltklikk på den kjørbare og sjekk for å se om problemet vedvarer.

Metode 7: Skann datamaskinen din etter virus

Hvis alle de ovennevnte metodene mislykkes, kan datamaskinen din være infisert med et virus som forhindrer den i å installere programvare, og til du rengjør den, vil du ikke kunne gjøre mye. Du kan gjøre dette med et antivirusprogram du ønsker, men sørg for å kjøre en fullstendig, grundig skanning, og ikke en rask, da den raske hopper over mange filer og mapper som potensielt kan inneholde den problematiske filen som er infisert med et virus.

Den NSIS feil kan være et resultat av en alvorlig skadet installasjonsfil, eller en falsk feilmelding på grunn av en feil i operativsystemet, men avhengig av hva det er, vil en av metodene ovenfor hjelpe deg å håndtere problemet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det