Fix: Windows Update-feil 8007002c-4000d

Windows-oppdateringsfeil 8007002c-4000d oppstår når du prøver å oppdatere Windows-versjonen din til den nyere Windows 10. Windows 10 er et av de mest populære operativsystemene der ute. Det lover en fullstendig modernisering av grensesnittet sammen med flere spennende funksjoner. Vanligvis, når du oppdaterer fra en tidligere versjon av Windows (7 eller 8), prøver systemet å beholde alle dine nåværende konfigurasjoner og data slik at du ikke trenger å komme i et problem senere.

Imidlertid er det mange programvare som flaskehalser dette målet og får Windows-oppdateringen til å be om en feil. Denne programvaren består for det meste av antivirus, CPU-justeringer eller flere tillegg. I tillegg til denne programvaren er det også mulig at oppdateringsfilene du lastet ned er korrupte på grunn av en ustabil internettforbindelse eller på grunn av noe annet teknisk. Likevel er det flere fungerende løsninger på denne feilen. Før vi begynner, anbefales det at du tar sikkerhetskopi av dataene og innstillingene dine på forhånd, så hvis du får noen ulykker, vil du ikke gå tapt.

Løsning 1: Avinstallere Antivirus

Det er ikke nytt å vite at antivirusprogrammet ditt kommer i konflikt med operativsystemet ditt innimellom. Antivirus inneholder virusdefinisjoner som må oppdateres innimellom. Det er mulig at antivirusleverandøren ikke oppdaterte definisjonene som kan føre til at den kommer i konflikt med Windows-oppdateringsprosessen. Vi kan prøve å avinstallere antivirusprogrammet ditt og sjekke om Windows Update fungerer riktig. Denne typen oppførsel var merkbart knyttet til Avast Antivirus-programvare. Ikke desto mindre bør du avinstallere antivirusprogrammet ditt og se om du kan oppdatere Windows.

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ kontrollpanel ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i kontrollpanelet, klikker du på underoverskriften til Avinstaller et program til stede nederst til venstre på skjermen.

 1. Nå vil Windows liste opp alle programmene som er installert på maskinen din. Naviger gjennom dem til du finner antivirusprogrammet ditt.
 2. Høyreklikk på den og velg alternativet for å avinstallere . Etter avinstallasjonen, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet ved hånden ble løst.

Merk: Du kan også prøve å deaktivere internett etter at oppdateringen er lastet ned og klar til å installeres etter at du har avinstallert antivirusprogramvaren.

Avinstaller også Antivirus på egen risiko. Vi anbefaler at du ikke kobler til USB eller laster ned noen kjørbare filer over internett i den perioden antivirusprogrammet ditt ikke er installert på datamaskinen din. Hvis Windows Update fremdeles ikke fungerer, kan du installere antivirusprogrammet ditt igjen.

Løsning 2: Start oppdateringstjenesten på nytt etter at du har slettet nedlastet innhold

Det kan også være tilfelle at de nedlastede Windows-oppdateringsfilene er korrupte eller ufullstendige på grunn av et ustabilt internett eller på grunn av annen teknisk grunn. Løsningen for dette tilfellet er å slette det allerede nedlastede innholdet av Windows Update. Vi vil deaktivere Windows-oppdateringstjenesten et øyeblikk, slik at vi kan slette innholdet som allerede er lastet ned av Update Manager. Etter at vi har startet tjenesten på nytt, vil Windows sjekke hvilke filer som allerede er lastet ned. Hvis den ikke finner noe, vil den laste ned fra bunnen av. Dette løser mesteparten av tiden problemet.

Deaktivering av oppdateringstjeneste

 1. Trykk på Windows + R for å hente Kjør-applikasjonen. I dialogboksen skriver du inn “ tjenester. msc ”. Dette vil hente opp alle tjenestene som kjører på datamaskinen din.
 2. Bla gjennom listen til du finner en tjeneste som heter " Windows Update Service ". Høyreklikk på tjenesten og velg Egenskaper .

 1. Klikk på Stopp til stede under underoverskriften Tjenestestatus. Nå er Windows Update-tjenesten stoppet, og vi kan fortsette.

Slette nedlastede filer

Nå vil vi navigere til Windows Update-katalogen og slette alle de oppdaterte filene som allerede er til stede. Åpne filutforskeren eller Min datamaskin og følg trinnene.

 1. Naviger til adressen som er skrevet nedenfor. Du kan også starte Kjør-applikasjonen og kopiere og lime inn adressen for å nå direkte.

C: \ Windows \ SoftwareDistribution

 1. Slett alt i mappen Software Distribution (du kan også klippe og lime dem inn til et annet sted i tilfelle du vil plassere dem igjen).

Slår Update Service på igjen

Nå må vi slå på Windows Update-tjenesten og starte den igjen. Opprinnelig kan det ta noen minutter å oppdatere Manager og utarbeide et manifest for nedlastingen. Vær tålmodig og la prosessen fullføre av seg selv.

 1. Åpne fanen Tjenester som vi gjorde tidligere i guiden. Naviger til Windows Update og åpne Egenskaper.
 2. starter tjenesten igjen og starte oppdatering manager.

 1. Prøv å oppdatere igjen og sjekk om problemet blir løst.

Løsning 3: Deaktivere oppstartsprogrammer og tredjeparts tjenester

Det er kjent at det er flere oppstartsprogrammer som hindrer Windows-oppdateringsprosessen og får visse feil til å finne sted. Den beste måten å løse dette problemet på er å deaktivere disse oppstartsprogrammene. Nå er det to måter vi kan nå vårt mål på; enten bruk Windows standard oppstartsbehandling for å stoppe applikasjoner fra oppstart eller last ned et program som gir mer informasjon om alle tjenester og applikasjoner. Vi vil iterere gjennom begge løsningene.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ msconfig ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. En gang i innstillingene, velg “selektiv oppstart” og fjern merket for alternativet “ Last oppstartelementer ”. Trykk på OK for å lagre endringene og avslutte.

 1. Naviger til kategorien Tjenester som er til stede øverst på skjermen. Sjekk linjen som sier " Skjul alle Microsoft-tjenester ". Når du klikker på dette, vil alle Microsoft-relaterte tjenester være usynlige og etterlate alle tredjeparts-tjenester.
 2. Klikk nå på " Deaktiver alt " -knappen som er tilstede nederst på venstre side av vinduet. Alle tredjepartstjenestene blir nå deaktivert.
 3. Klikk Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Gå nå til oppstartsfanen og klikk på alternativet " Åpne oppgavebehandling ". Du vil bli omdirigert til oppgavebehandling der alle applikasjonene / tjenestene som kjører når datamaskinen starter blir oppført.

 1. Velg hver tjeneste en etter en, og klikk " Deaktiver " nederst til høyre i vinduet.

 1. Start datamaskinen på nytt og sjekk om du kan oppdatere til Windows 10.

Vær oppmerksom på at det var flere prosesser relatert til Logitech (webkamera tjenester osv.) Som var vanlig for mange mennesker. Husk å deaktivere dem også når du kjører denne løsningen.

Hvis du fremdeles ikke klarer å oppdatere til Windows 10 på dette tidspunktet, kan vi bruke et program som heter “ Autoruns ” for å deaktivere tredjeparts tjenester eller programmer på datamaskinen din. Autoruns tilhører Windows Sysinternals, som er en del av Microsoft TechNet-nettstedet som lar brukerne laste ned flere verktøy for å finjustere eller optimalisere opplevelsen av Windows.

Merk: Du vil ikke slette oppføringer. Forsikre deg om at du bare fjerner merket for dem. Hvis du sletter oppføringene, kan det gjøre ting verre for datamaskinen din.

 1. Naviger til det offisielle nettstedet til Autoruns og last ned den zip-filen.
 2. Dobbeltklikk på den glidelåste filen for å åpne innholdet og kjøre den kjørbare stede inne.
 3. Klikk på alternativene og merk av for " Skjul Microsoft-oppføringer " og " Skjul Windows-oppføringer ". På denne måten vil du ikke ved et uhell deaktivere noen avgjørende Windows- eller Microsoft-tjenester når vi deaktiverer tjenester.

 1. Klikk nå på påloggingsfanen og fjern merket for alle oppføringene. Hvis du blir bedt om en UAC om at administratoradgang er påkrevd, kan du enten gi tillatelsen eller lukke applikasjonen og kjøre den igjen ved å bruke "Kjør som administrator" etter å høyreklikke på den.

 1. Gjør det samme for Scheduler Tasks . Planlagte oppgaver er oppgaver som er planlagt for en bestemt tid på datamaskinen din med visse utløsere. De kan også være synderen når du oppgraderer Windows, da de kan forstyrre oppdateringsprosessen hvis de utløses når den er i gang.

 1. Utfør de samme trinnene for kategorien Tjenester .

 1. Gå nå til kategorien Drivere . Du må være ekstra forsiktig når du deaktiverer oppføringer her. Windows krever et bestemt sett med drivere for å fungere skikkelig. Hvis du deaktiverer viktige drivere, kan Windows krasje og forårsake alvorlig skade.

Prøv å deaktivere nettverksdrivere fra tredjepartsleverandører som Huawei USB Modem, Anchor Free for Hotspot Shield, Media Tek Wireless etc. Du kan enkelt finne utgiveren av driveren ved å se på Publisher-kolonnen.

Deaktiver også lyddrivere (for eksempel Realtek) og andre tredjepartsdrivere som Samsung USB Driver, Internet Download Manager etc.

 1. Gå nå til Codecs-fanen og deaktiver alle oppføringene du kan. Det kan være flere kodeker du ikke kan deaktivere uansett.

 1. Lukk nå programmet og fortsett oppdateringsprosessen. Forhåpentligvis vil oppdateringen gå knirkefritt, og du vil kunne gå over til Windows 10 uten problemer.
 2. Åpne Autoruns igjen og tilbakestill endringene (dvs. sjekk alle oppføringene som du deaktiverte) for å sikre at systemet fungerer riktig og full funksjonalitet på datamaskinen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det