Fix: Dessverre har IMS Service stoppet på Android

Samsung oppretter et eget brukergrensesnitt på toppen av Android og tilbyr sine selvdesignede grunnleggende applikasjoner som Meldinger, nettleser, innstillinger osv. I P M ultimedia S ubSystem er et arkitektonisk rammeverk for å levere multimedietjenester til forbrukerne. Ganske nylig har det kommet mange rapporter om brukere som opplever meldingen "IMS-tjenesten har stoppet" på skjermen, noen ganger tilfeldig og noen ganger mens de prøver å ringe eller sende en melding til noen.

Hva forårsaker feilmeldingen "IMS-tjenesten har stoppet?"

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke saken og utviklet et sett med løsninger som ble testet for å løse problemet med de fleste brukere. Vi så også på årsakene til at dette kan utløses, og listet dem nedenfor:

 • Cache: Alle applikasjoner lagrer hurtigbuffer for å redusere lastetider. Cachen reduserer tiden det tar å laste inn et bestemt program ved å lagre midlertidige filer på partisjonen. Over tid kan imidlertid denne hurtigbufferen bli ødelagt. Denne ødelagte hurtigbufferen kan forårsake problemer med visse Android-applikasjoner, spesielt med meldingsappen, og forhindre at den fungerer som den skal. Når applikasjonen ikke fungerer som den skal, vises feilen IMS-tjenesten har stoppet.
 • Standard meldingsapp: Avhengig av region der du bor og nettverksleverandøren du bruker, er det visse konfigurasjonsfiler som nettverksleverandørene bruker før de tilbyr internett-, samtale- og meldingsfasiliteter. Det er mulig at disse konfigurasjonsinnstillingene forstyrrer visse elementer i standardapplikasjonene og hindrer dem i å fungere skikkelig.
 • Utdaterte applikasjoner: I noen tilfeller fungerer utdaterte applikasjoner kanskje ikke riktig med den oppdaterte versjonen av Android. Det er også mulig at det var noen feil i applikasjonene, og de ble løst av utviklerne i oppdateringene og ble ikke løst på det utdaterte programmet.
 • Utdatert Android-programvare: Det er mulig at Android-programvaren eller produsentens brukergrensesnitt på toppen av operativsystemet opplevde noe feil som ble løst i en oppdatering, og hvis du ikke har oppdatert Android til den nyeste versjonen, kan du oppleve denne feilen.
 • Tredjeparts meldingsapplikasjoner: Noen ganger kan tredjepartsapplikasjoner overgå standard meldingsapplikasjon og forårsake problemer med meldingstjenesten. Hvis standardmeldingstjenesten er blokkert eller deaktivert, vises denne meldingen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. For å unngå konflikter, anbefales det at du følger trinnene nøyaktig og i den spesifikke rekkefølgen de leveres i.

Løsning 1: Se etter programvareoppdateringer

Det er mulig at Android-programvaren eller produsentens brukergrensesnitt på toppen av operativsystemet opplevde noe feil som ble løst i en oppdatering. Derfor vil vi i dette trinnet se etter eventuelle programvareoppdateringer til mobilen. For det:

 1. Lås opp telefonen og åpne innstillingene.
 2. Rull ned til bunnen og trykk på " Om telefonen ".
 3. Klikk på “ Programvareoppdateringer ” og velg den “ Sjekk for oppdateringer alternativ”.
 4. Hvis en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, klikker du på alternativet " Last ned nå " som vises etter at kontrollprosessen er avsluttet.
 5. Etter at telefonen er ferdig med å laste ned oppdateringen, vil det bli bedt om å bekrefte at installasjonen av oppdaterings velg “ Ja ”, og telefonen vil nå bli startet på nytt.
 6. Oppdateringen vil bli installert og telefonen vil lansere tilbake til den normale modus, sjekk for å se om problemet vedvarer.

Løsning 2: Ser etter programoppdateringer

Noen ganger, hvis visse applikasjoner er utdaterte, kan de forårsake konflikter med operativsystemet og noen ganger til og med andre applikasjoner. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke Google Play Store for nye oppdateringer av applikasjonene. For det:

 1. Lås opp telefonen og åpne Google Play Store-applikasjonen.
 2. Klikkmenyknappentoppen venstre hjørne og velg “ My Apps & Games ” alternativet.
 3. Trykk på " Oppdateringer " -fanen og velg " Oppdater " -ikonet.
 4. Klikk på " Oppdater alt" og vent til applikasjonene blir oppdatert og installert.
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Endre meldingskonfigurasjoner

Det er mulig at konfigurasjonsinnstillingene til nettverksoperatøren forstyrrer visse elementer i meldingsappen og forhindrer at den fungerer som den skal. Derfor, i dette trinnet, deaktiverer vi nettverksinnstillingene til operatøren i meldingsprogrammet. For det:

For AT&T:

 1. Åpne opp standardmeldinger søknaden.
 2. Klikkmenyknappentoppen høyre hjørne og velg “ Innstillinger “.
 3. Nå klikker du på “ AT & T Meldinger sikkerhetskopiering og synkronisering ” og velg “ Deaktiver den Sync -alternativet”.
 4. Start mobilen på nytt og sjekk om problemet vedvarer.

  Merk: Etter at du har startet mobilen på nytt, må du kontrollere at den ikke ble aktivert på nytt automatisk. Hvis det var, deaktiver det bare igjen og hopp over omstartprosessen.

For rik kommunikasjon:

 1. Åpne standard meldingsprogram og klikk på menyknappen øverst til høyre .
 2. Velg " Innstillinger " fra listen og klikk på " Velg chat- innstillinger ".
 3. Trykk på " Rich Communications Settings " og fjern merket for " Rich Communications " fra listen.
 4. Start mobiltelefonen på nytt og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 4: Starter i sikker modus

Sikker modus deaktiverer stort sett alle andre applikasjoner som er installert på telefonen, bortsett fra standardprogrammet. Dette kan forhindre at andre apper forstyrrer standardmeldingsprogrammet og hjelper til med å identifisere problemet. Derfor, i dette trinnet, vil vi starte enheten i sikkermodus. For det:

 1. Trykk på strømknappen og velg alternativet “ Slå AV ”.
 2. Når enheten er slått helt av, slår du den på ved å holde av /- knappen i 2 sekunder.
 3. Når Samsung animasjon logo skjermer holde nede “ Volume Down ” -knappen.
 4. Ordet " Safe Mode " må vises i nedre venstre hjørne av skjermen hvis prosessen var vellykket.
 5. Sjekk for å se om problemet vedvarer, hvis det er løst prøve å slette ett 3dje - parts program og deretter sjekke om meldingen fortsatt dukker opp.
 6. Du kan fortsette denne prosessen til problemet løses ved å slette et bestemt program.

Løsning 5: Slette hurtigbuffer

Over tid kan hurtigbufferen bli ødelagt. Denne ødelagte hurtigbufferen kan forårsake problemer med visse Android-applikasjoner, spesielt med standard meldingsapplikasjon. Derfor, i dette trinnet, vil vi tørke cachen fra partisjonen fullstendig. For det:

 1. Hold nedestrømknappen og velg “ Switch OFF “.
 2. Hold på “ hjem ” knappen og “ VolumeUPknappen samtidig og deretter trykker og holder du på “ Strøm ” knappen også.
 3. Når Samsung- logo- skjermen vises, slipper du bare “ Av / på ” -tasten.
 4. Når Android- logoen skjermen viser løslate alle de tastene på skjermen kan vise “ Installere System Update ” for et par minutter før du viser den Android Recovery Options .
 5. Trykk på " Volum ned " -tasten til " Tørk cache- partisjon " er uthevet.
 6. Trykk på “ Strøm ” knappen og vente på at enheten skal slette den cache partisjon.
 7. Når prosessen er fullført, navigerer du nedover listen gjennom " Volum ned " -knappen til " Start systemet på nytt " er uthevet.
 8. Trykk på " Av / på " -tasten for å velge alternativet og starte enheten på nytt.
 9. Når enheten er startet på nytt, du sjekke om problemet vedvarer.

  Merk: Du må være veldig forsiktig med denne prosessen, fordi selv en liten feil under dette kan føre til at telefonprogramvaren blir muret permanent.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det