LØST: Feil DF-DFERH-01 i Google Play Store

I disse dager har Google Android-systemfeil blitt veldig vanlig for de fleste av Android OS-brukere, og det mest irriterende faktum er at nesten alle disse feilene ofte blir funnet å være relatert til Google Play Store App. Google Play Store er en veldig viktig app for Android OS som fyller gapet mellom sluttbruker og utviklere, dvs. brukere kan laste ned eller installere apper eller spill via Google Play butikkapplikasjon. Derfor er denne appen ansvarlig for alt fra nedlasting av apper til å oppdatere dem regelmessig. Interessant faktum er at de fleste av Google Play-butikkfeilene oppstår når du prøver å laste ned eller oppdatere apper fra den, og Google Play Store Error DF-DFERH-01 er en av mange slike feil. Meldingen som vises for denne feilen er “Feil under henting av informasjon fra server DFDFERH-01”.I denne artikkelen vil jeg forklare forskjellige metoder for å løse denne feilen.

Metode 1: Fjern gamle hurtigbufferfiler

Å tømme gammel hurtigbuffer er en av de beste metodene for å unngå forskjellige typer Google Play-butikkfeil. Det har blitt observert at den gamle hurtigbufferen din er funnet som hovedårsaken til slike feil, så det anbefales alltid at du må tømme den installerte appens hurtigbuffer hver dag, eller du kan enten bruke apper som CCleaner for å automatisere hurtigrydding av hurtigbufferen, slik at du ikke trenger å tømme hurtigbufferen manuelt. Så for å tømme hurtigbufferen i Google Play Store kan du følge disse trinnene:

Gå til Android-enhetens innstillinger -> Gå til applikasjoner -> Velg alt -> Trykk på Google Play Butikk .

image1

Her nå får du muligheten til å tømme data og tømme cache som vist ovenfor, så bare trykk på disse to alternativene, og resten vil bli gjort av selve telefonen.

Nå må du følge den samme metoden for å tømme hurtigbufferen til Google Services Framework, fordi den også er ansvarlig for feil relatert til Google Play Store. For å tømme hurtigbufferen, gå til Programmer, trykk på Google Play Services-appen og Tøm hurtigbuffer og data.

Og det er det. Hvis cache var årsaken til denne feilen, burde det være bra nå.

Metode 2: Løs feil på Google Play Store

Noen ganger kan Google Play Store-applikasjonen være den som forårsaker denne feilen. Noen ganger kan den oppdaterte versjonen av Google Play Store ha kompatibilitetsproblemer. Hvis det er tilfelle, må du avinstallere oppdateringer av Google Play Store.

Gå til Innstillinger >> Programbehandling >> Alle >> Google Play Butikk.

image2

Trykk på Force Stop og klikk

Trykk på Fjern data og klikk

Trykk på Avinstaller oppdateringer og klikk

Etter å ha fullført trinn 2, 3 og 4, start enheten på nytt og prøv å installere eller oppdatere apper fra Google Play Store.

Metode 3: Tilbakestille Google-konto

Hvis tømming av cache-filer ikke vil ordne deg, ikke bekymre deg, du kan prøve denne alternative løsningen. Denne metoden innebærer å autentisere Google-kontodetaljene dine med din Android-smarttelefon. Så du må fjerne og legge til Google-kontoen din igjen.

Gå til Android-enhetens innstillinger -> Kontoer -> Google .

Nå kan du se din nåværende Google-konto.

Velg kontoen din >> Klikk på menyknappen >> Fjern din konto.

Nå legger du til Google-kontoen din igjen

Start nå Android-enheten din på nytt, og prøv å bruke Google Play Store, du bør bli kvitt det problemet.

Metode 4: Aktiver Google Play Butikk og tjenester

  1. Gå til Innstillinger
  2. Rull ned og søk etter "apper med brukertilgang"
  3. Trykk på Aktiver for Google Play Store og Google Play Services

Metode 5: Installere ny versjon av PlayStore

Noen brukere kan møte dette problemet på grunn av en utdatert versjon av PlayStore, eller fordi deres versjon av PlayStore kanskje ikke kan oppdateres automatisk. Derfor vil vi i dette trinnet installere en ny versjon av PlayStore etter å ha lastet den ned som en APK. For det:

  1. Last ned PlayStore APK herfra.
  2. Når du er lastet ned, klikker du på APK og velger “Installer”.
  3. Vent til APK-en er installert, og sjekk om problemet vedvarer.

Viktig merknad: Denne løsningen bør bare være nødvendig Hvis du har rotet telefonen og installert en tilpasset ROM. Hvis du ikke klarer å installere PlayStore på denne måten, kan du prøve å laste ned "Lucky Patcher" og installere PlayStore derfra.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det