Slik løser du Netflix-feilkode M7121-1331-P7 og M7111-1331-4027

Netflix Feilkoder ' M7121-1331-P7 ' og ' M7111-1331-4027 ' oppstår når det er et problem med nettleseren din som du får tilgang til Netflix. Netflix har også offisielt dokumentert disse feilmeldingene, og ifølge dem oppstår disse feilene hvis nettleseren enten ikke oppfyller kravene for å spille viser, eller hvis det er dårlige data (i hurtigbufferen) som forhindrer den å spille.

Netflix feilkode M7121-1331-P7 i Google Chrome

Disse feilmeldingene har vært på radaren i ganske lang tid, og i noen få tilfeller oppstår også hvis Netflix-serveren for din geografiske beliggenhet er nede. Brukere kan fikse disse feilmeldingene ved minimal feilsøking, siden problemstillingen er ganske liten og ikke krever noen ekspertise for å forstå.

Hva forårsaker Netflix feilkode M7121-1331-P7and M7111-1331-4027?

Som nevnt tidligere, peker disse feilmeldingene vanligvis mot problemer med nettleseren. Noen av grunnene til at du kan oppleve denne vanskeligheten er:

 • HTML 5 er ikke aktivert i nettleseren din. HTML 5 er nå den siste versjonen av HTML som er utgitt og brukes av nesten alle de store aktørene i streamingindustrien.
 • Chrome-utvidelser er i konflikt med avspillingsprosessen til Netflix.
 • Google Chrome er ødelagt og har ikke komplette installasjonsfiler .
 • Det er dårlige informasjonskapsler eller hurtigbuffer som kan forhindre ved avspilling. Netflix er veldig strengt når det gjelder informasjonskapsler / cache på grunn av opphavsrettslige hensyn det må ta hensyn til.
 • Den Netflix-serveren er nede. I dette tilfellet kan du ikke gjøre noe annet enn å vente på det.
 • Nettleseren din er utdatert . Netflix tilpasser seg den siste versjonen, og hvis du ikke har det, vil du ikke kunne streame.

Før du går videre med løsningene, må du sørge for at du har en stabil internettforbindelse med administratoradgang på datamaskinkontoen din.

Løsning 1: Bruke en støttet nettleser og aktivere HTML 5

Det er velkjent at Netflix bare støtter avspilling i kjente nettlesere som Chrome, Firefox, Edge etc. Hvis du bruker en "ikke-støttet" nettleser som Speed ​​Browser, vil du ikke kunne streame videoer på plattformen. .

HTML5 Checker på Youtube

Videre er det nødvendig at du har HTML 5 aktivert. HTML 5 er det siste markeringsspråket der ute, og nesten alle de store streamingplattformene bruker det i sin virksomhet. Hvis du enten har en nettleser som ikke støtter den eller har deaktivert den manuelt, må du sørge for at du får den i gang igjen før du prøver å streame igjen.

Det skal bemerkes at som standard har alle populære nettlesere allerede HTML 5 aktivert. Du kan sjekke nettleseren din om HTML5 fungerer ved å navigere til Youtube's HTML5-detektor.

Løsning 2: Deaktivering av Chrome-utvidelser

Chrome-utvidelser er pluggbare kodestykker som lar brukeren utvide den grunnleggende funksjonaliteten til nettleseren sin. Disse utvidelsene er alt fra korrekturlesingsprogramvare til videonedlastere. Hvis du har aktivert Chrome-utvidelser, kan det hende du har problemer med å spille Netflix i nettleseren din. Vi vil deaktivere dem og deretter prøve å streame igjen.

 1. Åpne Google Chrome og skriv inn følgende adresse i dialogboksen:
krom: // utvidelser
 1. bytt hver av .
Nettutvidelser i Google Chrome
 1. Etter at du har deaktivert hver av dem, start Chrome på nytt og prøv å få tilgang til Netflix igjen.

Løsning 3: Kontrollerer Widevine-modulen og tilbakestiller Chrome-konfigurasjoner

En annen ting å sjekke før vi installerer Chrome helt på nytt, er å sjekke Widevine Content Decryption Module . Denne modulen brukes globalt for kryptering og sikker lisensdistribusjon. Siden Netflix lar deg streame copyright-materiale, bruker den denne modulen mye i sin virksomhet.

Widevine Content Decryption Module oppdateringsalternativ i Google Chrome

Videre bør du prøve å tilbakestille Chrome-historikken, hurtigbufferen, informasjonskapslene osv. Det er mange tilfeller der det er dårlige data lagret i modulene som begrenser plattformen til å kunne spille av videoer. Etter å ha fjernet alt, start Chrome på nytt og sjekk om feilmeldingen forsvant.

Du kan følge trinnene for å oppnå begge oppgavene ved å referere til artikkelen Hvordan fikse Netflix-feil M7703-1003.

Løsning 4: Oppdaterer / installerer Chrome på nytt

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, bør du sjekke om det er en oppdatering tilgjengelig for Chrome. Hvis det er, oppdater nettleseren umiddelbart, og prøv å få tilgang til Netflix igjen etter at du har startet datamaskinen på nytt.

Hvis du allerede har en oppdatert versjon, bør du installere nettleseren på nytt helt. Det er mulig at installasjonen din har blitt ødelagt, og den kan bare løses ved å installere det hele på nytt. Når du installerer Chrome på nytt, kan du prøve å få tilgang til Netflix uten å synkronisere brukeren din. På denne måten kan vi utelukke om det er et brukerproblem.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i applikasjonsbehandling, søk etter oppføringen 'Google Chrome', høyreklikk og velg
Avinstallerer Google Chrome fra applikasjonsbehandling
 1. Start datamaskinen på nytt og naviger til det offisielle nettstedet til Chrome. Last ned den nyeste versjonen til et tilgjengelig sted og installer. Etter installasjon, sjekk om feilmeldingen er fjernet.

Løsning 5: Kontrollere serverstatus

Hvis alle metodene ovenfor ikke fungerer, bør du sjekke om Netflix-serveren er oppe og går. Det har vært noen få tilfeller tidligere der feilmeldingen oppstod når serveren var frakoblet og ikke tilgjengelig.

Netflix Server Status

For å sjekke serverstatusen kan du enten besøke det offisielle Netflix-nettstedet eller se etter informasjon i forskjellige fora eller lokalsamfunn. Du kan få en idé ved å se på forskjellige innlegg fra andre brukere.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det