Hvordan åpne Steam-spill i Windowed Mode?

Enkelte spill kan forårsake visse problemer for brukerne, spesielt hvis spillet ikke er optimalisert ennå for PC-en. I tillegg prøver mange brukere å kjøre et spill med høye systemkrav på en avansert PC, noe som gir ytelse av lav kvalitet. Selv med alle grafiske innstillinger slått av eller satt til lav, opplever brukerne noen ganger mange problemer, og de klarer ikke å få en spillbar bildefrekvens som starter ved 25 FPS (bilder per sekund), som anses å være den laveste akseptable rammen vurdere.

Å spille Steam-spill i Windowed-modus klarer noen ganger å løse visse problemer angående lav ytelse, men visse utviklere har ikke tatt med denne innstillingen i spillene sine, og mange brukere lurer på om det er en måte å få alle Steam-spill til å starte i vindusmodus. Det viser seg at det er og det er flere måter du kan få et spill til å kjøre i vindusmodus!

Først av alt sjekker du innstillingene i spillet for å se om det spesifikke spillet har et innebygd alternativ for å spille i et vindu. Disse innstillingene er vanligvis plassert i spillets videoinnstillinger. Merk at mange av disse innstillingene avhenger av modusen du spiller. For eksempel, hvis du setter fullskjermoppløsningen til 1024 x 768, vil størrelsen på vinduene dine ha de samme dimensjonene etter at du har slått av fullskjerm.

Imidlertid vil enkelte spill ganske enkelt ikke tillate deg å bytte mellom fullskjerm og vindusmodus i spillet, siden det er spill som ikke tillater mange endringer i innstillingene, eller de må endres via en ekstern konfigurasjonsfil. Heldigvis er løsningen på dette problemet ganske enkel, og det innebærer å bruke Steam-klienten.

Det første vi skal forklare er å bruke lanseringsalternativene for spill som lar brukerne sette mange forskjellige alternativer før de til og med kjører spillet. For å angi forskjellige lanseringsalternativer for spill, åpne Steam-bibliotek og høyreklikk på spillet du vil sette i vindusmodus. Åpne egenskaper og klikk Angi startalternativer ... i kategorien Generelt .

Hvis du vil legge til parameteren for vindusmodus, må du skrive –vindu i feltet som åpnes. Merk at du må skille denne parameteren fra de andre hvis du har dem med et mellomrom. En nyttig parameter å legge til ved siden av –vinduet er parameteren som definerer bredden på spillets vindu. Hvis spillet starter i fullskjerm, vil følgende parameter definere skjermoppløsningen. Sørg for at du lar ett mellomrom være tomt og skriver inn –w der representerer den totale bredden i piksler, for eksempel 1024. Det er ikke behov for å stille inn høyden siden bredden allerede bestemmer den matchende høyden.

Dessverre har brukere rapportert at disse lanseringsalternativene bare fungerer for spill som bruker Source- og Goldsrc-motorer. Hvis du vil redigere et annet spill, kan du prøve å høyreklikke på snarveien til spillstarteren og velge Egenskaper . I snarveisfanen skal du se et felt som heter Target. Dette feltet representerer den opprinnelige plasseringen til snarveien. Bare legg til –vindu eller –w etter anførselstegnene, og spillet ditt skal kjøre med vinduer.

Det siste alternativet er å bare klikke Alt + Enter mens du er i spillet.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det