Blade and Soul Game Wont Launch

Blade and Soul klarer ikke å starte først og fremst på grunn av problemer relatert til selve spillet og installasjonen i Windows sammenlignet med andre OS-relaterte problemer. Problemer kan variere fra den viktigste kjørbare filen som er korrupt til små feil, for eksempel Bluetooth-tilkobling.

Blade and Soul er et rollespill for flere spillere som debuterte i 2016, og har også en animesesong for å støtte historien og har støtte fra både øst og vest. I denne artikkelen vil vi diskutere hovedårsakene til at dette nye spillet ikke starter og senere går videre til løsningene.

Hva får Blade and Soul til å ikke starte?

Siden Blade and Soul er et nytt spill, er nesten alle årsakene til at det ikke lanseres relatert til problemer knyttet til spillets egen mekanikk, sammenlignet med OS-relaterte problemer som andre spill vanligvis møter. Her er noen av årsakene:

 • Bluetooth: Dette er mer av en feil enn en årsak. Vi så at inntil Bluetooth ble aktivert på en hvilken som helst datamaskin, klarte ikke Blade og Soul å starte. Deaktivering / avinstallering av Bluetooth fungerer her.
 • Korrupt klientkonfigurasjon: Som alle spill, har Blade og Soul også en klientkonfigurasjon for hver brukerspiller. Hvis dette på en eller annen måte er korrupt eller ikke ufullstendig, vil du ikke kunne starte spillet.
 • Korrupte biblioteker / mapper: Et annet populært tilfelle hvorfor Blade and Soul ikke ble lansert, var fordi det var korrupte biblioteker og mapper i installasjonsmappen. Å erstatte dem med standardverdier hjelper vanligvis.
 • Ethernet-kabeltilgang: En annen feil som ligner på Bluetooth-årsaken, er Ethernet-tilgangen til datamaskinen. Vi så at plugging av Ethernet-kabelen hjalp med å lansere spillet umiddelbart.
 • Ufullstendig 'client.exe ': Client.exe er den viktigste kjørbare filen som spillet startes gjennom. Hvis dette er ufullstendig på datamaskinen din, vil ikke spillet starte i det hele tatt.
 • GameGuard Folder: GameGuard er en mappe som inneholder noen sikkerhetsmekanismer ment for spillet. Dette kommer noen ganger i konflikt med spillet, så det kan hjelpe å slette det.
 • Dårlig manifest: Et annet vanlig problem som spill i Steam også møter, er manifestet av spillfiler på datamaskinen din. Hvis manifestet på en eller annen måte er ufullstendig lokalt i systemet ditt med noen filer / konfigurasjoner mangler, vil ikke spillet starte. Å reparere spillet kan hjelpe her.
 • Lanseringsproblemer: En annen sjelden forekomst som vi kom over var hvor spillet ble lansert umiddelbart gjennom bæreraketten, men direkte gjennom den kjørbare. Dette faller i kategorien feil.
 • Windows Defender: Det er kjent at Defender feilaktig merker forskjellige filer / mapper til tross for deres ekthet. Flere falske positive ble bemerket som ble gjort fra det mot spillet.
 • BNS Buddy: Dette er et populært program som brukes i kjøring av Blade and Souls. Innstillingen av alternativet for multiklientmodus kan hjelpe.
 • Ulike bitversjon: Det er vanligvis to versjoner av en applikasjon, dvs. 32 eller 64 bit. Bitstørrelsen til arkitekturen din skal samsvare med bitstørrelsen til Blade and Souls.

Før vi begynner med løsningen, må du sørge for at du har legitimasjon til spillet og også har en aktiv internettforbindelse.

Forutsetning: Systemkrav

Før vi hopper i løsningene, bør du sørge for at du oppfyller de anbefalte systemkravene. Selv om spillet kjører i minimum, anbefales det mer sannsynligheten for at spillet er stabilt og jevnere.

Minimumskrav: Operativsystem : Windows 7 Prosessor : Intel Dual Core / AMD Athlon 64X2 RAM : 3 GB Grafikk : Nvidia Geforce 8600GT / AMD Radeon HD4600 DirectX : Versjon 11 Lagring : 22 GB
Anbefalte krav: Operating System : Windows 10 (64-bit) Prosessor : Intel Quad Core / AMD Phenom II X4 RAM : 4 GB Grafikk : Nvidia Geforce 8800GT / AMD Radeon HD4850 DirectX : Versjon 11 Lagring : 22 GB

Hvordan løse problemer med blad- og sjelelansering?

1. Deaktivering av Bluetooth

En av de vanligste løsningene for å løse Blade and Soul som ikke ble lansert, var å deaktivere Bluetooth på datamaskinen. Dette virker som en feil med spillet siden Bluetooth på ingen måte har forbindelse til å kjøre spillet med mindre Bluetooth-periferiutstyr brukes. I denne løsningen vil vi navigere til enhetsbehandling og deaktivere Bluetooth derfra manuelt.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ devmgmt.msc ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i Enhetsbehandling, utvider du kategorien Bluetooth. Høyreklikk på enheten og velg Deaktiver .
 3. Når enheten er deaktivert, må du starte datamaskinen på nytt helt. Etter omstart, start Blade and Soul og se om den starter vellykket.

2. Slette klientkonfigurasjon

Hvert spill lagrer klientkonfigurasjoner på din lokale lagring på datamaskinen. Disse konfigurasjonene inneholder brukerens preferanser, samt de innledende parametrene som kreves for å kjøre spillet. Etter hvert som spillet skrider frem og du endrer innstillingene / innstillingene, oppdateres disse konfigurasjonsfilene. Imidlertid er det noen tilfeller der de blir korrupte / ufullstendige på grunn av at spillet ikke lastes. I denne løsningen vil vi slette klientkonfigurasjonsfilene fullstendig, og når du prøver å starte spillet igjen, blir de opprettet igjen med standardverdier.

Merk: Det bør bemerkes at denne metoden vil fjerne alle dine nåværende preferanser fra spillet ditt.

 1. Trykk på Windows + E for å starte File Explorer.
 2. Gå nå til følgende adresse:
C: \ Brukere \\ Dokumenter \ BnS \ NCWEST
 1. Slett følgende fil:
ClientConfiguration.xml
 1. Start datamaskinen på nytt helt og start deretter spillet. Se om den lastes ordentlig opp.

3. Slette Client.exe

Blade and Souls hovedstarter er 'client.exe'. Dette er spillets viktigste kjørbare og er ansvarlig for å kjøre spillet. Det bør imidlertid bemerkes at denne kjørbare filen kan bli ødelagt hvis du flytter stasjonen der spillet ble installert, eller på grunn av en ufullstendig oppdatering. I denne løsningen vil vi slette client.exe og deretter bruke reparasjonsmekanismen i spillet.

Når du reparerer spillet, laster det ned et online manifest av filer. Deretter sammenlignes manifestet med gjeldende filer på systemet ditt, og hvis det er noe avvik, blir det korrigert.

 1. Trykk på Windows + E for å starte File Explorer. Nå, naviger til installasjonskatalogen til spillet, og finn client.exe . Dette ligger vanligvis i:
C: \ Program Files (x86) \ NCSOFT \ BnS \ bin
 1. Slett filen (eller du kan klippe den inn til et annet sted i tilfelle du vil erstatte den).
 2. StartNcsoft launcher og velg knappen for File Repair .
 3. Etter å ha reparert spillfilene, start datamaskinen på nytt helt. Start nå Blade and Soul og se om problemet løses for godt.

4. Lansering gjennom Launcher

Hvert spill har to muligheter for å starte spillet; enten direkte gjennom den kjørbare filen av spillet eller gjennom en bærerakett som ledsages av spillet. Vi kom over tilfeller der lanseringen av spillet gjennom bæreraketten umiddelbart lanserte spillet uten problemer i forhold til å lansere spillet gjennom den kjørbare filen.

Dette ser ut til å rette opp det faktum at selve spillet ikke kan skape et sandkassemiljø der det kan kjøres vellykket. Når du starter gjennom bæreraketten, vil lanseringen skape et sandkassemiljø og være vert for spillet. Naviger til spillets installasjonsfiler og prøv å starte spillet gjennom startprogrammet og se om dette løser noe.

5. Endre Windows Defender-innstillinger

En annen vanlig forekomst som mange spillere møter, er at spillet blir blokkert av Windows Defender selv. Windows Defender er standard antivirusprogramvare som er inkludert i Windows-installasjoner. Katalogen oppdateres ofte av Microsoft selv. Problemet som oppstår her med Blade and Soul er at Defender blokkerer det selv om det er en legitim tjeneste. I denne løsningen vil vi endre Windows Defender-innstillingene og se om dette gjør susen.

 1. Trykk på Windows + I for å starte Innstillinger på datamaskinen din. Klikk deretter på knappen Oppdatering og sikkerhet .
 2. En gang i sikkerhetsmenyen, klikk på knappen i Windows Security og klikk deretter på App og nettleserkontroll .
 3. Slå nå alle alternativene til Av . Klikk deretter på Innstillinger for utnyttelsesbeskyttelse som er til stede nederst.
 4. Når det nye vinduet åpnes, deaktiverer du også alle alternativene der.
 5. Start deretter datamaskinen på nytt helt. Start nå Blade and Soul og se om problemet løses for godt.

6. Bruke Ethernet-kabel direkte

En annen populær 'løsning' som vi kom over, brukte Ethernet-kabelen direkte som er koblet til ruteren din. Dette er faktisk en feil som spillet har, fordi det ikke betyr noe medium på internett så lenge Internett-tilkobling er gitt.

Her i denne løsningen kan du koble Ethernet-ledningen fra ruteren og koble den direkte til datamaskinen. Dette vil umiddelbart gi deg internettilkobling. Forsikre deg om at du deaktiverer WiFi eller andre internett-enheter som er koblet til datamaskinen. Start Blade and Soul og se om du kan starte det med hell.

7. Slette spillvakt

Game Guard er et anti-cheat-verktøy som brukes av Blade and Soul for å sikre at spillerne ikke bruker noen mods eller tredjepartshacks mens de spiller spillet som kan vise seg å være juks. Dette installeres automatisk når du installerer selve spillet.

Over tid så vi imidlertid at Game Guard selv ble ødelagt på grunn av flere grunner, og noen av filene var også ufullstendige på grunn av en korrupt oppdatering. Her kan du navigere til installasjonsfilene til spillet som vi gjorde tidligere, og slette hele mappen til Game Guard. Husk å starte datamaskinen på nytt helt etter sletting og se om dette løser problemet.

8. Lansering av en annen bitversjon

Operasjonen din er installert i en av de to versjonene, dvs. 64 og 32 bit. Hvis operativsystemet ditt er 32 bit, og du starter en 64-biters versjon av spillet, kan det hende at spillet ikke starter uten noen feilmelding eller ledetekst.

Her kan du navigere til katalogen over spillets installasjonsfiler, navigere til (Bin64 hvis du har 64 bit) eller til (Bin32 hvis du har 32 bit) og starte de respektive versjonene. Her er metoden for hvordan du kan sjekke hvilken bitversjon operativsystemet ditt er:

 1. Trykk på Windows + S, skriv " systeminformasjon " i dialogboksen og åpne systeminformasjonsprogrammet.
 2. Her, foran systemtypen , merk 32 eller 64 bit.
 3. Nå kan du starte spillet kjørbart deretter og se om dette løser problemet.

9. Bruke multiklientalternativ i BNS Buddy

Another alternative before we attempt at reinstalling the entire game is using the multi-client option in BNS buddy. BNS buddy is used by numerous people for enhancing FPS, adding custom mods etc. Another workaround which we came across was enabling the multi-client system.

Here, navigate to the BNS buddy on your computer, right-click on it and select Run as administrator. Make sure that Blade and Soul are linked to it. Now, enable the Multi-client option and start the game from BNS buddy. See if the issue is solved.

10. Reinstalling the Game

If all the above methods don’t work, what we can do is reinstall the entire game from scratch. If none of the above methods works, it means that there is some problem with the game’s installation files themselves and if these are corrupt or incomplete, you will not be able to launch the game whatsoever. Here in this solution, we will navigate to the application manager and uninstall the game. Then we will install a fresh copy and see if the game launches successfully.

 1. Press Windows + R, type “appwiz.cpl” and press Enter.
 2. Once in the application manager, search for Blade and Soul. Right-click on it and select Uninstall.
 3. Restart your computer and then navigate to the official website of Blade and Soul and download the recent version.
 4. After installation, restart your computer and launch the game. Check if the issue is resolved for good.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det