Hvordan finne skjulte og filtrerte forespørsler om meldinger på Facebook?

Hjem / Lær / Hvordan finne skjulte og filtrerte forespørsler om meldinger på Facebook?

Hvordan finne skjulte og filtrerte forespørsler om meldinger på Facebook?

Av Kevin Arrows 17. februar 2020 5 minutter lest

Facebook er en gigant når det gjelder sosiale medier, og dette er faktisk det sosiale medienettverket med den største basen av aktive brukere i verden. Strukturen har blitt mer og mer kompleks gjennom årene, og nå er Facebook et sted der forskjellige selskaper og merkevarer bestemmer seg for å besøke for å øke bevisstheten om deres produkt eller tjeneste.

I tillegg er Facebook og Messenger ypperlige for å holde kontakten med venner, familie og til og med et godt sted å møte noen fra ditt område så lenge du er trygg. Imidlertid kan visse ting hindre folk i å nå deg, eller kan hindre deg i å nå dem. Fortsett å lese for å finne ut mer om dette.

Finne skjulte meldinger og filtrerte meldingsforespørsler

Facebook og Messenger har delt seg i to forskjellige applikasjoner, men du kan fortsatt bruke Facebook-skrivebordssiden for å chatte med vennene dine. Imidlertid kan det hende at noen meldinger som sendes fra folk som ikke er på vennelisten, aldri kommer til deg på grunn av det faktum at Facebook bruker forskjellige filtre og bruker forskjellige algoritmer for å avgjøre hvem som kan sende meldinger til deg.

Dette kan være ganske frustrerende for folk som nettopp har begynt å bli anerkjent for det de gjør, og som ønsker disse meldingene velkommen, siden de kan øke bevisstheten om ferdighet, produkt eller tjeneste. De blir ikke varslet om disse filtrerte meldingene, og folk gir ofte opp siden de ikke får noen tilbakemelding fra deg.

Heldigvis er det en enkel måte å fikse dette rotet og få tilgang til denne mappen, finne meldingene og til den bekreftede meldingslisten. Sjekk ut hvordan du får tilgang til disse meldingene på forskjellige enheter og operativsystemer som Facebook og Messenger støtter sammen med webapplikasjonene.

Løsning 1: Få tilgang til skjulte meldinger og filtrerte meldinger ved hjelp av skrivebordsversjonen av nettstedet

Selv om mer og mer Facebook-trafikk blir tunnelert gjennom mobilappene deres, er skrivebordssiden fortsatt populær og tiltalende for brukerne på grunn av at alt ligger akkurat der du trenger det, og ett klikk på skrivebordssiden tar deg til det samme plassere som tre klikk på mobilappene sine.

Imidlertid er nettstedet noe tregt, og hele nettleseren din kan ikke svare etter en stund siden surfing på Facebook bruker for mye RAM. La oss finne ut hvordan du får tilgang til disse skjulte innboksene ved å bruke skrivebordssiden.

 1. Besøk Facebooks offisielle side og logg inn med brukernavn og passord.
 2. Finn meldingsikonet øverst til høyre på Facebook-siden, og klikk på det.
 3. En rullegardinliste over de siste meldingene dine skal vises rett nedenfor.
 4. Ved siden av "Nylig" -knappen klikker du på alternativet Meldingsforespørsler som skal navigere meldingene dine til de som ikke har blitt videresendt til deg.
 5. Ta en titt på disse meldingene og prøv å finne noen av dem som du faktisk trenger.
 6. Klikk på meldingen som kan se interessant ut for deg eller som kan ha kommet fra noen av menneskene du nylig har møtt.
 7. Les meldingen og avgjør om du vil godta den. Hvis du gjør det, klikker du på Godta-knappen under den for å flytte denne meldingen til hovedinnboksen.

Dette var den første skjulte innboksen på Facebook som viser meldinger fra brukere som ikke er på vennelisten din. Imidlertid er det en annen hemmelig meldingsmappe på Facebook der filtrerte forespørsler finnes.

Disse meldingene er avvist av Facebooks algoritme som prøver å finne forbindelsen tilbake til brukeren. Hvis den mislykkes, blir meldingen filtrert, og du kan bare få tilgang til den ved å følge instruksjonene nedenfor.

 1. Klikk på Melding-knappen øverst på Facebooks hjemmeside.
 2. Igjen, klikk på Melding forespørsel-knappen for å få frem den første innboksmappen.
 3. Nederst på listen over meldingsforespørsler, bør du kunne se knappen "Se filtrerte forespørsler". Klikk på den for å åpne denne innboksmappen.
 4. Det er faktisk ikke mye du kan gjøre med disse meldingene, siden de ofte er fulle av ondsinnede lenker, vedlegg og annet innhold som bryter Facebooks bruksperiode. Du kan imidlertid velge å slette dem, arkivere demper, eller forlate samtalen helt.

Merk : Facebook har en ny policy der mobilbrukere ikke får tilgang til meldingene sine ved hjelp av mobilversjonen av nettstedet, og det er derfor det ikke vil være noen metode for å håndtere dette problemet. Når mobilbrukere besøker Facebooks mobilside og klikker på meldingsknappen, blir de automatisk omdirigert enten til Messenger-appen eller Messenger-Play Store eller App Store-siden.

Løsning 2: Få tilgang til Facebooks skjulte mapper ved hjelp av Messenger-appen (Android)

Android-brukere er ganske begrenset til å bruke Messenger-appen for i det hele tatt å få tilgang til Facebook-meldingene sine, som anses som et frekt trekk av Facebook. Appen oppdateres imidlertid kontinuerlig, og nye funksjoner blir utgitt ganske ofte.

Den siste oppdateringen for Messenger-appen endret plasseringen til meldingsforespørselen, så vi bestemte oss for å dele denne delen i to deler: den nåværende versjonen og den forrige for personer som ennå ikke har oppdatert appen sin.

Gjeldende versjon:

 1. Åpne Messenger-appen din ved å klikke på den fra appmenyen din på Android.
 2. Du kan se at utformingen av appen har endret seg mye, men denne oppdateringen gjorde det lettere for oss å finne dette alternativet.
 3. På bunnmenyen skal du se fem ikoner justert horisontalt. Klikk på den som ligner den som er den siste til høyre.
 4. Finn Messenger / Active-menyen under Messenger / Active-menyen og klikk på den.
 5. Et nytt “vindu” skal åpnes med både de vanlige meldingsforespørslene og de filtrerte forespørslene under.
 6. Ved hjelp av messenger-appen kan du vise meldingene fra begge mappene på ett sted, og du kan velge å avvise meldingen ved å klikke på x-knappen eller å godta den ved å klikke på hakeknappen.

Tidligere versjoner:

 1. Åpne Messenger ved å klikke på den.
 2. Åpne Innstillinger ved å klikke på knappen øverst til høyre.
 3. Klikk på People og velg alternativet "Message Requests" i People-vinduene.
 4. Dette åpner den første mappen for skjulte meldinger der du kan se meldingsforespørslene du mottok fra folk som ikke er på vennelisten.
 5. Hvis du vil åpne de filtrerte meldingene, finner du knappen "Se filtrerte forespørsler" og klikker på den for å se disse meldingene.
 6. Du kan også velge å godta eller ignorere dem, avhengig av hvem som sendte dem.

Merk: Messenger lar deg også legge til folk i Facebook-vennelisten din.

Løsning 3: Åpne skjulte meldinger ved hjelp av iPhone / iPad Messenger-appen

iPhone og iPad Messenger Apps er noe forskjellige i design, men det er på grunn av den forskjellige naturen til Android- og iOS-operativsystemene. I hovedsak er disse mappene også enkle å finne på iOS ved å følge instruksjonene nedenfor:

 1. Start Messenger-appen ved å klikke på den fra startskjermen.
 2. På menyen nederst i Messenger-appen, bør du kunne se fem forskjellige alternativer. Klikk på tannhjulikonet med "Innstillinger" skrevet under.
 3. Velg alternativet Personer like under varslingsalternativet, og åpne meldingsforespørsler ved å klikke på det.
 4. Meldingsforespørslene dine skal vises, og du kan velge akkurat hva du vil gjøre med disse meldingene. Hvis du vil ha tilgang til de filtrerte forespørslene, klikker du på alternativet "Se filtrerte forespørsler".
 5. Vær forsiktig så du ikke klikker på ukjente lenker og ikke laster ned noen vedlegg.

Få tilgang til skjulte innbokser ved hjelp av Messenger-webapplikasjonen

Messenger-nettstedet er noe nytt, og det gir brukerne en sjanse til å bruke alle funksjonene fra Messenger-appen akkurat der i nettleseren med lignende design og lignende funksjoner. En av disse funksjonene er også muligheten til å se meldingsforespørslene dine, så la oss se nøyaktig hvordan du kan dra nytte av dette.

 1. Åpne Messenger sitt offisielle nettsted og signer med de samme legitimasjonene du bruker for Facebook (eller de du bare bruker for Messenger), og vent til den lastes inn.
 2. Finn tannhjulikonet øverst til venstre på Messenger-nettstedet, klikk på det og velg Meldingsforespørsler.
 3. Dette vil umiddelbart åpne meldingsforespørslene dine sammen med en knapp som lar deg åpne filtrerte forespørsler, og det ser ut som det samme som på mobiltelefonen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det