Fix: Roblox feilkode 610

Mange Roblox-spillere har rapportert om å få feilkoden: 610 når de prøver å starte et spill i Roblox. De fleste berørte brukere rapporterer at feilen vil oppstå uavhengig av Roblox-spillet de prøver å starte. Av alle de mest populære feilene i Roblox er denne en av de nyeste feilkodene (den begynte først å oppstå i desember 2018).

Hva forårsaker feilkoden: 610 i Roblox?

Vi undersøkte denne spesielle feilmeldingen ved å se på ulike brukerrapporter og reparasjonsstrategiene de brukte for å finne og løse kilden til problemet. Det meste av informasjonen som vi har kunnet samle for denne feilen, kommer fra de offisielle DevForums og noen få andre troverdige kilder.

Basert på det vi samlet, er det flere vanlige scenarier som vil utløse 610 feilkoden i Roblox:

 • Roblox-serverne er nede - Dette problemet kan oppstå hvis Roblox for tiden utfører planlagt vedlikehold, eller det er noen ikke-planlagte problemer med serverne. Dette kan bekreftes ganske enkelt ved å bruke en neddetektortjeneste. Hvis dette er tilfellet med problemet, er den eneste levedyktige løsningen å bare vente på at utviklerne skal få serverne sine på nettet igjen.
 • Kontofeil - På slutten av 2018 har mange kontoer blitt hacket med en popup som sprengte spillet for mange brukere. I dette tilfellet er noen løsninger som har fungert for noen mennesker, enten å logge av og på kontoen igjen, eller å bare opprette en ny konto.
 • Nettversjonen er under vedlikehold - Som mange berørte brukere har oppdaget, viser det seg at nettversjonen av Roblox er mye mer ustabil enn desktopversjonen. Hvis du ikke kan starte noen Roblox-spill fra nettleseren din, kan det hende at problemet automatisk løses hvis du laster ned desktopversjonen (kun Windows 10).
 • Dårlig hurtigbufret DNS - Siden noen brukere har klart å løse problemet ved å tømme DNS-en, kan vi trygt anta at dette problemet også kan oppstå hvis nettverkskonfigurasjonen inneholder noe utløpt DNS. Å bruke kommandoprompten for å oppdatere dem, bør løse problemet i dette tilfellet.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse denne spesielle feilkoden i Roblox, vil denne artikkelen gi deg en samling feilsøkingstrinn. Rull ned nedenfor, så finner du flere metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å enten løse eller i det minste identifisere årsaken til feilen.

Hvis du vil være så effektiv som mulig, oppfordrer vi deg til å følge metodene nedenfor i den rekkefølgen de presenteres i. Du bør til slutt snuble over en løsning som belyser feilkoden du støter på i Roblox.

Metode 1: Bekrefte om serverne er nede

En av de første tingene du bør gjøre når du støter på feilkoden: 610, er å kontrollere om årsaken til problemet er utenfor din kontroll. Basert på undersøkelsene våre, kan denne spesielle feilen også oppstå hvis Roblox-serverne er nede.

Dette har skjedd før på slutten av 2018, da noen hackere klarte å lage en GUI til noen kontoer som tvang en popup som fikk spillet til å krasje. Utviklerne bak Roblox har siden klart å løse problemet, men det er ikke umulig at en eller annen variant av dette problemet kan komme tilbake.

Med dette i bakhodet oppfordrer vi deg til å begynne å feilsøke denne spesielle feilen ved å verifisere statusen til Robloxs servere. For å gjøre dette, få tilgang til en av følgende neddetektortjenester og se om andre spillere har problemer med serverne:

 • IsTheServiceDown
 • DownDetector

I tilfelle du oppdager at kilden til problemet er et serverproblem, vent et par timer før du prøver å starte et Roblox-spill igjen.

Hvis du ikke finner bevis for at Roblox-serverne er nede, men du fremdeles støter på 610-feilkoden, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Logg av og på kontoen

De fleste Roblox-spillere som har slitt med å løse denne spesielle feilen, har endelig klart å gjøre det ved å logge av kontoen sin og fra alle andre økter før de logger på igjen. Selv om det ikke er noen offisiell forklaring på hvorfor denne metoden er effektiv, spekulerer noen berørte brukere i at det sannsynligvis er fordi noen komponenter blir oppdatert når brukerne logger av og på igjen.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

 1. Inne i Roblox, klikk på tannhjulikonet (Innstillinger) øverst til høyre og klikk på Logout.

 2. Oppdater nettlesersiden og logg på igjen med samme konto.
 3. Gå til kategorien Spill og start et spill igjen for å se om problemet fremdeles oppstår.

  Hvis du fremdeles støter på 610-feilkoden, flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Laste ned Roblox til datamaskinen din (kun Windows 10)

Flere Roblox-spillere som har møtt denne feilmeldingen, har klart å finne en måte å omgå feilkoden. Dessverre er denne prosedyren bare mulig på Windows 10, siden det eneste operativsystemet inkluderer en Roblox-app som fysisk installeres på datamaskinen din.

De fleste berørte brukere som endte med å prøve denne løsningen, har rapportert at feilkoden: 610 ble eliminert helt etter installasjon av Roblox på datamaskinen. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Besøk denne lenken ( her ) og trykk på Get- knappen for å laste ned Roblox på datamaskinen din. Alternativt kan du åpne Windows Store og søke etter “Roblox” for å komme til et lignende vindu.
 2. Når nedlastingen er fullført, blir du ført til et Microsoft Store-vindu. Når du kommer dit, trykker du på Play for å starte skrivebordsversjonen av spillet.
 3. Registrer deg med brukerinformasjonen din for å logge på.
 4. Gå til kategorien Spill og start hvilken som helst modus for å se om problemet er løst.

  Hvis du fremdeles støter på den samme feilkoden, flytt ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Opprette en ny konto

Et par berørte brukere har rapportert at det som fungerte for dem, er å opprette en ny Roblox-konto og bruke den til å starte spillmodus. Vi klarte å finne over et dusin forekomster der berørte brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod da de lanserte samme spillmodus fra en nylig opprettet konto.

Visst, dette er ikke ideelt hvis du har en gammel konto med mange XP og venner, men det kan fungere som en midlertidig løsning til problemet er løst helt av Roblox devs.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Besøk denne lenken ( her ) og klikk Registrer deg .

  Merk: Hvis du allerede er logget inn, klikker du på tannhjulikonet og velger Logg av .

 2. Fyll på registreringsskjemaet med nødvendig informasjon og klikk på Registrer deg for å registrere din nye konto.

 3. Logg på med den nyopprettede kontoen din og start en spillmodus for å se om problemet fremdeles oppstår.

Hvis du fremdeles støter på denne feilmeldingen, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 5: Oppdater IP- og DNS-konfigurasjon

Et par berørte brukere har rapportert at de endelig kunne spille igjen etter å ha brukt et forhøyet ledetekstvindu for å spyle eventuelle lagrede DNS-adresser. Når du gjorde dette og startet nettleseren på nytt, oppstod ikke feilen 610 lenger.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “ cmd ” i Run- boksen og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst.
 2. Inne i den forhøyede ledeteksten skriver du inn følgende kommando og trykker Enter for å fjerne lagrede DNS-adresser og oppdatere Internett-tilkoblingen:
  ipconfig / flushdns
 3. Når forbindelsen er gjenopprettet, lukker du den forhøyede ledeteksten og starter nettleseren på nytt. Åpne Roblox igjen og se om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det