Fix: Steam sier & lsquo; Game is Running & rsquo;

Steam er et ganske spesifikt program fordi hvert spill som er installert og lastet ned via Steam, må Steam åpnes for å kunne kjøres. Dette er åpenbart implementert av sikkerhetsmessige årsaker, og fordi Steam har noe ansvar for alt som skjer i spillet, for eksempel å spille med Steam-vennene dine, stemmechat og mikrotransaksjoner i spillet.

Det er forskjellige grunner til at Steam vil kontrollere alt. En av dem er definitivt fortjeneste, siden Steam beholder en prosentandel av hvert salg som skjer, for eksempel å kjøpe et spill eller kjøpe noe i spillet. Den andre grunnen er enkel siden det er lettere for brukere å bruke Steam Wallet til alle kjøp i stedet for å lage en konto for hvert enkelt spill.

Et av de mulige problemene som kan oppstå når du vil kjøre et spill via Steam, får en feilmelding som sier “Kunne ikke starte spillet (appen kjører allerede). Dette problemet oppstår når det forrige spillet ikke ble slått av ordentlig, eller når du bare glemte å avslutte. Imidlertid kan dette problemet noen ganger være vanskeligere å fikse, spesielt hvis du definitivt lukket spillet ordentlig når du er ferdig.

Først av alt, vær oppmerksom og sjekk om spillet er avsluttet ennå. Hvis du nettopp gikk ut av en tidligere spilløkt, og du vil fortsette å spille, kan det hende at spillet ikke har lukket ordentlig. Dette problemet oppstår som oftest hvis et high-end-spill har blitt åpnet på en datamaskin fra lav til midt-ende, og det tar mye tid før spillet lukkes ordentlig.

Det første du bør gjøre er å prøve å åpne Windows Task Manager ved å klikke på kombinasjonen CTRL + ALT + DEL eller CTRL + SHIFT + ESC. Når Oppgavebehandling åpnes, blar du gjennom de kjørende prosessene og sjekker om det vises en prosess som heter spillet du spiller. Hvis det gjør det, høyreklikker du på prosessen og velger “Avslutt prosess”. Dette bør fikse ting umiddelbart, og du bør kunne lukke Steam eller kjøre et annet spill.

TIPS: Ikke alle spillprosesser blir navngitt nøyaktig som det offisielle spillnavnet, siden noen Valve-spill opererer under prosessen som kalles hl2.exe, siden de har hentet fra Half-Life 2 og de bruker samme kildemotor. Noen av disse spillene inkluderer Team Fortress 2, Portal 2 og Counter-Strike 1.6. Hvis du ikke er sikker på hvordan spillprosessen din heter. Prøv å åpne katalogen.

Selv om Oppgavebehandling er tilstrekkelig i de fleste tilfeller, har noen brukere rapportert at de trengte å bruke tilleggsprogramvare som viser flere prosesser som er skjult av Oppgavebehandling. Det beste programmet å bruke er Process Explorer, som finnes på Microsofts nettsted som gratis nedlasting. Process Explorer bør gi deg et høyere utvalg av prosesser og apper som kjører, så sørg for at du dobbeltsjekker prosesser med et lignende eller ukjent navn.

Til slutt, hvis du brukte noen av funksjonene i spillet for å åpne en tredjepartsapp, for eksempel en nettleser for å besøke en av lenkene, må du sørge for å lukke alt før du fortsetter å lukke Steam eller for å åpne et annet spill.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det