Fix: Innlogging mislyktes Sjekk informasjonen din i Warframe

Warframe er et gratis-å-spille samarbeidende tredjepersons shooter-videospill utviklet og publisert av Digital Extremes. Opprinnelig utgitt for Microsoft Windows i mars 2013, og ble senere portet til PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. I Warframe kontrollerer spillerne medlemmer av Tenno, et løp av eldgamle krigere som har våknet fra århundrer med cryosleep for å finne seg i krig i et planetarisk system med forskjellige fraksjoner.

Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter fra brukere som ikke klarer å logge inn på spillet, og feilmeldingen viser " Login Failed Check Your Info ". Denne feilen forbyr brukeren å logge inn i spillet og fra nettjenesten til spillet. I denne artikkelen vil vi informere deg om årsaken til problemet og gi deg levedyktige løsninger for å sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva er årsaken til at "Innlogging mislyktes Sjekk informasjonen" i Warframe?

Årsaken til problemet er spesifikk, og det er:

  • IP-forbud: IP-protokollen er de fleste ganger IP-protokollen som brukes av Internett-leverandørene. I denne typen protokoller blir de samme IP-adressene overlevert til mange datamaskiner. Nå, hvis en av datamaskinene med de samme IP-adressene har skadelig trafikk på slutten, ender spillerserverne med å forby den IP-adressen. Dette resulterer i at alle datamaskiner som bruker den IP-adressen blir utestengt.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av årsaken til problemet, vil vi gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Start Internett-ruteren på nytt.

Noen ganger, når du starter Internett-ruteren på nytt, kan Internett-leverandøren tilordne deg en annen IP-adresse som forbudet mot IP-en din kan oppheve. For det:

  1. Koble strømmen fra Internett-ruteren
  2. Vent i minst 5 minutter
  3. Koble til strømmen og vent til internettilgang er gitt.
  4. Prøv å kjøre spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Hvis dette trinnet ikke løser problemet, ikke bekymre deg, da det er det mest grunnleggende feilsøkingstrinnet for å løse problemet. Gå videre mot neste løsning.

Løsning 2: Bytt til IPV6-tilkobling.

Problemet er ganske isolert for brukerne med IPV4-protokoll, og ingen slike feil ble rapportert fra brukere med IPV6-protokoll, fordi IPV-adressene til hver bruker er unike med IPV6-protokoller, det er ingen sjanse for at noen andre får tilgang til samme IP-adresse som deg og for deg å bli utestengt for bruk av ondsinnet trafikk. Be derfor din ISP om en IPV6-tilkobling; bare noen Internett-leverandører støtter denne typen tilkobling, så hvis de gjør det, vil de oppgradere tjenesten din til IPV6-protokollen. Hvis de ikke støtter IPV6-protokollen, kan du gå videre til neste løsning.

Løsning 3: Bruk en VPN / proxy.

Når du kobler til Internett ved hjelp av en VPN, blir forbindelsen viderekoblet via VPN-en, og IP-adressen spores ikke tilbake til din. Det betyr at VPN tildeler deg en annen IP-adresse og din egen er maskert. Hvis du gjør det, kan det lykkes å unngå sikkerheten til serverne. Når du er koblet til spillet, kan du fortsette å bruke VPN og spille.

Løsning 4: Bruke en HotSpot.

Ved å bruke mobiltelefonens tilkobling for å koble til internett via hotspot, vil det bare endre IP-adressen din fordi mobilens ISP vil gi deg en annen IP-adresse. Dette vil omgå IP-forbudet, og du vil enkelt kunne koble til spillserverne. Men de fleste mobile hotspots gir ikke en stabil forbindelse med PCen, spesielt under spill, så dette trinnet er ideelt bare for brukere med en god mobil ISP.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det