Fix: Netflix Feil M7111-1931-404

Noen brukere kan angivelig ikke se alle eller visse Netflix-show via feil M7111-1931-404. Selv om problemet hovedsakelig oppstår på PC, er det rapporter om at det forekommer på TV eller mobile enheter. Fordi denne spesifikke feilen ikke har en dedikert side på Netflix-støtte, er det vanskeligere å løse.

Hva forårsaker den M7111-1931-404 feilkoden

Etter å ha undersøkt problemet ved å se på ulike brukerrapporter, identifiserte vi flere scenarier som vil føre til at dette problemet kommer til syne. Nedenfor har du en liste over potensielle skyldige som kan utløse M7111-1931-404 feilkoden :

 • VeeHD Browser-utvidelse forstyrrer streaming - I Chrome er det en viss utvidelse som er kjent for å forårsake problemer med Netflix-streamingtjenesten. Hvis du har VeeHD-utvidelsen, kan løsningen være så enkel som å avinstallere den.
 • Adblock forhindrer nettleseren i å hente innhold - Mange brukere som støter på denne spesielle feilen har rapportert at problemet ble løst etter at de fjernet Adblock-utvidelsen fra datamaskinen.
 • Sideloaded-utvidelse skaper problemer - Det er flere Netflix-utvidelser (som bare kan sidelastes) som ikke lenger fungerer etter en nylig oppdatering.
 • Netflix-servere er nede i ditt område - Dette spesielle problemet kan også oppstå på grunn av et teknisk problem som en Netflix-server som brukes i ditt område, støter på.

Hvis du støter på M7111-1931-404 feilkoden når du prøver å se et show på Netflix, kan løsningene nedenfor hjelpe. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst. For best resultat, følg metodene i rekkefølge (bare de som gjelder) til du finner en løsning som er effektiv for ditt spesielle scenario.

Metode 1: Fjern VeeHD-utvidelsen

Som noen brukere har oppdaget at VeeHD (nå kalt VeeHD Enhanced) er kjent for å være i konflikt med Netflix. Hvis du har denne utvidelsen, er dette mest sannsynlig årsaken til at du mottar M7111-1931-404 feilkoden når du prøver å se showet.

Heldigvis, i dette tilfellet, er løsningen like enkel som å fjerne utvidelsen fra Chrome-nettleseren din. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. I Google Chrome skriver du inn “ chrome: // extensions / ” i navigasjonslinjen øverst og trykker Enter .
 2. Rull ned gjennom listen over utvidelser, og klikk på Fjern- knappen tilknyttet VeeHD Enhanced .
 3. Klikk deretter Ja ved neste ledetekst for å bekrefte avinstalleringen av utvidelsen VeeHD Enhanced .
 4. Start Google Chrome-nettleseren på nytt og se om problemet er løst.
Avinstallerer VeeHD-utvidelsen

Hvis du fremdeles støter på den samme feilmeldingen, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Deaktiver AdBlock

En annen potensiell skyldige som kan forårsake M7111-1931-404-feilen, er en annonse som blokkerer utvidelser som AdBlock eller AdBlock Plus. Flere brukere i en lignende situasjon har rapportert at problemet ble løst etter at de deaktiverte eller installerte utvidelser for annonseblokkering.

Hvis du er veldig glad i å bruke Adblock, trenger du ikke fjerne den helt. Det er nok å deaktivere utvidelsen før du planlegger å se et Netflix-show. Her er en rask guide om hvordan du deaktiverer eller fjerner Adblock fra Chrome-nettleseren din:

 1. Åpne Google Chrome, skriv chrome: // extensions / i navigeringslinjen og trykk Enter for å åpne Extensions- fanen.Åpne Extensions-fanen fra Chrome navigeringslinje
 2. I Extension- fanen, bla gjennom utvidelseslisten og finn Adblock (eller Adblock Plus) .Adblock Plus er oppført i kategorien Utvidelser
 3. Nå, hvis du bare vil deaktivere utvidelsen midlertidig, bare deaktiver vekselen nederst til høyre på oppføringen. Hvis du vil fjerne det for godt, klikker du Fjern- knappen og deretter Ja for å bekrefte.Deaktiver eller avinstaller Adblock
 4. Når utvidelsen er avinstallert, start nettleseren på nytt og se om problemet er løst.

Hvis du fremdeles ser M7111-1931-404-feilen, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Deaktiver sidelastet Netflix-utvidelse

Det er mange utvidelser for Netflix som bare kan sidelastes. Men en av de mest populære er denne ( her ) - en utvidelse som tvinger Netflix til å spille av video på 1080p med 5,1 lyd.

Husk at noen av disse utvidelsene du kan laste sidelengs, anses å være brudd på retningslinjene av Netflix. Enda mer, en nylig Netflix-oppdatering har brutt det store flertallet av Netflix-utvidelser som kan sidelastes. Hvis du har utvidelsen nevnt ovenfor eller en lignende, må du fjerne den for å fikse Netflix.

Flere brukere i en lignende situasjon har rapportert at problemet ble løst etter at de fjernet sidelastet utvidelse og startet Google Chrome på nytt. Du burde gjøre det samme. Her er en rask guide til å gjøre dette:

 1. I Google Chrome skriver du inn “ chrome: // extensions / ” i navigasjonslinjen øverst og trykker Enter .
 2. Rull ned gjennom listen over utvidelser, og klikk på Fjern- knappen som er tilknyttet utvidelsen du tidligere har lastet siden på.
 3. Klikk deretter Ja ved neste ledetekst for å bekrefte avinstallasjonen av sidelastet utvidelse.
Avinstallerer en sidelastet Chrome-utvidelse

Hvis denne løsningen fremdeles ikke løste problemet, kan du gå videre til neste metode nedenfor.

Metode 4: Kontroller statusen til Netflix-serverne

Husk at feilkoden M7111-1931-404 også ble rapportert av mange brukere i situasjoner der Netflix-streamingtjenesten var nede i deres område. Disse tilfellene er ekstremt sjeldne, men siden du har kommet så langt uten resultat, er det verdt å prøve.

Et godt sted å sjekke om Netflix-serverne er nede, er på deres Twitter-konto . Hvis det ikke er noen nyheter der, kan du se om andre brukere har det samme problemet ved å sjekke Netflix-statussiden .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det