Slik installerer du komplett Android OS på en PC

Når folk tenker på å kjøre Android på PC, tenker de ofte på emulatorer. Men i dag skal jeg vise deg hvordan du faktisk installerer Android som et komplett operativsystem på din PC. Dette har enorme fordeler med å kjøre en Android-emulator på skrivebordet ditt.

For det første vil Android OS kunne dra full nytte av systemmaskinvaren din, mens en emulator deler CPU / RAM-ressurser med det opprinnelige OS-miljøet. Dette betyr at Android-apper og -spill vil kjøre feilfritt og smøraktig på PC-maskinvare når Android er installert som sitt eget operativsystem.

Tenk deg, alle favoritt Android-appene og spillene dine kjører feilfritt på din 32-tommers PC-skjerm, med støtte for mus og tastatur. Jeg trenger ikke å forklare hvor fantastisk dette er for spill som Clash of Clans eller Mobile Legends. Hvis du allerede sikler litt, kan du lese videre når jeg går trinn for trinn gjennom å installere Android OS på PCen.

Merk: For denne guiden bruker jeg Remix OS, men har koblet til andre Android-for-PC-alternativer. Men Remix OS er det beste etter min mening, og de nyeste versjonene kommer pre-rooted, så du kan umiddelbart begynne å installere alle favorittrotappene dine.

Krav:

  • Android OS laget for PC: Du har flere alternativer her - de mest populære er Remix OS og Phoenix OS. Du kan også prøve x86 Project eller OpenThos, men for denne guiden bruker jeg Remix OS, fordi det er svært optimalisert for PC-maskinvarekompatibilitet.
  • En formatert USB-stasjon med minst 8 GB lagring (valgfritt, for oppstartbar USB-metode)

.Exe-pakkeinstallasjonsmetode

Det er to metoder for å installere Remix OS. Hvis du kjører Windows 7/8/10, kan du bruke .exe installasjonsverktøy. Bare ta tak i 64-biters eller 32-biters pakken fra Remix OS-nedlastingssiden, start installasjonsverktøyet .exe og følg instruksjonene på skjermen.

Nå kan du enten velge å installere Remix OS på harddisken din, som lar deg dobbeltstarte mellom Windows eller Remix OS uten USB. Eller du kan installere Remix OS direkte på en USB-stasjon, lage et bærbart OS, og du trenger bare å starte fra USB i BIOS / UEFI-menyen.

Velg installasjon av harddisk eller USB, avhengig av om du foretrekker et dual-boot-system, eller et bærbart operativsystem som vil starte fra USB.

Når det er gjort, starter du PCen på nytt og går inn i UEFI-oppstartsmenyen. Bare trykk på riktig tast under oppstartssekvensen for å gå inn i UEFI-menyen: F12 for Dell, F9 for HP, F12 for Lenovo, alternativtast for MAC.

Deaktiver “Secure Boot” hvis den er slått på, og velg Remix OS fra oppstartsmenyen. Det er det!

USB-metode med én oppstart

Denne metoden er for å installere Remix OS som et enkeltstart-operativsystem . Dette betyr at Remix OS vil være det eneste operativsystemet på din PC. Dette høres kanskje meningsløst ut, men siden Android er designet for å kjøre problemfritt på enheter med lave mengder RAM og CPU-kraft, kan du gi livet tilbake til en gammel stasjonær PC. Folk rapporterer om Remix OS som kjører buttery smooth på stasjonære PC-er med så lite som 1 GB RAM.

Du trenger programvare som kan brenne / skrive .ISO-filer til USB og opprette en oppstartbar USB - jeg anbefaler Rufus.

Du trenger også en tredjeparts partisjoneringsprogramvare som kan partisjonere harddisken din fra oppstart, som Hirens BootCD. Bare brenn .ISO fra Hirens BootCD på en CD eller USB. For å lage en oppstartbar .ISO på CD, bruk noe sånt som Free ISO Burner eller IMGBurn.

For å lage en oppstartbar USB for Remix OS-installatør, bruk Rufus som jeg nevnte tidligere. I Rufus må du kontrollere at følgende innstillinger er aktivert:

  • Filsystem: FAT32
  • Kjapt format
  • Lag en oppstartbar disk ved hjelp av ISO-image
  • Lag utvidede etikett- og ikonfiler

Ikke prøv å lage en oppstartbar CD for Remix OS, selv om du har laget en oppstartbar CD for Hiren. Bruk Rufus til å lage en USB !!

Start datamaskinen din til UEFI / boot-menyen, velg stasjonen for Hiren BootCD du har laget, og velg deretter "Parted Magic". Start GParted og opprett en ny partisjonstabell og en ny ext4-partisjon ved å bruke all tilgjengelig harddiskplass . Lagre / bruk og start PCen på nytt i UEFI / oppstartsmenyen igjen.

Velg nå USB-stasjonen som inneholder Remix OS-installasjonsprogrammet. En Grub Boot-meny vises, så trykk E på tastaturet når Resident Mode er uthevet.

Sett nå oppstartsflagget til INSTALL = 1. Du må se etter SRC = DATA = CREATE_DATA_IMG = 1 og endre den til SRC = DATA = INSTALL = 1

En installasjonsveiviser vises, så følg nøye med nå.

Velg målstasjonen for OS-installasjonen - vanligvis vil den være sda1.

Velg "Ikke formater" og godta "installer Grub Boot Loader". Velg også å ikke tillate lese- / skrivetillatelser for / systemmappen.

Trykk på ENTER-tasten og installasjonen starter. Ta en kaffe, og start datamaskinen på nytt når alt er ferdig. Ta en ny kaffe, for første gang oppstart av Remix OS tar rundt 15 minutter.

Når alt er gjort, blir du ført til oppsettskjermbildet, som er nesten akkurat som å slå på en helt ny telefon. Du velger språk, brukeravtale, WiFi-oppsett, aktiverer Google-kontoen din osv.

Kos deg med det nye Android-operativsystemet ditt på PC!

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det